Dodaj do ulubionych

policja przeciw tuningowi !!!!!!!

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 18:44
wiec chiał bym opisać sytłacje jaką miałem dziś miasto nie wazne ale
sytłacja jak najbardzej prawdziwa !!! wiec nie ukrywam że moje autko rzuca
sie w oczy i jak na silnik 1. 8 zbiera sie ale nie o tym chiałem pisac !!!!
wiec stałem sobie na zkrzyzowaniu żecz normalna kołomnie stała toyota camry
2.2 i dwóch w garnitury ubranych panów żecz normalna kazdy ma prawo wiec
zapaliło sie swiatełko zielone a mi sie spieszyło a pasów ruchu w jedną
strone było 3 wiec ruszyłem bardzej dynamicznie niz zawsze i powiało
mnie przed siebie dla jasnosci miałem ok 160 km / h na prostej i co sie
dziaje dalej zatrzymuje mnie ta sama toyta co nie mogła nadąrzyc za mną
wkoncu 2,2 silnik ale spoko i wysiada 2 panów w garniakach mocno
zdenerwowanych jak mogł taki gnojek tak ich .............. bo nie widziałem
innej mozliwosci wytłumaczenia ale spoko co sie okazało ze trafiłem na
komentanta i jego zastepce drogówki no jak pech to pech . ale najgorsze
jest nie to ze mnie zatrzymali lecz jak zadzwonili po radjowóz aby mnie
ukarac bo oni nie mogli to ten cham powiedział temu z drogówki aby mnie
udupił i pojechał sobie a ja zostałem sam z 2 policjantami nastraszonymi
przez komendanta fajnie co nie ? no wiec na mnie nic tak naprawde nie mieli
ale polak potrafi i zawsze coś sie znajdzie aby wlepic mandat no wiec panom
policjantom nie spodobały sie lampy tylne moje oraz przednie i 2 tłumniki
wiec nachodziło sie trzeba zabrac dowód rejestracyjny pech !! ale chociaż
raz trafiłem na pana policjanta który był łaskawy i poszlismy na układ taki
ze wlepi mi mandat za 200 zł i da mi 1 punkt za byle co ale spoko chyba mi
opłacało i jeszcze z usiechem na twarzy powiedział ze ma na mnie oko moze mu
sie spodobałem hahah i ze specjalnie wystąpie w jakims programie o autach
co sa zbyt ładne aby sie poruszały po naszych drogach ale spoko a to było
tego samego dnia co miałem urodziny i imieniny wiec ładny prezent
dostałem !!!!! pozdrawiam drogówke i mam specjalną dedykacje dla pana
komendanta ze moze mi naskoczyc i proponuje troche podrasowac smieszna
camry 2,2 !!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • greenblack Pisze się wuz i chociarz, a mandat mogli ci dać, 17.02.03, 19:12
      bo jechałeś 160 km/h w mieście.
      • Gość: rozpierdalator Re: Pisze się wuz i chociarz, a mandat mogli ci d IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 21:09
        no wiesz woz odm8ienia sie wozy qiwc lepiej poucz sie j.polskiego i nie cwaniacz
        • greenblack :)))))))))))))))))))))))))) 17.02.03, 22:14
        • Gość: Rozpacz bierze Re: Pisze się wuz i chociarz, a mandat mogli ci d IP: *.adslplus.ch 17.02.03, 23:29
          No i czym się chwalisz b...ku pastewny. Głupotą.
          W normalnym kraju to nie mandat, ale za to w pasiaki poszedłbyś na 3 miechy
          pierdzieć.
          Co kraj to obyczaj, ale ja mam dla Ciebie wystrzałową ofertę. Rozbujaj swojego
          bolida 1,8 ale nie o nim tu mowa. Przebij się przez bramę Mazowieckich i
          przy... w największy zbiornik z wachą. Polecisz w kosmos i jednego głupka
          mniej, ale za to w gazecie będziesz i to nie jednej.

