Gość: wrx22b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 22:41 no właśnie...tylko gdzie??? jezeli chodzi o warszawe to znam jednego - Dukiewicz - i nie polecam. ale gdzies trzeba samochód naprawic.... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mozgowiec Re: ALFA ROMEO - serwis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 22:49 Gość portalu: wrx22b napisał(a): > no właśnie...tylko gdzie??? > jezeli chodzi o warszawe to znam jednego - Dukiewicz - i nie polecam. ale > gdzies trzeba samochód naprawic.... Czemu nie polecasz? Ja właśnie się tam przeniosłem od Bołtowicza na Ursynowie??? Coś źle robią? Link Zgłoś
tomasz.hajto Re: ALFA ROMEO - serwis 09.12.02, 23:04 Gość portalu: mozgowiec napisał(a): > Gość portalu: wrx22b napisał(a): > > > no właśnie...tylko gdzie??? > > jezeli chodzi o warszawe to znam jednego - Dukiewicz - i nie polecam. ale > > gdzies trzeba samochód naprawic.... > > > Czemu nie polecasz? Ja właśnie się tam przeniosłem od Bołtowicza na Ursynowie?? > ? > > Coś źle robią? może i robią dobrze, tyle tylko, że sprzedali mi samochód bezwypadkowy... jak sie okazalo auto bylo uderzone z przodu z prawej strony...z układem jezdnym mam problemy do dzisiaj. zanim się zorientowałem to 3 przeglądy wykonałem u Dukiewicza (drogo jak chuj) ale na czwarty, który się właśnie zbliża, na pewno tam nie pojadę. to tyle ps. od wielu ludzi słysze, że są rypani nagminnie w tzw. ASO. szukam dobrej, małej stacji obsługi gdzie zapłacę za usługę i będe zadowolony! Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: ALFA ROMEO - serwis IP: *.int.warszawa.tdci.pl 10.12.02, 17:38 T&T na Młodnickiej bodaj.... Carcom Service na Bobrowieckiej też jest solidny i nie przesadza z cenami Link Zgłoś