demido 04.09.05, 21:52 Chcę kupić wóz terenowy. Podoba mi sie Freelander. Warto inwestowac w Rovera? Link Zgłoś Obserwuj wątek
adrian4u Re: Land Rover - warto? 04.09.05, 22:10 od kiedy Freelander jest terenowy???? :):):) kolega szef (Free 5door) tak myślał i spalił sprzęgło. Drugi kolega urwał zawieszenie (3dr) Freelander to to samo co CRV - bulwarówka, ma tylko terenowy rodowód RangeRovera. Ale jak pokażesz ni Freelandera z blokadą dyfrów i reduktorem, tozmienię zdanie:) Terenówki: LandCruiser Pajero (starsze) Samurai Vitara Grand Vitara Range Rover Jeep G-klasse stara Daihatsu Feroza Frontera Terrano co do trzech ostatnich pewności nie mam ...i parę innych... osobiście - zakładając limit 130tysPLN wybieram z sentymentu G-klasę i Grand Vitarę 5dr 2,6 benz Link Zgłoś
nocnylot Re: Land Rover - warto? 05.09.05, 04:18 W liscie terenowek zapomniales o Defenderze i Discovery. nl Link Zgłoś
mike79 Re: Land Rover - warto? 05.09.05, 01:23 w land rovera napewno tak, ale terenowe jest wszystko oprocz wlasnie freelandera i moze range rovera sport, poczytaj co pisze sam land rover w dziale driving technology o freelanderze a co o np discovery 3 lub range roverze: www.landrover.com/gb/en/Vehicles/Freelander/driving_technology.htm we freelanderze wspominaja o ABS EBD ETC HDC, z czego w sumie do dzialu off-road zalicza sie to ostatnie czyli Hill Descent Control Link Zgłoś