Gość: lic. IP: 80.51.120.* 01.08.03, 14:40 Która stacja jest według was bardziej wiarygodna pod względem jakości i ilości wlewanego paliwa Chce wybrać stację na której będe tankował cały czas Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: verte Re: BP vs Shell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 14:52 Gość portalu: lic. napisał(a): > Która stacja jest według was bardziej wiarygodna pod względem jakości i > ilości wlewanego paliwa > > Chce wybrać stację na której będe tankował cały czas Jeden pies.Patrz gdzie jest taniej. Link Zgłoś
Gość: Bishop Re: BP vs Shell IP: 195.85.227.* 01.08.03, 14:54 Oba koncerny pilnuja się bardzo żeby nie tracić klienteli tak więc problemów z oszukiwaniem na ilości lub jakości nie powinno być. Pozostaje kryterium ceny lub ewentualnie jeżeli dasz się skusić to przekona cie program lojalnościowy ... ja na przykład mam SMARTA `i już z niego korzystałem ( bardzo fajna torba turystyczna po 3 miesiącach tankowania ). Bishop Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: BP vs Shell IP: *.pg.com 01.08.03, 15:09 Słyszałem o problemach po zatankowaniu na stacjach należących do obydwu tych koncernów. Jak więc wspomniał przedmówca - wszystko jedno. A może Neste? Pewnie też święci nie są, ale nie mają na stacjach ludzi (tylko automaty - jedno ogniwo w oszukańczym łańcuszku mniej). A przy tym dużo taniej. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
hiszpan25 Re: BP vs Shell 01.08.03, 15:12 szkoda tylko że nie respektują maestro... teraz przez to u nich nie tankuję... PZDR! Link Zgłoś
Gość: verte Re: BP vs Shell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 15:15 hiszpan25 napisał: > szkoda tylko że nie respektują maestro... teraz przez to u nich nie tankuję... > PZDR! Nie tylko oni.Maestro za dużej prowizji sobie życzy. Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: BP vs Shell IP: *.pg.com 01.08.03, 15:41 Gość portalu: verte napisał(a): > hiszpan25 napisał: > > > szkoda tylko że nie respektują maestro... teraz przez to u nich nie tankuję > > Nie tylko oni.Maestro za dużej prowizji sobie życzy. Akceptują. Tylko Maestro z Pekao S.A. nie działa (z tego co wiem). I to z winy banku. Dlatego, po kilku 'niespodziankach' ze strony Pekao uciekłem z tego banku. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: Pitz Re: BP vs Shell IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 15:43 > Nie tylko oni.Maestro za dużej prowizji sobie życzy. To to są te przejściowe kłopoty techniczne, czy jakoś tak? Tak jest napisane na dystrybutorach. Link Zgłoś
Gość: verte Re: BP vs Shell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 16:18 Gość portalu: Pitz napisał(a): > > > To to są te przejściowe kłopoty techniczne, czy jakoś tak? Tak jest napisane na > > dystrybutorach. No cóż być może.Mnie tak tłumaczył sprzedawca w jednym ze sklepów. Link Zgłoś
Gość: alfa Re: BP vs Shell IP: 195.117.195.* 01.08.03, 15:20 Paliwo : wydaje sie ze na SHELL-u jezdzi sie lepiej Program Lojalnosciowy : znacnie szybciej mozna cos "Zarobic" na punktach BP Link Zgłoś
Gość: M. Re: BP vs Shell IP: *.novartis.com 01.08.03, 15:31 Gość portalu: lic. napisał(a): > Która stacja jest według was bardziej wiarygodna pod względem jakości i > ilości wlewanego paliwa > > Chce wybrać stację na której będe tankował cały czas BP, na Shellu naciąłem sie 2 razy, w tym raz autko wyladowało po tym feralnym tankowaniu w serwisie. Nie mam juz nawet zamiaru dawac im nastepnej szansy. Ale stacja stacji nie rowna nawet w tym samym koncernie. Ja tankuje najczęsciej na jednej stacji BP, jest w porządku, ale z duszą na ramieniu podjeżdzam pod dystrybutor jak jesem zmuszony zatankowac na jakiejś innej stacji BP Link Zgłoś
Gość: csi Re: BP vs Shell IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 15:39 zdecydowanie shell / skazany na bp :( / pzd. Link Zgłoś