Gość: Skunks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 16:18 Ciule z USA pisza tu o Chevroletach,Buickach,Pontiakach itp.Kogo to obchodzi? Tu sie jezdzi skodami,daewoo i innym badiewiem wiec nie zasmiecajcie forum Waszymi opowiastkami. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cracovian Re: Wypier... 'Amerykanow' IP: *.bankofamerica.com 11.07.03, 16:24 Piszemy tez o Hondach, Toyotach, Suzuki, Isuzu i o Fiacie Brava :-) A opowiastki o Skodach nas nie obchodza... Link Zgłoś
Gość: Skunks Re: Wypier... 'Amerykanow' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 16:26 Wypierd... jeszce tzw dr.uida.Co to w ogóle za psychopata? Link Zgłoś
przemo_c Re: Wypier... 'Amerykanow' 11.07.03, 16:28 Nie mieszkam w USA... A nie jeżdzę też tymi samochodami, o których pisałeś... Znaczy to, że nie mogę się wypowiadać?? A-ha... I jeszcze jedno, mam krótie włosy, może to też jest jakiś powód do skreślenia mnie z tego forum?? A może niebieskie oczy?? Link Zgłoś
Gość: cracovian Tak na serio... IP: *.bankofamerica.com 11.07.03, 16:31 ...to kto mi pomoze Trabanta kombi z silnikiem Polo do Stanow sprowadzic? Link Zgłoś
Gość: Pawelek Re: Tak na serio... IP: *.72.165.137.Dial1.Washington1.Level3.net 12.07.03, 05:43 Ciekawy pomysl. Tylko, czy jest to mozliwe do zrobienia ze wzgledu na formalnosci prawne itp? Link Zgłoś
Gość: Marek Jestem goraco za! IP: *.atlanta.ga.us 11.07.03, 16:32 Powaznie. Mialbym wtedy wiecej czasu.... Link Zgłoś
greenblack Re: Jestem goraco za! 11.07.03, 20:21 Gość portalu: Marek napisał(a): > Powaznie. Mialbym wtedy wiecej czasu.... I co byś z nim robił?;) Pozdrawiam PS. Wątek żałosny:( Link Zgłoś
Gość: Michal Jest wolnosc i demokracja to jest forum IP: *.telia.com 12.07.03, 06:08 Panowie ,popierwsze uzywajcie jezyka bardziej parlamentarnego.Po drugie nie wolno sie zamykac do jednego kraju trzeba pisac o wszystkim,chcecie byc ograniczonymi "ciulami"zamknietymi w pewnym nie rozwijajzcym sie kolku,wszyscy, niech pisza od Skody do Cadillaca czy Rolls Royca. Pzdr.I zycze pogodnego weekendu Michal P.S Panowie idzie cieplo od poniedzilaku w Skandynawi28C pozniej kolejno 29-30 i tak caly tydzien. Link Zgłoś
Gość: Michal Do Skunksa IP: *.telia.com 12.07.03, 06:28 Skunksie badz uprzejmy i nie obnizaj poziomu tego forum,tu sie pisze o wszystkim co do tyczy czterech kol.Pzdr.Michal Sprobuj na forum "kraj" tam jest do przyjecia taka forma, jaka prezentujesz. Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Wypier... 'Amerykanow' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 07:59 Forum to nie Twoja własność. Jak Ci sie posty nie podobają to ich nie czytaj. Poza tym nie musisz nikogo obrażać. Pzdr Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Wypier... 'Amerykanow' IP: *.toya.net.pl 12.07.03, 14:07 Poki co,Skunksie,mieszkam w Polsce i jezdze amerykanskim samochodem-a co,demokracje mamy.Wiec sie laskawie odtemtego od tych,co za oceanem bo zwazywszy na wzmiankowana wczesniej demokracje nikt Ci patrzalek do tekstu super glu nie przytwierdzil i obowiazku czytania nie masz. Link Zgłoś
wowo5 Re: Wypier... 'Amerykanow' 12.07.03, 19:44 Skunksie na przyjemnosci trzeba zasluzyc. A poza tym w erze globalizacji coraz wiecej modeli aut ma swoje odpowiedniki po obu stronach Atlantyku. Link Zgłoś