marcin.tetich 03.10.06, 11:33 Co sadzicie o produktach firmy GARMIN?? Chodzi mi o mape i obsluge! chodzi o najbardziej dokladna mape Polski z najwieksz iloscia miejscowosci!! pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mobrebski Re: garmin 03.10.06, 17:29 Map Garmina nie znam. Jakis czas temu zamienilem szwedzkiego Multinawigatora Silvy na Garmina 76, bo (ten pierwszy) nie mial wejscia dla anteny. I nawet bez anteny Garmin wydaje mi sie szybszy i wrazliwszy. Oprocz tego, ze mniejszy. Pozdrawiam, Michal Obrebski Link Zgłoś
ala.li Re: garmin - co zamiast 09.05.07, 11:06 Szczerze mowiac, jestem juz zmeczona Garminem (nuvi 350), ktory uzytkuje. Zawiesza sie w trakcie jazdy, a ponowne wlaczenie go zajmuje ladnych kilka sekund. W dodatku mapy (Europa Zach), mimo ze podobno sa aktualne, co rusz sugeruja wjazd pod prad w droge jednokierunkowa lub slepa ulice... Szukam nawigacji, ktora nie ma tych wad, ale ma tez obecne zalety Garmina, czyli w sumie: - szybkie wlaczanie - niezawieszanie sie - latwe ustawianie zegara - odmierzenie czasu i odleglosci pozostalych do destynacji - dokladne mapy Europy Zach + PL - latwa nawigacja :) Co polecicie? Link Zgłoś
maciejbialek1 Re: garmin 11.05.07, 15:04 nie od dzis wiadomo ze garmin ma najlepsze mapy swiata na swiecie :) tutaj sa ciekawe testy garmina. polecam blogn.pl/category/testy/ Link Zgłoś
adoptowany Re: garmin 16.05.14, 23:43 maciejbialek1 napisał: > nie od dzis wiadomo ze garmin ma najlepsze mapy swiata na swiecie :) tutaj sa > ciekawe testy garmina. polecam > > blogn.pl/category/testy/ ciekawe czy czekal za toba siedem lat. Link Zgłoś
piotrnowakowski1987 Re: garmin 15.04.14, 12:38 polecam eokazje.eu/catalogue/010-00697-10_79536/ Link Zgłoś