Dodaj do ulubionych

Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku

IP: *.toya.net.pl 18.03.03, 13:17
Oczywiscie cd, ale rowniez 3 szt. kostek do gry o boku ok 8-10 cm pluszowe.
Co jeszcze mozna zeby dobrze ograniczalo widocznosc.
Obserwuj wątek
    • remo29 Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku 18.03.03, 13:30
      Lekkiego dresiarza...
      • ziolek73 Druida :o) - (n/t) 18.03.03, 13:43
      • Gość: lesio Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: Cerber:* / 192.168.0.* 18.03.03, 15:07
        pojcie >lekki dresiarz< jest nielogiczne i samowykluczajace
        • remo29 Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku 19.03.03, 08:49
          > pojcie >lekki dresiarz< jest nielogiczne i samowykluczajace

Wcale nie - drechy - jak samochody: są ryczące giganty, ale i podrasowane
          (raczej podresowane) wyrywne sztuki ;)
          Sam nie wiem co gorsze...
    • Gość: Doki plyte DVD IP: 81.240.49.* 18.03.03, 14:30
      CD to juz przezytek.
      • Gość: Adam W. Re: plyte DVD IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 18.03.03, 17:16
        Gość portalu: Doki napisał(a):

> CD to juz przezytek.

dobrze , że ta moda nie weszła gdy na fali były płyty winylowe...
    • Gość: zx Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: *.crowley.pl 18.03.03, 17:17
      Się powiesić.
    • Gość: sylas Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: *.telis.gda.pl 18.03.03, 17:33
      Znajomy powiesił obrzydliwą figurkę czarownicy. Mówi, że ze wszystkich mężczyzn
      on najbardziej kocha żonę, bo inni tylko noszą w portfelu ich zdjęcia, a on
      wozi jej miniaturkę w samochodzie. :)))))))
    • Gość: dr jones Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: 213.241.45.* 18.03.03, 18:21
      teściową :)))
      • bisnesmen Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku 18.03.03, 22:40
        Na moim lusterku mam powieszonego Philishave'a.
        Prowadzę aktywny tryb życia basen. siłownia, krengle, częste spotkania z przyjaciułmi, dlatego na golenie żadko mam czas w domu. A wkorku, z maszynką podłonczoną do zapalniczku mogę spoko sie doprowadzić do eleganckiego wyglondu, co w biznesie ma swoją wartośc.
        Jedyna wada to to że do zapalania fajek muszę wtedy urzywać zapców.
        • aankaa szef ślicznie wygląda (wyglonda ?) 18.03.03, 23:48
          a wszelką "bisnesową" korespondencję odwala sekretarka biegła w ortografii
          • Gość: STYRO Re: Elvisa... IP: *.Red-80-38-99.pooles.rima-tde.net 19.03.03, 02:11
            Elvisa Presleya... Tutaj w Hiszpanii sa modne takie figurki Made in China,
            ktore koleboca sie w rytm silnika... Zaczelo sie chyba od reklamy Audi w Tv -
            juz nie pamietam jakiego modelu - nie wiem czy w pl pokazywana byla ta sama
            reklama...

Ja nie mam zadnych ozdobek w samochodzie - na lusterku nie ma ani CD ani
            rozanca ani tez sw. Krzysztofa - za to za przednim siedzeniem, dokladnie przy
            srodkowym slupku wisi czerwona super choinka zapachowa, ktora od dawna juz nie
            pachnie....

Pzdr z Madrytu

Styro

Seat Ibiza 1.4 Collage 1996r.
          • Gość: johndoe Re: szef ślicznie wygląda (wyglonda ?) IP: *.tlsa.pl 21.03.03, 14:20
            aankaa napisała:

> a wszelką "bisnesową" korespondencję odwala sekretarka biegła w ortografii
            no nie:)?
            moze zamiast philishave'a slownik ortograficzny dla BISNESMENow?
            mozw dyc rowniez kartka z wlasnym imieniem
            pzdr
    • Gość: Henry Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku?... IP: *.telia.com 19.03.03, 08:55
      ...?. Zdjecie Tesciowej , ponoc chroni auto przed kradzieza .
      ________________________________________________________________________________
    • wichura Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku 19.03.03, 09:00
      Kiedyś w taksówce widziałem 9 (słownie: dziewięć) choinek zapachowych. Dobrze,
      że żadna nie pachniała...
    • Gość: anE Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: *.chello.pl 19.03.03, 17:19
      krzyzyk z Jezusem albo Maryje - widzialam kiedys
    • Gość: cobra Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 20:20
      peruke
    • Gość: TTT Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: 81.15.182.* 20.03.03, 08:24
      ZUŻYTĄ GUMKĘ? :))
    • Gość: kangoor2 Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku IP: *.bis.czestochowa.pl 21.03.03, 14:13
      1.Najlepiej dużą komórę, taką pierwszej generacji
      2.Laptopa - wersja dla mobilnych, dynamicznych menedżerów
      3.Podpaskę - dla ultra feministek
      4.Pusty kubełek po skrzydełkach z KFC
      5.Pudełko po pizzy
      6.Zdobyczne stringi (damskie) dla prawdziwych "kogutów"
      7.Klatkę z kanarkiem
      8.Zużyte karty do bankomatu
      9.Psią czaszkę- widziałem !!!!
      10.Rozkładówkę z Playboya

Pozdrawiam
    • sowa_bez_oka Re: Co mozna powiesic na wewnetrznym lusterku 21.03.03, 14:47
      Gicz cielęcą a jeśli auto jest wystarczająco duże to nawet pułtuszę wieprzową :-
      )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka