maruu5 26.10.06, 19:52 Boze, jak ja bym chcial zeby w Stanach takie ladne autka robili, najlepiej jeszcze Japonczycy. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mameja21 Re: Brawo za Bravo 27.10.06, 11:52 foreks napisał: > przeciez to leon. Wcale nie jest podobny do Leona i do tego jest ładniejszy niż Leon. Link Zgłoś
przemekthor Re: Brawo za Bravo 27.10.06, 14:42 Fiat wypuszczajac pande dal sygnal, ze jest na dobrej drodze grande punto to potwierdzilo bravo to moze byc mega hit; chyba ze bedzie jak ze stilo, zbyt wysoka cena na dzien dobry i po sprzedazy Link Zgłoś
grzek Re: Brawo za Bravo 27.10.06, 15:16 W tej dziedzinie Włosi chyba są nie do pokonania. Link Zgłoś
uki145 Re: Brawo za Bravo 27.10.06, 15:31 Witam! no jesli faktycznie bedzie tak wygladało to bardzo ładny pojazd. fiat o d momentu wypuszczenia grande punto walczy o tozszamosc stylistyczna swoich pojazdów ,wczesniej były z tym spore problemy (punto 3 ,multipla, stilo 5d) ,chociaz modele w klasie kompakt,moim zdaniem były dosyc udane(bravo,stilo 3d,teraz nowy model) z tyłu da sie ,moim skromnym zdaniem zauwazyc nawiazanie stylistyczne do pierwszego bravo(swiatła, tylna szyba) .faktycznie powodzenie pojazdu zalezy od ceny . ciekawostka sa silniki beznzynowe turbo ,fiat jak widze zaczyna ,podobnie jak volkswagen ,isc na łatwizne i redukowac koszty .jesli cała gama benzynówek bedzie sie opierac na jednej konstrukcji .14 16v (jedna wolnossaca i dwie doładowane) to faktycznie mozna liczyc na nikie koszty produkcji i tym samym atrakcyjna cene zakupu . zniecierpiwoscia czekam na jakies bardziej szczegółowe info na temat nowego modelu.Pozdrawiam Łukasz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Brawo za Bravo 27.10.06, 15:42 Bryła samochody jest taka sama jak w Alfie Brera, jedynie wykończenie upodabnia ja do Fiata, co nie znaczy, że jest brzydsza, po prostu różni się od Alfy. Link Zgłoś
mary_elx Re: Brawo za Bravo 27.10.06, 18:01 Rozstaw osi identyczny jak Stilo - a to może oznaczać tylko jedno: to jest stilo w nowej obudowie. Link Zgłoś
uki145 Re: Brawo za Bravo 27.10.06, 18:11 Witam! własnie zawieszenie pozostje najwieksza niewiadoma. moim zdaniem kontynuacja zawieszenia stilo byłaby dobrum krokiem .kolumna macphersona z przodu z wahaczem trójkatnym i "belka skretna" z tyłu ,dobrze sprawdzały sie w poprzedniku(prosta budowa i tani serwis) .sporo konkurentów stosuje z pozytywnym skutkiem własnie takie ,stare i dobre rozwiazania(honda civic,peugeot 307 ,opel astr) .skompliowana wielowahaczówka(seat leon,ford focus,itd) jak widac nie daje az tak duzych róznic w prowadzeniu ,a koszty serwisu ,na naszych ftalnych drogach sa znacznie wyzsze . pozyjemy ,zobaczymy ale kontynuaje płyty podłogowej stilo traktowałbym wiec jako plus ,a nie minus.Pozdrawiam Łukasz Link Zgłoś
101ola Re: Brawo za Bravo 27.10.06, 18:52 Ładne autko ale Fiat musi jeszcze pomyśleć nad silnikiem odpowiadajacym 1.6 HDI PSA-Forda, bo 1.3JTD jest za mały by miał 110 KM, a 1.9 JTD zawsze będzie palił więcej niż wspomniany 1.6 oraz niepotrzebnie obciaza przednia os. pozdr Link Zgłoś
traktorzysta Re: Brawo za Bravo 27.10.06, 19:09 Nie wiem co wy w tym samochodzie widzicie takiego ładnego . No chyba ,że mamy tu zmasowany atak marKITngowców . Ten samochód ma zawieść do pracy ,do marketu Biedronka ,no i czasami na wieś . Nowy Focus jest ładny ,ale nie ta biedronka . Link Zgłoś
mary_elx Re: Brawo za Bravo 28.10.06, 11:25 Moim zdaniem nie jest ładny. Jest niekonsekwentny. Niby taki dynamiczny, ale obły. Trochę przypomina w typie lacetti i jest nijaki. Wtłumie właściwie nie bedzie sieniczym wyróżniał. Wygląda co prawda lepiej niż stilo 5D, ale już Stilo 3D wygląda z kolei lepiej od nowego Bravo. Link Zgłoś
skodamoher Re: Brawo za Bravo 28.10.06, 11:48 > Boze, jak ja bym chcial zeby w Stanach takie ladne autka robili, najlepiej > jeszcze Japonczycy. Biorąc pod uwagę, że jest to odpowiednik w sensie ceny i przeznaczenia aut typu Acura TSX, Nissan Maxima itd. to ja bym na twoim miejscu jeśli jesteś stamtąd nie chciał. Link Zgłoś