Gość portalu: rozpierdalator napisał(a):

> no wiesz woz odm8ienia sie wozy qiwc lepiej poucz sie j.polskiego i nie
          cwaniac
          > z
          • Gość: rozpierdalator Re: Pisze się wuz i chociarz, a mandat mogli ci d IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 16:12
            Gość portalu: Rozpacz bierze napisał(a):

> No i czym się chwalisz b...ku pastewny. Głupotą.
            > W normalnym kraju to nie mandat, ale za to w pasiaki poszedłbyś na 3 miechy
            > pierdzieć.
            > Co kraj to obyczaj, ale ja mam dla Ciebie wystrzałową ofertę. Rozbujaj
            swojego
            > bolida 1,8 ale nie o nim tu mowa. Przebij się przez bramę Mazowieckich i
            > przy... w największy zbiornik z wachą. Polecisz w kosmos i jednego głupka
            > mniej, ale za to w gazecie będziesz i to nie jednej.
            >
            > bolida ? hmmmmmmmm hahahah wiesz zal mi jest takiego pajaca jak ty a twoj
            bolid to co 123 letni 126 p jego co najwyzej mozesz do 80 dych rozpedzic z
            górki a co do głupka to nie znam twojego ojca szkoda po podobno nie zła z
            niego dziewczyna i wiesz co ci jeszcze napisze ? wbijam w ciebie kutasa miło
            co !!! pajacu
            > Gość portalu: rozpierdalator napisał(a):
            >
            > > no wiesz woz odm8ienia sie wozy qiwc lepiej poucz sie j.polskiego i nie
            > cwaniac
            > > z
            • Gość: Rozpacz bierze do Buraka, Wiwat kampania buraczana 2003 IP: 62.167.164.* 19.02.03, 23:28
              Tak wiemy, że brakuje przychodni zdrowia psychicznego, nad tym też trzeba
              ubolewać.
              A może się tak wiocha pochwali czym jezdzi do 160 po mieście - chetnie
              poczytamy.
              Bo Golf I'nka to chyba już się nie rozpedza do pierwszej kosmicznej.
              Moze zdjęcie zamieścisz, popatrzym, ocenimy padaczkę.
              A zresztą żebys nawet najlepszą furą jeżdził to, jak byłeś Burakiem, jesteś,
              to nim bedziesz i taka jest smutna prawda.
              Nie odburaczysz się choć by nie wiem co.

Wiwat kampania buraczana 2003
              Płock Forever i przyległości.
    • Gość: hip Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: *.pgi.waw.pl 18.02.03, 10:34
      Po zebraniu odpowiedniego materiału (a grzebię trochę w internecie, rozmawiam z
      ludźmi, czytam artykuły) napiszę artykuł o poziomie polskiego tuningu
      (pseudotuningu). Myślę, że któraś z witryn lub zwykłe czasopismo motoryzacyjne
      zechce na swoich łamach to opublikować. Nie podejrzewam o takie chęci
      publikatorów związanych z fanatykami tuningu, albowiem artykuł będzie zawierał
      masę faktów, a te mogą okazać się dla nich niewesołe. Tak czy inaczej myślę, że
      warto pokusić się o taką publikację bo subkultura tuningowa w Polsce zasługuje
      na jak najszybsze wyplenienie.
      pozdrawiam
      • Gość: tur Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 21:45
        Gość portalu: hip napisał(a):

> Po zebraniu odpowiedniego materiału (a grzebię trochę w internecie, rozmawiam z
        >
        > ludźmi, czytam artykuły) napiszę artykuł o poziomie polskiego tuningu
        > (pseudotuningu). Myślę, że któraś z witryn lub zwykłe czasopismo motoryzacyjne
        > zechce na swoich łamach to opublikować. Nie podejrzewam o takie chęci
        > publikatorów związanych z fanatykami tuningu, albowiem artykuł będzie zawierał
        > masę faktów, a te mogą okazać się dla nich niewesołe. Tak czy inaczej myślę, że
        >
        > warto pokusić się o taką publikację bo subkultura tuningowa w Polsce zasługuje
        > na jak najszybsze wyplenienie.
        > pozdrawiam

