Dodaj do ulubionych

Mapa Polski w Internecie-gdzie mozna znalezc info

IP: *.dialnet.econophone.ch 03.12.01, 22:49
Obserwuj wątek
    • Gość: Ali Re: Mapa Polski w Internecie-gdzie mozna znalezc info IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 22:54
      www.pilot.pl
      • Gość: Tomek Re: Mapa Polski w Internecie-gdzie mozna znalezc info IP: *.adsl.econophone.ch 03.12.01, 23:29
        dzieki, Ali, ide zobaczyc jak to dziala.Pzdr!Tomek
    • Gość: Virgin Re: Mapa Polski w Internecie-gdzie mozna znalezc info IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 23:57

Tez szukam mapy Polski. Ta na pilot.pl jest ok ale ja szukam mapy gdzie
      dostane najkrotsze połączenie miedzy dwoma zadanymi punktami, łącznie z
      kilometrówka. Czy ktos zna cos takiego ? Niekoniecznie w internecie
      • Gość: dia Re: Mapa Polski w Internecie-gdzie mozna znalezc info IP: 192.168.103.* 04.12.01, 08:36
        Widziałem taki stary z 1990r program do wyliczania odległości, można było
        wybierać etapy pośrednie, kategorie dróg, ale był bez mapy.
        Robiła go Unisoft sp.z o.o. Gdynia-Orłowo, Plac Górnośląski 2, tel 248740.
        Nie wiem czy ta firma jeszcze istnieje ale można spróbować. PZDR
        • Gość: marcin www.shellgeostar.com.pl IP: 195.136.21.* 04.12.01, 10:09
          Pozdro
          marcin
      • civic_vtec Re: Mapa Polski NIE w Internecie 04.12.01, 10:44
        Gość portalu: Virgin napisał(a):

>
        > Tez szukam mapy Polski. Ta na pilot.pl jest ok ale ja szukam mapy gdzie
        > dostane najkrotsze połączenie miedzy dwoma zadanymi punktami, łącznie z
        > kilometrówka. Czy ktos zna cos takiego ? Niekoniecznie w internecie

Znam (to znaczy spotkałem się z nimi) dwa programy.
        Pierwszy Microsofta Auto Route Europe 2001 lub 2002. Cena będzie powyzej 200zł.
        Oprócz wyszukiwania miejscowości i oglądania mapy możesz: znaleźć najkrótszą
        drogę ze względu na odległość lub czas przejazdu, ustalić trasę ze zwiedzaniem
        ciekawych miejsc, otrzymać szczegółowy opis drogi - typu na 25,4km skręć w prawo,
        dostać harmonogram przejazdu z uwzględnieniem przerw na odpoczynek, tankowanie
        lub kontrole celne.
        Drugi to Cartalla Auto Atlas Polski/Europy 2001 z ceną ok. 140zł. O nim wiem,
        że jest i że jest mniej rozbudowany (chyba) od poprzedniego.

Pogrzeb trochę po sieci, można to kupić chociażby w sklepach inetowych (np.
        www.merlin.com.pl).

Pozdrawiam
        Vtec
    • Gość: Michal Re: www.pilot.pl-MapaPolski IP: *.telia.com 04.12.01, 11:05
      www.pilot.pl-Mapa Polski
      Pzdr.Michal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka