greenblack 15.07.03, 16:03 Na 2005 planowana jest premiera SUVa Jaguara. Zbudowany będzie na płycie Mondeo. Silniki to m.in. 4.2 V8, 2.7 V6 diesel i nowy V8 diesel. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
x-darekk-x Re: Będzie SUV Jaguara 15.07.03, 16:06 no to chyba wystarczy do explorera zalozyc nowy znaczek, okragle lampy i jaguar suv gotowy Link Zgłoś
Gość: bernstein Re: Będzie SUV Jaguara IP: *.icpnet.pl 15.07.03, 16:13 wykrakalem. Zawsze zartowalem sobie ze niedlugo Jaguar zrobi SUVa. Od jakiegos czasu mowie ze Bentley zrobi auto miejskie. Jaguar przepadl- oby z Bentleyem sie nei sprawdzilo :-) Link Zgłoś
qrakki999 Re: Będzie SUV Jaguara 15.07.03, 16:17 Czekam na SUV Ferrari bo Lamborghini /nie wiem czy dobrze napisałem:)/ juz miało swoja przygode z takim 'hummer'owatym' klockiem. A z drugiej strony jak sie sprzeda to czemu nie. Choc z jeszcze jednej strony czy marki tracac swój charakter nie traca pewnej grupy klientów? Porsche to dla mnie 911 a nie Cayenne. A Jaguar to 'XJ' a nie 'S' czy nawet 'X'. Ale 'tanim' Jaguarem bym nie pogardził:) Czyli tzw. postawa ambiwalentna;-) Czy greeblacku sa juz jakies szkice tego kota? pzdr. Q Link Zgłoś
greenblack Re: Będzie SUV Jaguara 15.07.03, 16:31 qrakki999 napisał: > Czy greeblacku sa juz jakies szkice tego kota? W Coventry na pewno są:) Poproś, a może Ci prześlą:) > pzdr. > Q Pozdrawiam Link Zgłoś
qrakki999 Re: Będzie SUV Jaguara 15.07.03, 16:35 Nie chca. Powiedzieli, ze wziałes wszyskie zeby nas znowu zaskoczyć jakas nowinka;-) pzdr. Q Link Zgłoś
przemo_c Re: Będzie SUV Jaguara 15.07.03, 16:59 No to ciekaqwe, co z tego będzie... jestem fanatykiem tej marki i ucieszyłem się, że S-Type powrócił z klasycznymi reflektorami i chłodnicą... Ale SUV?? No nie wiem... Moze niedługo powstanie Maseratti małolitrażowe?? Link Zgłoś