Jak najbardziej popieram tę inicjatywę wyplenienia tego barbarzyństwa.
        Tyle że adresatem interwencji powinna byc Policja
        oraz oraz urzędy ochrony środowiska.
        To przecież ich wina że dochodzi do takiego stanu zwyrodnienia.
        Przecież praktyczne usuwanie tłumików z samochodów oraz również z motocykli
        narusza warunki homologacji dla danego pojazdu.
        I to powinno skutkowac wręcz natychmiastowym
        odebraniem dowodu rejestracyjnego i odholowaniem
        pojazdu do warsztatu.
        A przywrócic normalnośc jest szalenie proste i absolutnie nic nie kosztuje co jest ważne gdy w
        budżecie jest permanentna dziura.
        Policja jest w stanie w ciągu wręcz tygodnia
        wyłapac tych terrorystów których słychac na pół kilometra. Żadnego problemu aby ich odnaleźc.
        Trzeba tylko chciec , ale jak pokazuje rzeczywistośc im się po prostu nie chce. I tu jest problem.
        • Gość: hip Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: *.pgi.waw.pl 19.02.03, 08:06
          Gość portalu: tur napisał(a):

> Jak najbardziej popieram tę inicjatywę wyplenienia tego barbarzyństwa.
          > Tyle że adresatem interwencji powinna byc Policja
          > oraz oraz urzędy ochrony środowiska.

hip: Zapewniam, że zarówno Policja jak i inne urzędy i ministerstwa oraz
          instytuty zajmujące się pokrewną problematyką były o problemie informowane.
          Niestety w Polsce przeciwdziałanie patologiom społecznym jest zastraszająco
          mizerne.
          pozdr
    • Gość: ktoś do rozp... IP: 81.15.237.* 18.02.03, 20:47
      dziwnie czesto zmieniasz nicka. i co się odezwiesz to durniej. rozwijasz się w
      złym kierunku. odnośnie 160/h to chcesz przed kimś zaszpanować swoją głupotą?
      takich jak ty należy usypiać dla dobra ludzkości.
    • krakus.mp Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! 20.02.03, 16:39
      Gość portalu: rozpierdalator napisał(a):

> wiec chiał bym opisać sytłacje jaką miałem dziś miasto nie wazne ale
      > sytłacja jak najbardzej prawdziwa !!! wiec nie ukrywam że moje autko rzuca
      > sie w oczy i jak na silnik 1. 8 zbiera sie ale nie o tym chiałem pisac !!!!
      > wiec stałem sobie na zkrzyzowaniu żecz normalna kołomnie stała toyota camry
      > 2.2 i dwóch w garnitury ubranych panów żecz normalna kazdy ma prawo wiec
      > zapaliło sie swiatełko zielone a mi sie spieszyło a pasów ruchu w jedną
      > strone było 3 wiec ruszyłem bardzej dynamicznie niz zawsze i powiało
      > mnie przed siebie dla jasnosci miałem ok 160 km / h na prostej i co sie
      > dziaje dalej zatrzymuje mnie ta sama toyta co nie mogła nadąrzyc za mną
      > wkoncu 2,2 silnik ale spoko i wysiada 2 panów w garniakach mocno
      > zdenerwowanych jak mogł taki gnojek tak ich .............. bo nie widziałem
      > innej mozliwosci wytłumaczenia ale spoko co sie okazało ze trafiłem na
      > komentanta i jego zastepce drogówki no jak pech to pech . ale najgorsze
      > jest nie to ze mnie zatrzymali lecz jak zadzwonili po radjowóz aby mnie
      > ukarac bo oni nie mogli to ten cham powiedział temu z drogówki aby mnie
      > udupił i pojechał sobie a ja zostałem sam z 2 policjantami nastraszonymi
      > przez komendanta fajnie co nie ? no wiec na mnie nic tak naprawde nie mieli
      > ale polak potrafi i zawsze coś sie znajdzie aby wlepic mandat no wiec panom
      > policjantom nie spodobały sie lampy tylne moje oraz przednie i 2 tłumniki
      > wiec nachodziło sie trzeba zabrac dowód rejestracyjny pech !! ale chociaż
      > raz trafiłem na pana policjanta który był łaskawy i poszlismy na układ taki
      > ze wlepi mi mandat za 200 zł i da mi 1 punkt za byle co ale spoko chyba mi
      > opłacało i jeszcze z usiechem na twarzy powiedział ze ma na mnie oko moze mu
      > sie spodobałem hahah i ze specjalnie wystąpie w jakims programie o autach
      > co sa zbyt ładne aby sie poruszały po naszych drogach ale spoko a to było
      > tego samego dnia co miałem urodziny i imieniny wiec ładny prezent
      > dostałem !!!!! pozdrawiam drogówke i mam specjalną dedykacje dla pana
      > komendanta ze moze mi naskoczyc i proponuje troche podrasowac smieszna
      > camry 2,2 !!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!1

