tropem_misia1 06.03.10, 10:10 to jest takie cóś ,że sie praska praską w praniu , a nie nawzajem. Apeluję do wszech i wobec by umiar zachować nie w piciu i jedzeniu jeno w wymianie świadomości własnych. Nie będzie mnie. ale wrócę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziolo.zielone Re: Gzecność 06.03.10, 10:14 Chyba się przestaszyłam i już uciekam! W końcu i tak muszę iść na zakupy. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Grzecność 06.03.10, 10:29 Jakby to napisać, żeby nikomu nie podpaść... ? Może powiem tak: Część to pawdziwi, część twierdzi, że garnice kraju powinno się zrewidować, a jeszcze inni chcieliby autonomii "...geopolitycznymi racjami jesteśmy wyniszczeni". Miłego dnia, ja już zmykam Odpowiedz Link
ave.duce Re: Grzeczność 06.03.10, 10:33 Szanowna Pani Zioło Zielone! Pozostaję nieutulona w żalu tym odejściem Twoim. (( :p Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Grzeczność 06.03.10, 16:35 Jakże mi Pani schlebia Pani Ave! Niczym sobie na to nie zasłużyłam, niemniej jednak próżność ma została mile połechtanna, a próżna jestem ogromnie. Przecież nie wybierałam się na Tamten Świat tylko do sklepów osiedlowych, co oznacza, że wrócę jutro. Teraz miałam małą przerwusię na kawusię. Mam cholerne zaległości domowe i nie chce mi się! Odpowiedz Link