Gość: Ed IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 13:17 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1557200.html Ciekawe jak by przy tym wyglądały rekordy prędkości na trasie, np. Warszawa - Hel lub Zakopane? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Co mnie niepokoi w tym poscie IP: *.atlanta.ga.us 03.07.03, 13:20 On uprawial ten seks z AUTOSTOPOWICZKA! Od dzis zabieram wszystkie autostopowiczki. Link Zgłoś
greenblack Re: Co mnie niepokoi w tym poscie 03.07.03, 13:26 Nie boisz się, że ta wypowiedź dotrze do Twojej żony?;) Pozdrawiam Link Zgłoś
x-darekk-x Re: Co mnie niepokoi w tym poscie 03.07.03, 13:28 hmmm, ja bym sie raczej martwil, gdyby zona jezdzila autostopem albo zabierala autostopowiczow. :) darekk Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Co mnie niepokoi w tym poscie IP: *.atlanta.ga.us 03.07.03, 13:28 Ona i tak zna moje poglady :) A swoja droga to jestem pod wrazeniem autostopowiczek w Niemczech. W Polsce gtakie rzeczy sie nie zdarzaja :( A w USA branie autostopowiczow jest zabronione w wiekszosci stanow. Link Zgłoś
remo29 Re: Co mnie niepokoi w tym poscie 03.07.03, 13:31 Gość portalu: Marek napisał(a): > A w USA branie autostopowiczow > jest zabronione w wiekszosci stanow. Przepis ustanowiony przed czy po "Autostopowiczu" z Rutgerem Hauerem? :) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Co mnie niepokoi w tym poscie IP: *.atlanta.ga.us 03.07.03, 13:34 O ile sie nie myle to ten przepis ustanowiono po serii brutalnych morderstw... Pamietacie film "There is something about Mary"?(Sposob na blondynke w Polsce) - tam glowny bohater wzial autostopowicza w Polnocnej Karolinie. Link Zgłoś
Gość: arklin Re: Co mnie niepokoi w tym poscie IP: *.kolobrzeg.com.pl 03.07.03, 14:48 Gość portalu: Marek napisał(a): > Ona i tak zna moje poglady :) A swoja droga to jestem pod > wrazeniem autostopowiczek w Niemczech. W Polsce gtakie > rzeczy sie nie zdarzaja :( A w USA branie autostopowiczow > jest zabronione w wiekszosci stanow. Ja tak trochę z boku ale USA to nie jest normalny kraj, dzisiaj slyszałem w "Zetce", że jakiś gościu dostał dożywocie bo plunął w twarz policjantowi. Pikne prawda? Hip powinien przeczytać o tym niemieckim przypadku, może zmieni zdanie o nieomylności stanowiących przepisy. Pozdr Link Zgłoś
franek-b Re: Co mnie niepokoi w tym poscie 03.07.03, 14:02 > On uprawial ten seks z AUTOSTOPOWICZKA! Od dzis zabieram > wszystkie autostopowiczki. O HIV slyszales? pomijam jeszcze inne kwestie higieniczne... Link Zgłoś