oscaros 18.03.06, 21:42 Mam pytanie... wiele sie mówi o tym, że Ford Ka to auto dla kobiet... jestem facetem i chcę sobie taki samochodzik sprawic... coś ze mną nie tak czy tez jest więcej takich jak ja?;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
frequentflyer Re: Ford KA tylko dla pań? 18.03.06, 22:04 pierwsza odpowiedź jest prawidłowa. nie że on dla pań czy dla panów, ale jak dla mnie samochód jest w ogóle bez sensu - w cztery lata po debiucie obecnej fiesty, Ford wciąż tłucze Ka na płycie poprzedniej. nawet gdy równolegle produkował Ka i Fiestę III, Ka nie miała specjalnie uzasadnienia: płaciłeś więcej żeby dostać mniej: podłoga i silniki oraz osiągi te same a buda ciaśniejsza i bagażnik śladowy, i żeby choć o urodzie pumy czy tigry... przynajmniej kupowanie nowej Ka to nieporozumienie. Link Zgłoś
iberia30 Re: Ford KA tylko dla pań? 18.03.06, 22:23 owszem to pudeleczko jest typowo babskie i facet w czyms takim wyglada moim zdaniem smiesznie, ale jak Tobie sie podoba to sobie kup, sugeruje jazde probne zanim dokonasz zakupu. Link Zgłoś
lapufkasz Re: Ford KA tylko dla pań? 18.03.06, 22:29 oscaros napisał: > Mam pytanie... wiele sie mówi o tym, że Ford Ka to auto dla kobiet... jestem > facetem i chcę sobie taki samochodzik sprawic... coś ze mną nie tak czy tez > jest więcej takich jak ja?;) Nie wszystko jest OK , tylko koniecznie dokup pozniej jakas sukienke i szpilki.Jak sie komus moze podobac Ka ,nie wiem ja tyle nie wypije. Naprawde cos nie tak z toba , a jak sikasz to kucasz? Link Zgłoś
przemekthor Re: Ford KA tylko dla pań? 19.03.06, 01:55 Nie pekaj Wujek, ja smigam 3 drzwiowym 206 mojej zony - a mam prawie 190cm i wage tez porzadna. Link Zgłoś