paw_ol 06.09.06, 11:39 czy ktoś kiedyś korzystał z usług tych zakładów? pilnie potrzebuję dobrego zakładu do naprawy zawieszenia ale i spojrzenia gospodarskim okiem na mojego opla. będę wdzięczny za podpowiedź. Link Zgłoś Obserwuj wątek
erid Re: Auto-Remar Warszawa/MaxlifeServiceCenter Nadz 06.09.06, 15:10 Jakieś dwa miesiące temu robiłem przegląd techniczny w Auto Remarze (koszt oględzin to 120 zł). Wydają się kompetentni i rzeczowi. Pod tym względem zrobili na mnie lepsze wrażenie niż polecany Auto Expert na Okęciu. Dostałem drobiazgową listę usterek auta i pełną kalkulację kosztów części i napraw w ich warsztacie. Ceny jak na moje oko (ale wielkiego przeglądu nie mam) troszkę powyżej średniej, choć do ASO czy różnych wychuchanych serwisów pewnie im daleko. Link Zgłoś
paw_ol Re: Auto-Remar Warszawa/MaxlifeServiceCenter Nadz 06.09.06, 15:22 Cen chyba faktycznie nia mają najniższych ale wolę zapłacić trochę więcej i mieć pewność, że coś zrobili. dziękuję za informację Link Zgłoś
spolexx Re: Auto-Remar Warszawa/MaxlifeServiceCenter Nadz 07.09.06, 12:33 Polecam serwis Opla na ul. Hery 25 (Bemowo), jestem bardzo zadowolony z ich usług, pełny profesjonalizm, podczas przeglądu sprawdzali takie elementy, ktorych ASO nawet nie dotykaly, ceny 1/2 - 2/3 tych z aso, tel 683 77 91 ps serwisowalem tam corse zony Link Zgłoś