3kilosciemy 09.02.06, 20:18 w sumie to po obejrzeniu tych zdjęć dalej nie wiem jak wygląda ten samochód... widać tylko jakąś klamkę, lusterko, reflektor przedni i tylni, dźwignię zmiany biegów i parę innych elementów wyposażenia :/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
rzimoch Re: Acura RL - zdjęcia 11.02.06, 00:19 te zdjęcia są do du..., wogóle nic na nich nie ma !!!! kawałek konia i co ?. te zdjęcia to chyba jakiś praktykan ?!!!!!!! kto mu dał aparat !!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
unterseeboot Re: Acura RL - zdjęcia -to są zdjecia? 11.02.06, 01:35 tym razem fotograw wysokie odchody to tyle co moge powiedzieć .... kpina i zenada Link Zgłoś
dr.verte Re: Acura RL - zdjęcia 11.02.06, 03:12 Heh a mi naiwnie widząc temat "Acura RL - zdjęcia" przemknęło przez myśl że może redaktorki z gazety chcą się zrehabilitować za te badziewne fotki w WO i tu pokażą wreszcie porządne zdjęcia.No cóż... Link Zgłoś
wysokieobroty Re: Acura RL - zdjęcia 11.02.06, 09:09 Przekażemy te uwagi naszym fotoedytorom. Link Zgłoś
habudzik Re: Acura RL - zdjęcia 11.02.06, 10:36 Nie rozumiem o co chodzi z tymi fotkami . Przecież pokazaliście absolutnie wszystko co było godne uwagi . Co tu mozna zmienić ? Link Zgłoś
unterseeboot Re: Acura RL - zdjęcia 11.02.06, 12:15 tiaa ale ja nadal nie wiem z tych zdjęć jak wygląda ten samochód Link Zgłoś
masaj1983 Re: Acura RL - zdjęcia 23.03.06, 03:57 www.honda.com -> acura :) wystarczy troche poszukac a fotki racja kiepskiej jakosci :/ Link Zgłoś
habudzik Re: Acura RL - zdjęcia 23.03.06, 10:49 masaj1983 napisał: > www.honda.com -> acura :) wystarczy troche poszukac > > a fotki racja kiepskiej jakosci :/ Jest tu na forum dwoje pajaców ktorzy twierdzą przecież że jak sie posiada Canaona Mark II lub Nikona z odpowiednim szkłem to jest się już "zawodowym fotografem" . Link Zgłoś