chipcia13 02.07.06, 17:08 Do czego może służyc takie ni lusterko ni soczewka na tylnej szybie? Jechałam dzisiaj za Fordem Galaxy i miał takie cudo. Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia30 Re: Do czego służy??? 02.07.06, 17:11 jak bedziesz jezdzic galaxy albo innym o podobnych gabarytach to sie dowiesz;-P Link Zgłoś
chipcia13 Re: Do czego służy??? 02.07.06, 17:19 No bardzo ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! Raczej nie będę bo nie potrzebuję aż tak dużego auta. Link Zgłoś
o-l-o Re: Do czego służy??? 02.07.06, 17:23 iberia30 napisała: > jak bedziesz jezdzic galaxy albo innym o podobnych gabarytach to sie > dowiesz;-P Toś się matołku wypisała wyczerpująco. Link Zgłoś
iberia30 Re: Do czego służy??? 02.07.06, 17:28 olus...spojrz na siebie zanim skrytykujesz kogos innego, a przy okazji moze oswiecisz i kolezanke i mnie, co? Przypuszczam, ze to cudo ma na celu ulatwic parkowanie, ale glowy nie dam uciac, bo nigdy mi takie cus nie bylo potrzebne do szczescia. Link Zgłoś
o-l-o Re: Do czego służy??? 02.07.06, 17:43 To po jaką cholerę zabierasz głos i sprawiasz wrażenie, że wszyscy wiedzą po co to "cudo" tylko autor zapytania nie wie? Chcesz zaistnieć to włóż mini i idź na Mariacką. Link Zgłoś
iberia30 Re: Do czego służy??? 02.07.06, 17:47 o-l-o napisał: > To po jaką cholerę zabierasz głos i sprawiasz wrażenie, że wszyscy wiedzą po co to "cudo" tylko autor zapytania nie wie? twoja nadinterpretacja jest powalajaca... > Chcesz zaistnieć to włóż mini i idź na Mariacką. a za ten durny i obrazliwy tekst-smietniczek. Link Zgłoś
rasiauskas Re: Do czego służy??? 02.07.06, 19:47 Poszerza kat widzenia i ulatwia parkowanie Link Zgłoś
zja_wa12 Re: Do czego służy??? 02.07.06, 20:04 Sam mam to.Służy to do ułatwiania parkowania tyłem.Zmienia kąt widzenia bardziej w dół.I jak parkuje to jadę do momentu kiedy znika rejestracja samochodu za mną i to jest bezpieczna odległość,aby w niego nie grzmotnąć. Link Zgłoś
chipcia13 Re: Do czego służy??? 02.07.06, 21:42 Dzięki za informację :) W końcu przestanie mnie to nurtowac. Link Zgłoś
frequentflyer Re: Do czego służy??? 02.07.06, 22:04 skoro tylna ściana jest pionowa, takie ułatwianie parkowania jest mało potrzebne, tam gdzie tylna szyba tam mniej więcej koniec pojazdu. chodzi głównie o to żeby zobaczyć czy tuż za tym Galaxy nie ma bachorów albo inwalidy na wózku, bez wychodzenia z pojazdu. Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: Do czego służy??? 03.07.06, 07:18 wide angle - ulatwia parkowanie,rozszerza kat widzenia w lusterku wstecznym Link Zgłoś
o-l-o Re: Do czego służy??? 03.07.06, 20:22 Iberia30, dotarło po co??? Trzeba zacząć jeździć czymś takim, czy wystarzy zapytać na forum? Link Zgłoś
iberia30 Re: Do czego służy??? 03.07.06, 21:07 o-l-o napisał: > Iberia30, dotarło po co??? dotarlo i bez twego zlosliwego postu... > Trzeba zacząć jeździć czymś takim, czy wystarzy zapytać na forum? moze i wystarczy zapytac, szkoda, ze w moim pierwszym poscie nie doczytales sie lekkiego zartu, ale jakos mnei to nie dziwi panie czepialski. Link Zgłoś
o-l-o Re: Do czego służy??? 03.07.06, 21:24 Czy to nie dziwne, że nie tylko ja nie wyczuwam Twoich "żartów" Link Zgłoś
iberia30 Re: Do czego służy??? 03.07.06, 21:46 o-l-o napisał: > Czy to nie dziwne, że nie tylko ja nie wyczuwam Twoich "żartów" oj bardzo, obiecuje solenna poprawe, teraz jestes kontent?? Link Zgłoś
iberia30 Re: Do czego służy??? 03.07.06, 21:49 o-l-o napisał: > Czy to nie dziwne, że nie tylko ja nie wyczuwam Twoich "żartów" p.s. tym na koncu mojego pierwszego postu byl : ":-P". Link Zgłoś