Dodaj do ulubionych

widziałem dziś Honde CIVIC model 2006

30.11.05, 23:25
nie powiem! no ładne cacko jest!
chyba była to topowa wersja z dieslem. bardzo fajne wnętrze auta.
Obserwuj wątek
    • devote Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 00:43
      z zewnatrz fajne auto ale ta deska rozdzielcza rodem ze star treka nie jest w
      moim guscie
      • wowo5 Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 01:15
        Ja tez widzialem. Wyglada na zywo lepij niz na zdjeciach. Co do deski to sie
        nie wypowiem bo nie widzialem. Faktem jest, ze Honda ostatnimi czasy lubi
        udziwniac.
        • uny Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 07:04
          devote ma racje -STAR TREK to doskonałe określenie na to co widziałem w środku.
    • xystos Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 09:24
      www.honda.se/bil/models/

www.honda.se/bil/civic06/
      • xystos Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 09:25
        www.honda.se/bil/models/?main=prices
        • wlk.brytania Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 12:19
          Bardzo zgrabna i oryginalna,co do wnetrza sam nie wiem.Chcialbym
          dokonac "ogledzin na zywca".
    • polsat1 Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 14:03
      Siedziałem w tym
      Siedzenia do bani
      Deska maksymalnie plastikowa
      • jackk3 Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 18:23
        Ja tez w tym sidzialem. KAZDA deska rozdzielcza jest teraz plastykowa (moze za
        wyjatkiem RR albo Maybach). Wiekszosc plastykow jest miekka w dotyku i d.
        jakosci za cene.Co do siedzen to sprobojcie usiasc SI. Dla mnie minusem bylo to
        ze kompletnie nie widzialem maski (mam 178cm wzrostu). Jak tylko pojawi sie SI
        to wybieram sie na jazde probna (poczatek grudnia), wtedy zobaczymy. Na
        zewnatrz to typowa Honda, panele spasowane idealnie, male tolerancje, itd.
        wykonczenie (za ta cene) 'super'.
        Pzdr
    • wojtek33 Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 14:06
      uny napisał:

> topowa wersja z dieslem

czy to wyżej nie jest oksymoronem?
      • greenblack Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 17:29
        Na tym forumnie za samochód luksusowy uważa się Focusa z dyzlem, a sam dyzel
        jest prestiżowy.
        • ml_500 Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 01.12.05, 22:07
          ty dizlofobie a feee:)
          • cygan100 Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 07.01.06, 20:10
            Ja pier... czy to jest powód do tak wielkiego podniecenia. Pewnie spodnie masz
            mokre do teraz i nie możesz zmrużyć oka. Civic to syf!
            • wlk.brytania Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 07.01.06, 23:34
              Dobrze mowi! Dac mu wodki!
              • srul Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 08.01.06, 15:37
                W ostatnim Auto Śweiecie czytałem wrażenia z jazdy nowym civikiem 1.8 faceta
                (fana marki)który na co dzień jeżdzi civikiem 1.6 125km. Stwierdził że jego
                stary civik jeżdzi o niebo lepiej! mimo że nowy ma 140km. Ogólnie był
                rozczarowany, delikatnie mówiąc. Potwierdza sie moja teoria ze wszystko co nowe
                to z reguły zmiana na gorsze. Po co matoły zmieniaja na siłę coś co było dobre,
                sztuka dla sztuki, zmiana dla samej idei zmiany? Czy cięcie po kosztach i
                tandeta rulez
                • petasz Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 08.01.06, 18:32
                  w Auto Świecie.... hmmm reguly z tego co tam wypisuja nie bierz powaznie. na
                  pewno ich "obiektywnym" zdaniem najlepsze sa niemieckie bo niezniszczalne,
                  zaawansowane technologicznie, produkowane przez rase panow.... ;-)
                  jestem pewien ze bedzie zaraz porownanie civica z golfem, focusem i dajmy na to
                  C4 i rzecz jasna wygra golf.... no ale poloki to kupia. widac glupie jak mowil
                  hitler.
                  pozdrawiam,
                  ps.mi sie civic (nowy) bardzo podoba, a co do jego nowoczesnosci to na stronie
                  sunday times mozna przeczytac jego recenzje napisana przez Jeremy Clarkssona z
                  Top Gear, gdzie twierdzi on ze to pojazd... dla emerytow ;-)
                  • srul Re: widziałem dziś Honde CIVIC model 2006 08.01.06, 20:04
                    Mi tez się nowy Civic podoba ...wizualnie, Na temat walorów jezdnych się nie
                    wypowiadam bo nie jechałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka