Dodaj do ulubionych

K****! ukradli mi samochód!

06.09.06, 22:06
co za ludzie, połasili się na tico. małe, tanie ale moje ukochane. a właściwie nie moje, tylko dziadka. jak ja mu teraz spojrze w oczy...
dał mi samochód i samochodu nie ma. zwinęli go wprost spod bloku.
wychuchane, wymuskane autko. bez wypadków, rys, 10 tys. na liczniku.
wiem, że to nieralne, ale tak na wszelki wypadek - rude tico metalik, krakowskie rejstracje....
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: K****! ukradli mi samochód! 06.09.06, 22:09
      Boże, współczuję. Nawet jakby było stare i miało 180 tysięcy na liczniku, to
      jak można!!!! Co za świat!!! Niedawno w kawiarni zapie..ł ktoś mojemu mezowi
      teczkę z wszystkimi dokumentami - prawo jazdy, dowód, paszport, karta pobytu,
      czeka na 3000 € (do zablokowania i odtworzenia na szczeście podobnie jak
      wszystkie dokumenty), 400€ w gotówce plus jakieś papiery z roboty. Czulismy się
      przez tydzień jakby nas ktos pobił, opluł i podeptał :(((((
    • traktorzysta EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 06.09.06, 22:23
      złodzieje za takie badziewia się biorą . Pewnie twój sąsiad potrzebował części
      do swojego gruchota ,którego sprowadził .
      • reniatoja Re: EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 06.09.06, 22:26
        jakby było luksusowe to byś się bardziej cieszył, ze komuś ukradli? Czy mozę Ty
        kradniesz tylko luksusowe? Nawet hulajnogi nie wolno kraść nikomu, jak nie
        twoje to nie ruszaj prosta sprawa.
      • myrkgrav Re: EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 06.09.06, 22:38
        Ku..wa a jaka różnica?? Kradzież to kradzież. Żal zawsze ten sam. A złodziejom
        powinni ręcę obcinać. Nie ma litości dla sku...synów.
        • jantoni.jajcorz Re: EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 06.09.06, 23:01
          myrkgrav napisał:
          > ... A złodziejom powinni ręcę obcinać.

I fiuta --> żeby się nie rozmnażali :))
          • kali.gulla Re: EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 07.09.06, 13:31
            po obcięciu fiutta powini jeszcze ich zamykaćw więzieniu dla kobiet ;)
            Ale to chyba amnesty intercośtam by oprotestował jako znęcanie się psychiczne :)
            • dziki_osiol Re: EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 07.09.06, 14:19
              Świat schodzi na psy. Nie można ukarać bandyty tak, żeby ten czy inny nie
              sięgnął po nie swoje. Jakby się bali utraty łap to może kradzieże by się
              skończyły. Ale nie. Bo złodzieja nawet jak się złapie i osądzi to się z nim
              picować trzeba. A więzienia mi jakieś sanatorium przypomina a nie więzienie.
              Szkoda gadać. Bo mógł bym godzinami.
              • darek9999 Re: EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 07.09.06, 21:58
                Ludzie z choinki się pourywaliście? czy jesteście naprawdę tępakami z
                upośledzonym postrzeganiem świata?przecież to wy kształtujecie rzeczywistość.to
                wy kupujecie kradzione częsci na aukcjach czy giełdach.oczywiście wy macie
                czyste sumienia,bo to z rozbitków.tylko dlaczego liczba przednich zderzaków
                zgadza się z liczbą tylnich?ukradli samochód.w tym kraju syfna benzyna i
                złodziejstwo szczególnie aut no norma od 25 lat.gó.. was nauczył ten wasz
                papież tak jak gó.. was uczy ten wasz kościół.co najwyżej czyści wam
                sumienia.a teraz pytanie.gdzie w europie okrada się świątynie i chorych często
                biednych ludzi?teraz rozumiecie że zwinięcie samochodu to betka w porównaniu z
                łajdactwem jakie tu się dzieje.niestety niemcy i ruscy wybijając ludzi zabrali
                się za kwiat,a zostawili dość dużo prymitywnej szumowiny.i tak się ciągnie
                dramat tego kraju który nie potrafi zdechnąć,ani sie odrodzić.jakas głupek
                napisał"EEE myslałem,że to Audi A8".tak kretynie to było dla tego człowieka
                A8,bo na tyle go było stać,a własność prywatna jest święta,bezwzględu jaką
                przedstawia wartość.oczywiście takiemu debilowi w to graj,bo polaka-pijaka nic
                tak nie cieszy jak ludzkie nieszczęście
                • programistajava Re: EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 08.09.06, 09:04
                  darek9999 - zgadzam sie w 100%. Jakby nie bylo popytu to by nie bylo podazy.
                  • reniatoja Re: EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 08.09.06, 09:20
                    a ja sie nie zgadzam. Jak cos kupuje, to nie szukam, zeby było kradzione, tylko
                    po rpsotu, zeby było. Nie mam pojęcia, ze coś co kupiłam jest kradzione, a
                    gdybym wiedziała, zę jest, to bym właśnie kupiła, a nie postrzegała to jako
                    atut tego czegoś. NAwet gdyby było tańsze. I nie poczuwam się w ogóle do
                    zarzutów Darka. A złodziejstwo jest obrzydliwe, ktos kur@#$% pracował, żeby
                    sobie kupic, a drugi mu po prostu zapier$%^&&*. Cos okropnego. i niezależnie od
                    tego, czy warte to było 100 czy 100000 złotych jest to granda w biały dzień.
                    • reniatoja Re: EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 08.09.06, 11:31
                      reniatoja napisała:

