Gość: zenon77 IP: *.man.polbox.pl 10.12.02, 13:02 Zmieniłem opony na zimowe i mam problem z letnimi. Są bardzo zużyte. Co Wy robicie z takimi śmieciami? Gdzie można się tego w cywilizowany sposób pozbyć? Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wujek Władek Re: zużyte opony IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 16:44 zrób sobie trampki. albo kalosze. a jak nie, to spal na balkonie Link Zgłoś
Gość: 130rapid Re: zużyte opony IP: *.visp.energis.pl 10.12.02, 17:12 Gość portalu: zenon77 napisał(a): > Zmieniłem opony na zimowe i mam problem z letnimi. Są bardzo zużyte. Co Wy > robicie z takimi śmieciami? Gdzie można się tego w cywilizowany sposób > pozbyć? Pozdrawiam. To jest PROBLEM! Powiem ci jedno - kup teraz nowe letnie! Jest po sezonie i jeśli tylko trochę poszukiwać, można stać się właścicielem takich za 50-70 % ceny (która będzie obowiązywać na wiosnę). Link Zgłoś
greenblack Re: zużyte opony 10.12.02, 18:15 Gość portalu: zenon77 napisał(a): Gdzie można się tego w cywilizowany sposób > pozbyć? Oj, chyba nigdzie. W kraju najważniejsze śa teraz biopaliwai takimi bzdurami, jak stare opny nikt się nie interesuje. Jak masz działeczkę, to możesz je sobie pomalowaćan biało i zrobić gustowne ozdoby;) Pozdrawiam Link Zgłoś
aankaa Re: zużyte opony 10.12.02, 20:00 wymieniając opony na zimowe letnie zostawiłam u wulkanizatora (punkt na Stawkach za Smoczą). Mają umowę z jakąś firmą, która te trupy zabiera (po 1 zł za każdą i nawet tych 4 zł nie dopłacałam!) Może "zbierają" już te, które ludziom zostały, może tylko im trzeba za to zapłacić Spróbujcie - ich telefon 838 45 89 Link Zgłoś
Gość: Michal Re: zużyte opony IP: *.telia.com 10.12.02, 20:09 Co a starych opon nie dodaje sie do asfaltu? To jest najlepszy srodek na zwiekszenie przyczepnosci i spowodowania ze asfalt jest cichy.Tutaj jest caly przemysl odzysku opon.Z tego co pamietam to jak dawniej popadal deszcz to w Polsce sie slizgalo na parafinie jaka sie wydzielala z asfaltu.Zapytajcie Waszego Ministra od ochrony srodowiska,jak nie odpowie to Millerowi na rabatki przed biurem moze cos wymysla,to sa podobno specjalisci. Pzdr.Michal P.S jak masz kuchnie to upiecz ciasto na swieta taniej i duzo kalori daja. Link Zgłoś