Gość: Lennon IP: *.toya.net.pl 18.03.03, 13:17 Oczywiscie cd, ale rowniez 3 szt. kostek do gry o boku ok 8-10 cm pluszowe. Co jeszcze mozna zeby dobrze ograniczalo widocznosc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
remo29 Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku 18.03.03, 13:30 Lekkiego dresiarza... Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: Cerber:* / 192.168.0.* 18.03.03, 15:07 pojcie >lekki dresiarz< jest nielogiczne i samowykluczajace Link Zgłoś
remo29 Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku 19.03.03, 08:49 > pojcie >lekki dresiarz< jest nielogiczne i samowykluczajace Wcale nie - drechy - jak samochody: są ryczące giganty, ale i podrasowane (raczej podresowane) wyrywne sztuki ;) Sam nie wiem co gorsze... Link Zgłoś
Gość: Adam W. Re: plyte DVD IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 18.03.03, 17:16 Gość portalu: Doki napisał(a): > CD to juz przezytek. dobrze , że ta moda nie weszła gdy na fali były płyty winylowe... Link Zgłoś
Gość: zx Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: *.crowley.pl 18.03.03, 17:17 Się powiesić. Link Zgłoś
Gość: sylas Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: *.telis.gda.pl 18.03.03, 17:33 Znajomy powiesił obrzydliwą figurkę czarownicy. Mówi, że ze wszystkich mężczyzn on najbardziej kocha żonę, bo inni tylko noszą w portfelu ich zdjęcia, a on wozi jej miniaturkę w samochodzie. :))))))) Link Zgłoś
Gość: dr jones Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: 213.241.45.* 18.03.03, 18:21 teściową :))) Link Zgłoś
bisnesmen Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku 18.03.03, 22:40 Na moim lusterku mam powieszonego Philishave'a. Prowadzę aktywny tryb życia basen. siłownia, krengle, częste spotkania z przyjaciułmi, dlatego na golenie żadko mam czas w domu. A wkorku, z maszynką podłonczoną do zapalniczku mogę spoko sie doprowadzić do eleganckiego wyglondu, co w biznesie ma swoją wartośc. Jedyna wada to to że do zapalania fajek muszę wtedy urzywać zapców. Link Zgłoś
aankaa szef ślicznie wygląda (wyglonda ?) 18.03.03, 23:48 a wszelką "bisnesową" korespondencję odwala sekretarka biegła w ortografii Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: Elvisa... IP: *.Red-80-38-99.pooles.rima-tde.net 19.03.03, 02:11 Elvisa Presleya... Tutaj w Hiszpanii sa modne takie figurki Made in China, ktore koleboca sie w rytm silnika... Zaczelo sie chyba od reklamy Audi w Tv - juz nie pamietam jakiego modelu - nie wiem czy w pl pokazywana byla ta sama reklama... Ja nie mam zadnych ozdobek w samochodzie - na lusterku nie ma ani CD ani rozanca ani tez sw. Krzysztofa - za to za przednim siedzeniem, dokladnie przy srodkowym slupku wisi czerwona super choinka zapachowa, ktora od dawna juz nie pachnie.... Pzdr z Madrytu Styro Seat Ibiza 1.4 Collage 1996r. Link Zgłoś
Gość: johndoe Re: szef ślicznie wygląda (wyglonda ?) IP: *.tlsa.pl 21.03.03, 14:20 aankaa napisała: > a wszelką "bisnesową" korespondencję odwala sekretarka biegła w ortografii no nie:)? moze zamiast philishave'a slownik ortograficzny dla BISNESMENow? mozw dyc rowniez kartka z wlasnym imieniem pzdr Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku?... IP: *.telia.com 19.03.03, 08:55 ...?. Zdjecie Tesciowej , ponoc chroni auto przed kradzieza . ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
wichura Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku 19.03.03, 09:00 Kiedyś w taksówce widziałem 9 (słownie: dziewięć) choinek zapachowych. Dobrze, że żadna nie pachniała... Link Zgłoś
Gość: anE Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: *.chello.pl 19.03.03, 17:19 krzyzyk z Jezusem albo Maryje - widzialam kiedys Link Zgłoś
Gość: cobra Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 20:20 peruke Link Zgłoś
Gość: TTT Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: 81.15.182.* 20.03.03, 08:24 ZUŻYTĄ GUMKĘ? :)) Link Zgłoś
Gość: kangoor2 Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: *.bis.czestochowa.pl 21.03.03, 14:13 1.Najlepiej dużą komórę, taką pierwszej generacji 2.Laptopa - wersja dla mobilnych, dynamicznych menedżerów 3.Podpaskę - dla ultra feministek 4.Pusty kubełek po skrzydełkach z KFC 5.Pudełko po pizzy 6.Zdobyczne stringi (damskie) dla prawdziwych "kogutów" 7.Klatkę z kanarkiem 8.Zużyte karty do bankomatu 9.Psią czaszkę- widziałem !!!! 10.Rozkładówkę z Playboya Pozdrawiam Link Zgłoś
sowa_bez_oka Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku 21.03.03, 14:47 Gicz cielęcą a jeśli auto jest wystarczająco duże to nawet pułtuszę wieprzową :- ) Link Zgłoś