Gość: Ali Re: Mapa Polski w Internecie-gdzie mozna znalezc info IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 22:54 www.pilot.pl Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Mapa Polski w Internecie-gdzie mozna znalezc info IP: *.adsl.econophone.ch 03.12.01, 23:29 dzieki, Ali, ide zobaczyc jak to dziala.Pzdr!Tomek Link Zgłoś
Gość: Virgin Re: Mapa Polski w Internecie-gdzie mozna znalezc info IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 23:57 Tez szukam mapy Polski. Ta na pilot.pl jest ok ale ja szukam mapy gdzie dostane najkrotsze połączenie miedzy dwoma zadanymi punktami, łącznie z kilometrówka. Czy ktos zna cos takiego ? Niekoniecznie w internecie Link Zgłoś
Gość: dia Re: Mapa Polski w Internecie-gdzie mozna znalezc info IP: 192.168.103.* 04.12.01, 08:36 Widziałem taki stary z 1990r program do wyliczania odległości, można było wybierać etapy pośrednie, kategorie dróg, ale był bez mapy. Robiła go Unisoft sp.z o.o. Gdynia-Orłowo, Plac Górnośląski 2, tel 248740. Nie wiem czy ta firma jeszcze istnieje ale można spróbować. PZDR Link Zgłoś
civic_vtec Re: Mapa Polski NIE w Internecie 04.12.01, 10:44 Gość portalu: Virgin napisał(a): > > Tez szukam mapy Polski. Ta na pilot.pl jest ok ale ja szukam mapy gdzie > dostane najkrotsze połączenie miedzy dwoma zadanymi punktami, łącznie z > kilometrówka. Czy ktos zna cos takiego ? Niekoniecznie w internecie Znam (to znaczy spotkałem się z nimi) dwa programy. Pierwszy Microsofta Auto Route Europe 2001 lub 2002. Cena będzie powyzej 200zł. Oprócz wyszukiwania miejscowości i oglądania mapy możesz: znaleźć najkrótszą drogę ze względu na odległość lub czas przejazdu, ustalić trasę ze zwiedzaniem ciekawych miejsc, otrzymać szczegółowy opis drogi - typu na 25,4km skręć w prawo, dostać harmonogram przejazdu z uwzględnieniem przerw na odpoczynek, tankowanie lub kontrole celne. Drugi to Cartalla Auto Atlas Polski/Europy 2001 z ceną ok. 140zł. O nim wiem, że jest i że jest mniej rozbudowany (chyba) od poprzedniego. Pogrzeb trochę po sieci, można to kupić chociażby w sklepach inetowych (np. www.merlin.com.pl). Pozdrawiam Vtec Link Zgłoś
Gość: Michal Re: www.pilot.pl-MapaPolski IP: *.telia.com 04.12.01, 11:05 www.pilot.pl-Mapa Polski Pzdr.Michal Link Zgłoś