natalub 10.05.07, 17:04 Autko budzi ogromne emocje i dla miłośników warczących emocji(szczególnie rajdów samochodowych) pozostanie faworytem marzeń. Mam jednak jedno ALE - ogromne podobieństwo do stylistyki Alfy Romeo... Link Zgłoś Obserwuj wątek
llaszczewski Re: EVOlucja nr 10 10.05.07, 21:28 O tak! Dla mnie jest to szczyt marzeń! Co do stylistyki to sadze ze nadal jest duzo ostrych linii i zadziornego charakteru a podobieństwo jakie zauważasz to atut - alfa to mistrz stulu! Dla mnie SUPER! Link Zgłoś
spar Re: EVOlucja nr 10 10.05.07, 22:05 no wlasnie. dla mnie slepego milosnika evo troche kontrowersyjne. nie mowie ze zle ale nie jestm poki co przekonany do konca. ten przod z tym plastikiem... wierze ze wszystko wroci do normy jak zobacze na zywo. Link Zgłoś
logis_on_line Re: EVOlucja nr 10 10.05.07, 22:28 Dla jednych auto może być brzydkie aż do bólu, drudzy kochają je za przyjemność z jazdy. Wygląd tego auta rekompensuje z nawiązką radość z jazdy. Ci co niemieli przyjemności jazdy takim autem nigdy tego nie zrozumieją, Pozdrawiam malkontentów Link Zgłoś
mike_ab Re: EVOlucja nr 10 10.05.07, 22:18 > Mam jednak jedno ALE - ogromne podobieństwo do stylistyki Alfy Romeo... no wiesz, ja juz wole ten kierunek niz to co sie dzieje z impreza :) btw - ciekawe jak to sie bedzie rozwijac - pod koniec '90 impreza i evo byly dosyc podobnymi samochodami, a co sie stalo w przeciagu niespelna 10 lat? skoncza sie dyskusje evo vs. wrc bo to juz nie ta sama kategoria...karoserii :P btw - evo 8 bylo najladniejsze. szczegolnie biale + biale felgi + wielki docisk z tylu...mmmmmmmmmmmmarzenie Link Zgłoś
pkulej EVOlucja nr 10 10.05.07, 22:22 > Mam jednak jedno ALE - > ogromne podobieństwo do stylistyki Alfy Romeo... Ja go nie widzę. A nawet jeśli, to chyba nie wada. Cieszę się z tego, że w odróżnieniu od Subaru, nowy model evo wygląda świetnie Pozdrawiam Link Zgłoś
amerykany EVOlucja nr 10 10.05.07, 22:51 Ja tu widzę uśmiech Charger`a :))) styliści Subaru będą musieli wytężyć umysły , żeby dorównać "dziesiątce", co niestety ostatnio im nie wychodzi. Link Zgłoś
sammy7 EVOlucja nr 10 11.05.07, 00:23 Zerznieta Alfa Romeo 159. Zero wlasnego charakteru. No i ta polka na ksiazki z tylu ! Link Zgłoś