druid_ 31.07.02, 19:48 Dzisiaj widzialem samochod, ktory na ramce od rejestracji mial taki mniej wicej napis. Co za debil moze cos takiego sobie zrobic. W glowie mi sie to nie miesci. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Tomi Re: Wiesiu, Joasia, Mateusz i Stasia IP: *.tlsa.pl 31.07.02, 19:56 ... a mnie sie akurat podoba. Bardziej oryginalne niz dane adresowe dealera samochodowego. ________________ Driud brawo za kolejna prowokacje. Robisz to zawsze na swoj driudowy sposob, ale rozwoj tematu gwarantowany... Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Wiesiu, Joasia, Mateusz i Stasia IP: *.telia.com 31.07.02, 20:36 Druidzie pewnickiem prowdo lezy posrodku.Cusik mi sie wydoje ze Un tok notuje co musie ostotni roz psytrofilo.Wis to musi byc strosna swinia.Baby to jo rozumiem ludzkie i zgodne znaturo,ale tyn Mateus to ten somochodzios stroszno swinio jest. Pzdr.Michol Link Zgłoś
Gość: Marek Badziewiak IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 31.07.02, 21:01 Najbardziej wiesniacki napis jaki widzialem - srebrny napis "Chris BMW" na ramce tablicy mojego Cavaliera. A mam go dlatego ze akurat kupilem auto od dealera BMW i nigdy mi sie nie chcialo kupic innej ramki. Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Wiesiu, Joasia, Mateusz i Stasia IP: *.acn.waw.pl 31.07.02, 23:47 Bo masz za mały mózg. Czy tam sie cokolwiek może w ogóle zmieścić? Link Zgłoś