Dodaj do ulubionych

Czy ktoś myje samemu swoje autko?

IP: 195.94.215.* 24.06.03, 11:23
Znacie w Warszawie myjnie gdzie można samemu umyć samochód?
Nigdy nie korzystam z myjni automatycznych z wiadomych względów, natomiast
ręczne są jak najbardziej w porządku, ale chciałbym jednak spróbować sam to
zrobić.

Jeśli sami myjecie, to gdzie i jakie są Wasze doświadczenia?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Czy ktoś myje samemu swoje autko? IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 11:53
      Ja akurat myję pod blokiem ku uciesze starych kurew z administracji, które
      ciągle mi dziamgoczą jak to zużywam im wodę czy robę kałuże:)

Jeżeli masz kran pod blokiem to śmiało ewentualnie w Carmanie są stanowiska
      do it yourself, ale tam nie ma czasu na dopieszczenie bo już czeka następny
      chętny.
      • zerosiedemset Re: Czy ktoś myje samemu swoje autko? 24.06.03, 12:00
        Niektóre stacje BP mają ręczne myjki. A u mnie po nocnej burzy autko
        czyściutkie :)
      • Gość: ecik Re: Czy ktoś myje samemu swoje autko? IP: *.innsoft.com.pl 24.06.03, 12:32
        ja też myję na Carmanie - na Sikorskiego. Jest kilka stanowisk i spoko można
        zająć się autkiem - a po podstawowym myciu możesz jeszcze odkurzyć i
        dopieścić. Polecam - mycie w kilka minut i za niewielkie pieniądze.
      • Gość: janek Re: Czy ktoś myje samemu swoje autko? IP: 213.158.197.* 24.06.03, 13:56
        a zanieczyszczenie środowiska to debilu masz w dupie?
        sraj na swoim podwórku a nie komuś pod blokiem

• Gość: Nazo Re: Do Nienormalnego IP: 158.66.132.* 25.06.03, 15:49
        Gość portalu: Adam napisał(a):

> Ja akurat myję pod blokiem ku uciesze starych kurew z administracji, które
        > ciągle mi dziamgoczą jak to zużywam im wodę czy robę kałuże:)
        >
        > Jeżeli masz kran pod blokiem to śmiało ewentualnie w Carmanie są stanowiska
        > do it yourself, ale tam nie ma czasu na dopieszczenie bo już czeka następny
        > chętny.

Dla takich jak ty powinno tworzyć się getta, żeby nie mogli normalnym ludziom
        szkodzić. Trzeba sobie kupić własny dom z działką i tam srać pod drzewka itp.,
        a jak się mieszka wśród ludzi to trzeba stosować się do ogólnie przyjętych
        reguł obowiązujących w cywilizowanym świecie.
        • Gość: Adam Re: Do Nienormalnego IP: *.acn.waw.pl 25.06.03, 17:08
          Gość portalu: Nazo napisał(a):
          > Dla takich jak ty powinno tworzyć się getta, żeby nie mogli normalnym
          ludziom
          >
          > szkodzić. Trzeba sobie kupić własny dom z działką i tam srać pod drzewka
          itp.,
          > a jak się mieszka wśród ludzi to trzeba stosować się do ogólnie przyjętych
          > reguł obowiązujących w cywilizowanym świecie.

Nienormalny???????? Tak, chyba jestem nienormalny, że myję pod blokiem, ale jak
          ja to lubię!!!!!!!!!
    • Gość: gosia Re: Czy ktoś myje samemu swoje autko? IP: 194.9.223.* 24.06.03, 13:13
      POlecam Niebieskiego Slonia, na Swiatowida za skrzyzowaniem z Cmielowska.
      Wrzucasz monety i myjesz sobie sam. Sa tez odkurzacze na monety i stanowiska na
      ktorych mozesz sobie wytrzec auto czy wywalic smieci.

Gosia
      • Gość: Rad Re: Czy ktoś myje samemu swoje autko? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.06.03, 16:40
        Gość portalu: gosia napisał(a):

> POlecam Niebieskiego Slonia, na Swiatowida za skrzyzowaniem z Cmielowska.
        > Wrzucasz monety i myjesz sobie sam. Sa tez odkurzacze na monety i stanowiska
        na
        >
        > ktorych mozesz sobie wytrzec auto czy wywalic smieci.
        >
        > Gosia

jest jeszcze na bródnie, na wysockiego, ale niesty na Niebieskim Słoniu jesteś
        w stanie porządnie spłukać brud, jeśli nie pomożesz sobie gąbką to dupa blada
        zostanie osad na karoserii...
    • vwdoka Re: Czy ktoś myje samemu swoje autko? 25.06.03, 16:25
      Latem myję u siebie na podwórku, w pozostałe pory roku w ręcznej myjni...
      Pozdrawiam,
      vwdoka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka