podszywacz.zalogowany 13.09.05, 12:48 motoryzacja.interia.pl/news?inf=665860 paskuda nad paskudami.......nie zmienie zdania.......brzydki już........ale to nie jest brzydkie kaczątko łabędź z niego nie wyrośnie.......raczej jakis sęp Link Zgłoś Obserwuj wątek
tasma_klejaca Re: Droga k**a w wydaniu BMW 13.09.05, 13:44 Sylwetke, zarys linii dachu oraz maski ma super. Natomiast swiatla przednie i tylne sa obrzydliwe. Link Zgłoś
plawski Re: Droga k**a w wydaniu BMW 13.09.05, 14:10 podszywacz.zalogowany napisał: > motoryzacja.interia.pl/news?inf=665860 > > paskuda nad paskudami.......nie zmienie zdania.......brzydki już........ale to > nie jest brzydkie kaczątko łabędź z niego nie wyrośnie.......raczej jakis sęp BBllleeeeeeeeeeeeee..... kupa pierwszej wody. A takie ładne były te poprzednie... Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: Droga k**a w wydaniu BMW 13.09.05, 14:31 A mi się podoba, fajne są np przetłoczenia na dachu, rewelacyjny design felg. Godny następca Z3coupe, w podobnym, ciut batmobilowym smaczku (podobny też do Caymana). automotorundsport.de/news/fotoshows/bmw_z4_coup%E9_studie.90887.htm Link Zgłoś
vvonnan29 Re: Droga k**a w wydaniu BMW 13.09.05, 21:33 podszywacz.zalogowany napisał: > motoryzacja.interia.pl/news?inf=665860 > > paskuda nad paskudami.......nie zmienie zdania.......brzydki już........ale to > nie jest brzydkie kaczątko łabędź z niego nie wyrośnie.......raczej jakis sęp Jak dla mnie zajebisty Link Zgłoś
marlon_kozaky Re: Droga k**a w wydaniu BMW 14.09.05, 18:00 wyglada swietnie cos w stylu Marcos albo TVR wersja M bedzie miala osiagi godne wygladu bardzo fajne stylowe Coupe podoba mi sie znacznie bardziej niz roadster Z3 Link Zgłoś
ptoma5 Re: Droga k**a w wydaniu BMW 15.09.05, 07:18 a mi sie strasznie podoba. Wsiasc w takiego i sobie tak poooojechac gdzies w jakies ladne miejsce na poluniu europy. A potem w inne.... Dla mnie bomba. Link Zgłoś