skolmi 03.11.02, 16:17 Ktoś korzystał z ich usług (WA-WA)? umówiłem się na to i owo, a że mam blisko i 5latka to nie chce jechać do ASO. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: felicia Re: CARMAN(?) IP: *.ltk.com.pl 04.11.02, 12:07 skolmi napisał: > Ktoś korzystał z ich usług (WA-WA)? > umówiłem się na to i owo, a że mam > blisko i 5latka to nie chce jechać do ASO. Ja rownież mam blisko do Carmana,dlatego korzystam z ich usług (czynne nawet w niedzielę).Obsługa miła i fachowa.I nawet nie drogo.Mam felicie,ale do ASO skody nie JEŻDŻĘ! Jeśli stacja CARMAN taka jak w Lublinie przy ul.Chemicznej (obok Makro) - polecam. Link Zgłoś
Gość: Mar byłem już 2 razy IP: skory:* / 10.2.13.* 04.11.02, 12:53 na Krakowskiej z klockami hamulcowymi. Cena, obsługa i jakość klocków w porządku. Pozostaje mieć nadzieję, że z upływem czasu nie pogorszy się jakość, tak jak w MIDASIE, który na początku był ok, a potem zaczęli pierdolić robotę (za dużo oleju wlane, niedokręcone koła...) Link Zgłoś
remo29 Re: CARMAN(?) 04.11.02, 13:30 Korzystam z carmana od ponad roku i nie mam zastrzeżeń. Jeżdżę tam z każdą pierdołą, bo nie mam daru ani czasu, żeby robić to samemu. Jedną z rzeczy których nie robią to wymiana pasków rozrządu. Przynajmniej w tyskim oddziale. Poza tym robią szybko, bezboleśnie i co ważne nie wyganiają z warsztatu. Jak ma ktoś czas i jest ciekaw co się z jego autem dzieje, to może sobie z mechanikiem przy robocie pogadać. Czasem można się dowiedzieć paru ciekawych rzeczy. I napewno jest taniej niż w ASO. Link Zgłoś
Gość: sandwich Re: CARMAN(?) IP: *.centrala.kbsa / 10.67.193.* 04.11.02, 14:41 W Katowicach na Rożdzieńskiego wymieniają. Tyle, że robocizna 200 zł. Link Zgłoś
skolmi Re: CARMAN(?) 05.11.02, 11:42 części kupione u nich mają montaż w cenie (oficjalnie gratis) robocizna rzeczywiście droga, za wymianę gum chcieli 25zeta (za ulufelgę), więc gumy zmieniłem w Leclercu za 10. no i byłem dzisiaj, założyli mi monrołki za 630 (chyba dobre;)), zastrzeżeń nie mam PS. BARDZO TANIA I DOBRA MYJNIA (JUZ OD 8 ZETA) thnx Link Zgłoś
remo29 Re: CARMAN(?) 05.11.02, 12:40 Myjnia w carmanie w Tychach liczy za złotówkę. Jak się ktoś uprze, to najwieksze błoto można spryskać już za symboliczną złotóweczkę. Link Zgłoś