Niedouczony palancie! Za jazdę po mieście z prędkością 160 km/h,to powinieneś
      się rozstać z prawem jazdy do końca swojego żywota!Za takie łagodne
      potraktowanie przez policję,czuj się szczęśliwy i nie mów że mogą ci skoczyć.To
      że masz kozacką furę,to nie upoważnia cię do zbrodniczego zachowania na
      jezdni.Tragedie na drogach nie powstają same,tylko przez takich kretynów jak ty!
      Wystarczy czyjeś rostargnienie (nieuwaga)i zderzenie z twoim autem może mieć
      śmiertelny skutek,co w konsekwencji doprowadzi do tego,że przez parę lat
      będziesz pierdział w pasiak!
      • krakus.mp Roz...ator czy ewenement!!! 20.02.03, 16:56
        Widzę że ten nieskładny sposób pisania to w Płocku normalne zjawisko.Czytając
        tego "rozpierdalatora" ,to tak jakbym czytał "ewenementa".Koszmar w biały dzień!
      • Gość: h7 Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 22:40
        Ludzie!!!
        Wsiadajcie w swoje skody i jedzcie do kosciółka!!!
        Najzwyklejsza z was banda niedojebuff!!
        Pisze gość, że się z nim startneli spod świateł, więc są równie winni co on!
        W waszych małych móżdżkach nie mieści się, że są na tej planecie ludzie, którzy
        jadąc 160 nawet w mieście stwarzają gigantycznie mniejsze zagrożenie niż wy
        siedząc wtuluni w swoje futerka na siedzeniach przy 40 na autostradzie.
        Pamiętajcie - autobus dobra rzecz, wasze skody/thalie/sieny w sobote umyjcie i
        odstawcie z powrotem do garażu, a wszyscy będą szczęśliwsi!
        Nara, mam nadzieję, że was nie spotkam na drodze (z wyjątkiem autora, ma się
        rozumieć)
        • Gość: rozpierdalator Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:39
          Gość portalu: h7 napisał(a):

> Ludzie!!!
          > Wsiadajcie w swoje skody i jedzcie do kosciółka!!!
          > Najzwyklejsza z was banda niedojebuff!!
          > Pisze gość, że się z nim startneli spod świateł, więc są równie winni co on!
          > W waszych małych móżdżkach nie mieści się, że są na tej planecie ludzie,
          którzy
          > no i spoko chociaz jeden porz adny pozdrowienia i do zobaczenia na
          drodze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > jadąc 160 nawet w mieście stwarzają gigantycznie mniejsze zagrożenie niż wy
          > siedząc wtuluni w swoje futerka na siedzeniach przy 40 na autostradzie.
          > Pamiętajcie - autobus dobra rzecz, wasze skody/thalie/sieny w sobote umyjcie
          i
          > odstawcie z powrotem do garażu, a wszyscy będą szczęśliwsi!
          > Nara, mam nadzieję, że was nie spotkam na drodze (z wyjątkiem autora, ma się
          > rozumieć)
        • Gość: Wojnar Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 12.03.03, 00:21
          Gość portalu: h7 napisał(a):

