cc_2004 02.03.06, 17:48 Produkcja rusza w tym miesiącu. Cena na początek 340 tys. koron (ok. 44,5 tys. zł). Bez rewelacji. Link Zgłoś Obserwuj wątek
plawski Re: nie ma chętnych? (b/t) 07.03.06, 21:25 wallenrode napisał: > ja bym wziął - jest ładna ładna to nie wszystko. Ciekawe ile waży i jak ją uciągnie najtańszy silnik (wiem coś o tym z fabii:)) Obejrzę ją chętnie na żywca. Link Zgłoś
plawski Re: nie ma chętnych? (b/t) 07.03.06, 21:27 wallenrode napisał: > ja bym wziął - jest ładna ładna to nie wszystko :) Ciekawe jak ją pociągnie 64 konie? Bo Fabię słabo ciągną. Wiem coś o tym. Chetnie ja na żywca zobaczę. Wtedy się oceni bo ze zdjęć tak naprawdę nie jest łatwo obiektywnie coś konkretnego powiedzieć. Link Zgłoś
wallenrode Re: nie ma chętnych? (b/t) 07.03.06, 21:28 a tak pozatym to jest następca fabii czy inna klasa-typ? Link Zgłoś
plawski Re: nie ma chętnych? (b/t) 07.03.06, 21:58 wallenrode napisał: > a tak pozatym to jest następca fabii czy inna klasa-typ? Fabia chyba odchodzi do lamusa, ale to jest zupełnie inne wozidło. > Link Zgłoś
swoboda_t Re: nie ma chętnych? (b/t) 08.03.06, 00:04 To raczej coś w typie Partnera, Berlingo i Kangura - tylko chyba nieco większe (dłuższe) i pewnie cięższe. Osiągi, hmm - partner 1,1 60km rozpędza się do setki ponad 21 sekund :D Mnie się nie podoba - dziwna linia okien i przód, całość jakby spod ręki stażysty w ośrodku projektowym Kia. Ale ma być ponoć bardzo praktyczna i pojemna, więc kto wie, może nawet będzie przebojem. Link Zgłoś