cleo_1 27.06.06, 23:44 Czy kto moze polecic dobre biuro wynajmu samochodow za granica (konkretnie chodzi o Portugalie) moze jakies namiary na strony wynajmujacych, wlasne doswiadczenia? Pozdrawiam, Link Zgłoś Obserwuj wątek
franek-b Re: wynajem samochodu za granica 28.06.06, 00:24 W Portugalii polecam Europcar, w centrum Lisbony maja biuro w pobliżu metra, dobre warunki wynajmu na weekendy, bez problemu w czasie wypadku (nie warto zydzic na ubezpieczeniu). Link Zgłoś
cleo_1 Re: wynajem samochodu za granica 28.06.06, 09:13 Dzieki za informacje. Czy korzystales z tej formy, albo ktos z Twoich znajomych? Wiele zlego slyszlalam o tym, jak wypozyczalnie w PT robia w konia turystow, stad wole dmuchac na zimne; ceny w avisie sa wygorowane, i jeszcze ten udzial wlasny w kradziezy i wypadku - ponad 2 tys €! To juz jest zdzierstwo. Niektore te auta pewnie nie sa tyle warte. Link Zgłoś
odin-2 Re: wynajem samochodu za granica 28.06.06, 08:22 Re:Autor: cleo_1 Data: 27.06.06, 23:44 Do pn.Portugali wyemigrowal "DrWal" , w dalszym ciagu ma pl.e-adress : dr.wal2@gazeta.pl Link Zgłoś
jasiek-23 Re: wynajem samochodu za granica 28.06.06, 10:28 ostatnio wypożyczałem w styczniu saxo(nic innego nie mieli) na teneryfie/wziąłem z małej wypożyczalni/nie było problemów /wozik zdałem zostawiając kluczyki i papiery w recepcji hotelu...obsługa lux/zero problemu Link Zgłoś
kkamyczek Re: wynajem samochodu za granica 28.06.06, 10:34 TUI, wszystko bylo ok, wynajem zalatwilismy w Polsce, auto czekalo na lotnisku w Lizbonie. Link Zgłoś
cleo_1 Re: wynajem samochodu za granica 28.06.06, 11:01 muchas gracias. poszukam, popytam PS Informacje o tym, ze nabijaja w butelke (choc dopuszczam ewentualnosc, ze tak sie tylko zdawalo tym "nabitym") wyczytalam na forum dotyczacym Portugalii. Link Zgłoś
gosc1978 Re: wynajem samochodu za granica 28.06.06, 18:27 cleo_1 napisała: > muchas gracias. !?!? chyba obrigado. > PS Informacje o tym, ze nabijaja w butelke (choc dopuszczam ewentualnosc, ze > tak sie tylko zdawalo tym "nabitym") wyczytalam na forum dotyczacym Portugalii ja nie mialem problemow - ani w europcarze ani w malej wypozyczalni. za to probowal mnie skasowac taksiarz (o wiele za duzo) za kurs na lotnisko o 6 rano, ale po stwierdzeniu ze nie place, i odpowiedzi na to ze on wola policje - ze ja owszem, rowniez chetnie z nimi porozmawiam, koles przestal sie upierac i cena zeszla do normalnego poziomu Link Zgłoś