Gość: zombie olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 00:10 CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC CZY KTOS MOZE SPRZEDAJE MALUCHA CABRIO ALBO GDZIE MOZNA KUPIC...JEZELI NIE WIECIE TO MOZE WIECIE JAK FAJNIE ZROBIĆ MALUCHA CABRIO.?????????????????????????// Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Wojnar Re: Maluch Cabrio IP: *.bmj.net.pl 03.05.03, 01:11 Gość portalu: zombie olsztyn napisał(a): > CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC CZY KTOS MOZE SPRZEDAJE MALUCHA CABRIO ALBO GDZIE > MOZNA KUPIC...JEZELI NIE WIECIE TO MOZE WIECIE JAK FAJNIE ZROBIĆ MALUCHA > CABRIO.?????????????????????????// W Gliwicach widzialem, ze sprzedaja sama buda - taka cabrio - chyba to sie nazywa Colo :D - cena okolo 3000. Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Maluch Cabrio IP: *.tkb.net.pl 03.05.03, 12:50 wojnar dobrfze mówi ,tylko colo. cała reszta przeróbek malucha na kabrio wygląda strasznie. Link Zgłoś
chaladia Re: Maluch Cabrio 03.05.03, 18:31 Ja widziałem takie coś: moto-plast.xq.pl/as.htm Mnie się podoba. Czy jest gdzieś strona tego Colo? Link Zgłoś
Gość: bonsai strona colo cabrio IP: eurocom:* / 192.168.10.* 03.05.03, 19:10 www.colo.interkontakt.com.pl/ Link Zgłoś
chaladia Łojezusicku!!! 04.05.03, 00:37 Ale te ceny! Mnie podano, że przebudowa w miarę nowego "Malucha" będzie kosztować nie więcej niż 5000 zł (fakt, zakład pracy chronionej), a "Maluch" to wydatek też nie więcej niż 5000 zł. Czyli cała zabawa powinna się zmieścić w sumie czterocyfrowej. Ale to, co podano na stronie Colo może rozśmieszyć, bo to chyba żart... Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Maluch Cabrio IP: *.warszawa.tktelekom.pl 03.05.03, 20:13 sprzedam malucha czerwony diabeł z 1997 przejechał 56 tys wersja elx lublin pozdr bolo2010@poczta.onet.pl Link Zgłoś