> to bym właśnie kupiła, = bym włanie NIE kupiła. kradzionego bym nie kupiła.
                      • kkkamilw Re: EEee myślałem ,że jakieś luskusowe Audi A8 ,a 09.09.06, 18:55
                        Co wy pieprzyce za głupoty zgadzam się z Darkiem9999czy jakoś tak. Mówicie że
                        nie kupujecie kradzionych części. GÓWNO PRAWDA a co może pytacie się o
                        pochodzenie części i macie na to dowód w postani np. Jakiś dokumentów od
                        samochodu z dokładnymi danymi części.

Mi kiedyś chcieli buchnąć Audi 80 w biał dzień z przed domu. To na prawde
                        gó..ane uczucie jak wychodzisz do samochodu a tu okazuje się że masz urywke
                        złamaną w stacyjce i jedyne co możesz zrobić to cieszyć sie że jeszcze masz
                        samochód i modlić się żeby nie wrócili po niego 2 raz.

Wspoółczuje temu kolesiowi o TICO bo wątpie żeby miał AC a na nowe A8 raczej
                        każdy ma.
                • traktorzysta Jeb się na ryj gó..arzu ..y . n/t 08.09.06, 21:20
                  jebc sie
    • pack3t Re: K****! ukradli mi samochód! 08.09.06, 08:37
      policja powinna tak jak w nasi przodkowie w średniowieczu- ucinać ręce złodziejom.
    • programistajava Re: K****! ukradli mi samochód! 08.09.06, 09:02
      wspolczuje, tym sk...lom powinni obcinac raczki. Miales jakies zabezpieczenia
      oprocz alarmu?
    • weronka77 Re: K****! ukradli mi samochód! 08.09.06, 10:01
      W Krakowie?SKąd dokłądnie?
      • weronka77 Re: K****! ukradli mi samochód! 08.09.06, 10:53
        Cholera wstyd przyznać ale zapytam o to Tico.Nauczyciel angielskiego różnych ma
        uczniow-stety i niestety-(
    • patyska to takie tez kradna!? 08.09.06, 10:08

• programistajava Re: to takie tez kradna!? 08.09.06, 10:13
        Kumplowi pol roku temu w w-wie ukradli Lanosa paroletniego, tez pewnie na czesci.
        • reniatoja Re: to takie tez kradna!? 08.09.06, 11:26
          ty, ten kumpel ma na imie Grzegorz P?
    • aaannn Re: K****! ukradli mi samochód! 09.09.06, 21:33
      ukradli, bo pewnie bylo zapotrzebowanie na części. nie było AC, samochód zazwyczaj stał w garażu pod Krakowem. a zwinęli go z NH (oszczędźcie sobie pogadanek o STEREOTYPOWYM obrazie tej dzielnicy).
      mozecie sobie za to pogadać o tym, że miał 10 tyś na liczniku...
    • diapazon Re: K****! ukradli mi samochód! 09.09.06, 22:01
      Współczuję,szczerze współczuję...
      Tak w tym kraju jest-ludzie wpierw kupują kradzione
      rowery,ciuchy,telefony,RTV,perfumy itd itd a potem ich znajomych okradają...I
      tak w kółko....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka