Dodaj do ulubionych

Proszę o namiar na Punto II

IP: *.kutno.mediaclub.pl 10.11.02, 00:13
Przeglądam motogratki, autogiełdy, autobazary i takie różne tam. Jak znajde
rocznik (99-2000) to auto ma od razu 50-70 kkm. Jak ma 25-35 kkm to juz stoi
w komisie. A ja chciałbym od I wł, z przebiegiem 25-35 tys, jakis granat
albo zieleń za rozsądną cenę. Może znacie kogoś kto sprzedaje ? prosze o
kontakt mailowy johanes@go2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar Re: Proszę o namiar na Punto II IP: skory:* / 10.2.13.* 10.11.02, 17:49
      Gość portalu: janek napisał(a):

> Przeglądam motogratki, autogiełdy, autobazary i takie różne tam. Jak znajde
      > rocznik (99-2000) to auto ma od razu 50-70 kkm. Jak ma 25-35 kkm to juz stoi
      > w komisie. A ja chciałbym od I wł, z przebiegiem 25-35 tys, jakis granat
      > albo zieleń za rozsądną cenę. Może znacie kogoś kto sprzedaje ? prosze o
      > kontakt mailowy johanes@go2.pl

Różnica 10-15 tysięcy w tę czy w tamtą na prawdę nie ma znaczenia. Czasem nawet
      lepiej, że przebieg jest trochę większy, bo można mieć nadzieję, że samochód
      nie był eksploatowany TYLKO po mieście i część kilometrów zrobił na dłużych
      trasach, co z pewnościę jest zdrowsze dla silnika, sprzegła, wydechu itd.
      Normalny przebieg takiego samochodu to ok. 15-20 tys. km rocznie - zatem
      samochód z 2000 roku powinien mieć na liczniku od 40 do 50 tysięcy.
    • joasia1 Re: Proszę o namiar na Punto II 10.11.02, 22:07
      Moze puntomaniacy cos wiedza
      autokacik.pl/postlist.php?Cat=&Board=punto
    • Gość: MojoJojo Re: Proszę o namiar na Punto II IP: *.makor.pl / 192.168.1.* 12.11.02, 13:46
      Gość portalu: janek napisał(a):

> Jak ma 25-35 kkm to juz stoi w komisie.

Na tym cały pic polega - ono tak naprawdę ma większy przebieg, ale z moich
      obserwacji wynika że proceder cofania liczników przez "komisarzy" jest ciągle
      nagminny. Przykład ? Moje auto - rok temu sprzedałem za gotówkę facetowi z
      komisu po okazyjnej cenie moje Punto I z przebiegiem 105 kkm - jakież było moje
      zdziwienie, gdy ujrzałem je po tygodniu w owym komisie z przebiegiem 76 kkm...
      Teraz z przymrużeniem oka patrzę na okazje typy "miał go dziadek i jeździł
      tylko do kościoła..." - sugeruję się natomiast datą produkcji - tą nie jest tak
      łatwo podrobić...

• Gość: marcin Re: Proszę o namiar na Punto II IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.11.02, 23:24
      kup sobie gazetke jarmark lub wejdz na stronke www.jarmark.gtp.com.pl/
      to sa oglooszenia ze slaska i podbeskidzia gdzie duzo ludzi bierze punta w
      pracy bo maja znizke i szybko je po roku sprzedaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka