Gość: saki IP: 213.158.197.* 20.02.03, 15:14 mam pytanko czy mozna w Europie kupic Toyote prius ( takie hybrydowe autko ) czy niestety jest to mozliwe tylko w USA i Japonii Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gradus Re: toyota prius IP: *.biomag.uni-jena.de 20.02.03, 15:29 Jak bylem kiedys na praktykach w Berlinie to na parkingu pod budynkiem Siemensa zawsze stalo kilka takich Toyot. Prawdopodobnie jest tam jakis instytut, ktory nad tym pracuje. Wiec jest tez prawdopodobienstwo, ze mozna je kupic. Link Zgłoś
Gość: Adam W. Re: toyota prius IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 20.02.03, 15:32 Ja taką toyotę widziałem niedawno w Warszawie na polskich numerach. Zadzwoń do Toyota Motor Poland. PZDR. Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: toyota prius IP: 143.26.81.* 20.02.03, 17:18 Gość portalu: Adam W. napisał(a): > Ja taką toyotę widziałem niedawno w Warszawie na polskich numerach. > Zadzwoń do Toyota Motor Poland. Sporą popularnością w USA cieszy się Honda Insight (też hybryda), niedługo na rynek PL ma też wejść hybrydowy Civic. Ja tam nie mam przekonania do hybryd - lepiej albo autko spalinowe, albo elektryczne. Jakoś tak podświadomie nie mam przekonania do 'zlepków'. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: Yen Re: toyota prius IP: *.sympatico.ca 20.02.03, 18:46 Gość portalu: saki napisał(a): > mam pytanko > czy mozna w Europie kupic Toyote prius ( takie hybrydowe autko ) czy niestety > jest to mozliwe tylko w USA i Japonii Mysle ze odpowiedzi moze Ci udzielic Head Office Toyoty tam gdzie mieszkasz a tak swoja droga chyba nie ma ekonomicznego sensu na zakup takiego samochodu Link Zgłoś
Gość: Acura Re: toyota prius IP: *.qc.sympatico.ca 20.02.03, 19:57 Jako ciekawostke podam, ze Toyota Canada Inc wystawila w tym roku do Canadian Rally Championship Priusa, z kierowca firmowym Mackiem Ogrodzkim. I choc glowny cel jest raczej pozasportowy, to w pierwszych tegorocznych eliminacjach "Perce- Neige - Maniwaki" udalo im sie ukonczyc rajd w klasyfikacji generalnej na 22 miejscu. auto123.sympatico.ca/autonews/index.spy?cmd=view&artid=7611 Link Zgłoś