> Ludzie!!!
          > Wsiadajcie w swoje skody i jedzcie do kosciółka!!!
          > Najzwyklejsza z was banda niedojebuff!!
          > Pisze gość, że się z nim startneli spod świateł, więc są równie winni co on!
          > W waszych małych móżdżkach nie mieści się, że są na tej planecie ludzie,
          którzy
          >
          > jadąc 160 nawet w mieście stwarzają gigantycznie mniejsze zagrożenie niż wy
          > siedząc wtuluni w swoje futerka na siedzeniach przy 40 na autostradzie.
          > Pamiętajcie - autobus dobra rzecz, wasze skody/thalie/sieny w sobote umyjcie
          i
          > odstawcie z powrotem do garażu, a wszyscy będą szczęśliwsi!
          > Nara, mam nadzieję, że was nie spotkam na drodze (z wyjątkiem autora, ma się
          > rozumieć)

Powiedz szczerze - czym po Gliwicach smigasz -
          Bo jak co - jestes burakiem - co niby cos napisal - ale jetsem pewny jednego
          jezdzic czy tez umiejetnosci jazdy masz znikome

• Gość: pepe Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: 81.15.237.* 22.02.03, 13:07
      czyżby po owcy dolly sklonowali rozp...ra?
      • Gość: XENON Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 19:15
        w pełni popieram rozpierdalatora i h7!!!!!

jechać wolno nie znaczy jechać bezpiecznie!

_________________streetfighting rulez!_____________________

pozdrawiam
        • Gość: Conrad Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: 213.17.230.* 08.03.03, 23:47
          Moim zdaniem trzeba jeździć ostroznie ale nie koniecznie wolno, czasem trzeba
          dać w dupe furze. Przyjemność jest z jazdy z duzymi prędkościami, jeśli ktoś w
          miarę mysli nie spowoduje wypadku. Ja zrobiłem dzięki bogu już 80 tys km mam
          dopiero 22 lata nie miałem żadnego wypadku chodź żadko jeżdżę przepisowo.
          • Gość: zorro Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: 195.136.69.* 09.03.03, 16:39
            Gość portalu: Conrad napisał(a):

> Moim zdaniem trzeba jeździć ostroznie ale nie koniecznie wolno, czasem trzeba
            > dać w dupe furze. Przyjemność jest z jazdy z duzymi prędkościami, jeśli ktoś
            w
            > miarę mysli nie spowoduje wypadku. Ja zrobiłem dzięki bogu już 80 tys km mam
            > dopiero 22 lata nie miałem żadnego wypadku chodź żadko jeżdżę przepisowo.

otym że nie masz racji ludzkość dowie się gdy ci kiedyś " nie wyda".
            kiedyś myślałem podobnie jak ty. u mnie skończyło sie na kasacji auta. życzę
            aby ci wyszło nie gorzej. poza tym - 80 tys.km - to co ty k..rwa wiesz o
            jeżdzeniu! dziecko!
          • Gość: hip Re: policja przeciw tuningowi !!!!!!! IP: *.pgi.waw.pl 10.03.03, 08:42
            Gość portalu: Conrad napisał(a):

> Moim zdaniem trzeba jeździć ostroznie ale nie koniecznie wolno, czasem trzeba
            > dać w dupe furze. Przyjemność jest z jazdy z duzymi prędkościami, jeśli ktoś
            w
            > miarę mysli nie spowoduje wypadku. Ja zrobiłem dzięki bogu już 80 tys km mam
            > dopiero 22 lata nie miałem żadnego wypadku chodź żadko jeżdżę przepisowo.

hip: Takimi tekstami to się możesz, dziecko drogie, pochwalić mamusi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka