maciek389 23.03.06, 18:19 wraz z BMW serii 3 najlepsze auto w klasie,a włascicieli kaszlów i poldków proszeni są serdecznie o nienazywanie tego auta chłamem Link Zgłoś Obserwuj wątek
stasistefan Re: Cadillac BLS - zdjęcia 23.03.06, 20:24 Witam Nowy Amerykanin z daleka przypomina mi Logana. Komus jeszcze. Link Zgłoś
koprofag4 Re: Cadillac BLS - zdjęcia 23.03.06, 20:37 mi on wlasciwie nie przypomina zadnego auta - to pozytywne stwierdzenie, cenie sobie oryginalnosc aczkolwiek w porownaniu z cts-em i sts-em jest nieco za bardzo wygladzony tamte modele maja jednak wiecej charakteru (te pionowe reflektory przede wszystkim, ktore ewoluuja tu w nienajlepszym kierunku), na uzywanego cts-a zreszta sie zasadzam - to kawal niebanalnej fury Link Zgłoś
kodem_pl Re: Cadillac BLS - zdjęcia 23.03.06, 22:07 Jak juz pisalem strasznie mi sie podoba. Podobnie jak inne Cadillaci oprocz SRX. Sa bardzo wyraziste, zwarte... zadziorne:-D Auta z charakterem. Link Zgłoś
kodem_pl Re: Wygląda jak powiększona Dacia Logan 23.03.06, 22:53 Hmm, ale z ktorej stony? Bo ja nie moge dopatrzec sie podobienstw... Link Zgłoś
rezorr Re: Cadillac BLS - zdjęcia 24.03.06, 15:05 nie macie wrazenia ze karoseria wyglada podobnie do daci logan? Link Zgłoś