ares1970 07.09.07, 09:57 Witam. Kupiłem wczoraj wieczorem Seata Toledo z silnikem 1.8 cm3 z 1995r.Chiałbym się dowiedzieć, gdzie w Łodzi można opłacić najtaniej OC. Dzięki serdeczne. Link Zgłoś Obserwuj wątek
anyakondya Re: Tanie OC w Łodzi 10.09.07, 12:13 Hmmm.. nie wiem, czy przyda sie ta rada, ale imo najlepszą metodą szukania TANIEGO oc jest dokładna analiza ofert i wyszukiwanie zniżek. ja np. zainteresowałam się oc w Uniqa, ponieważ oferują duża zniżkę dla właścicieli skody i jeszcze dla mieszkańców małych miejscowości (progi 20 i 50 tys. mieszkańców) też powinieneś się porozglądać. z Twoim autem moze być problem, bo ma 12 lat - wiem, ze w Unice to nie jest przeszkodą, przyjmują do 15, ale nie wiem, jak jest gdzie indziej. powodzenia Link Zgłoś
souls_hunter Re: Tanie OC w Łodzi 10.09.07, 13:53 Mam takiego goscia u ktorego od kilku lat ubezpieczam (zawsze mi wyszukuje najtansze OC). Slyszalem ze tez na poczcie mozna wykupic OC i tez jest tanio (podkreslam ze slyszalem od znajomego-szczegolow nie znam). Link Zgłoś