Dodaj do ulubionych

Mały fiat Mały Fiat

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 14:37
Cześć mam zamiar kupić sobie malucha, jest mi potrzebny tylko do jazdy po
mieście - dojazd do pracy. Chciałbym kupić za około 5-6tys. samochód nie
rozbity od pierwszego właścicela. Boje sie inwestować w malucha z giełdy bo
wiem że robią z nimi cuda. Znacie moze jakies adresy w sieci gdzie oferują
takie bolidy.Dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: ryjek Re: Mały fiat Mały Fiat IP: *.waw.cdp.pl, / *.crowley.pl 02.12.02, 15:20
      Za 6 tysięcy kupisz sobie bardzo miłe cicquecento. A że jest ich bardzo dużo,
      to nietrudno trafić na coś dobrego, np. w komisach przy salonie. Nie jest to
      mistrzostwo świata w ogóle ale w szczególe (tzn. w porównaniu do malucha) to
      jest.
      • Gość: zdzichu Re: Mały fiat Mały Fiat IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 17:51
        ja polecam r 11 lub 9 z roku 88 lub 89
        moze nie najmłodsze ale blacha pelny ocynk(ja mam roczni 87 i zero rdzy) niezły
        silnik wmoim mam przejechane 370.000 km. A naprawe moze przeprowadzic nawet
        kowal. Częsci nie ma problemu bo takie same co do meganki lub r19 i jak trafisz
        silnik 1,4 to zaden cc nawet sporting nie ma szans
    • Gość: Mar nie kupujcie maluchów IP: skory:* / 10.2.13.* 02.12.02, 16:09
      to są zawalidrogi i nieprzystające do dzisiejszego sposobu jazdy samochody.
      Lepiej kupic sobie nawet powypadkowe (no bez przesady) cinquecento 700
      dwukrotnie starsze od malucha - a i tak różnica bedzie jak miedzy... Kielcami a
      np. Morawicą :-)
      • Gość: Rich One Re: nie kupujcie maluchów IP: *.hipernet.ras.pl 02.12.02, 18:50
        Kumpel miał kiedyś takiego, z zajebistym spojlerem, wstawił wypasionego
        soniacza i sabwoffer z tyłu, maluch był po tuningu, co nie, wiec wypas był na
        maksa, jak sie jechało do jakiejś wiohy na zadupie, pomieściło się 5 ludzi na
        ful kontakt, wogule bryka oki była jak pierdolneliśmy jakiś kawałek to sie
        kiepszczaki oglądały
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka