IP: *.unitech.wroclaw.top.pl 17.07.01, 16:55
Czy to prawda, że w przypadku, gdy na rynek wychodzi nowy typ danegomodelu
peugeota, części zamienne nie pasują do starych typów i generalnie jest problem
z częściami dotego auta. Coogólnie sądzicie o tej marce, bo ja osobiście nie
mam o niej najlepszego zdania
Obserwuj wątek
    • Gość: PiL Re: Peugeot IP: 212.244.170.* 18.07.01, 09:33
      Nie mam peugeota ale uderzyło mnie jedno: po co Ci części od nowego modelu do
      starego? Nie lepiej od starego do starego? A do nowego narazie (przynajmniej)
      nie potrzeba...
      • Gość: marcin Re: Peugeot IP: 192.168.0.* / *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 09:52
        Różnych części i zamienników nawet do starych peugeotów jest bez liku. Ale
        rada: nie kupisz peugeota to nie będziesz musiał kupować części. Starsze
        peugeoty nie są wzorem niezawodności cokolwiek by ci tu pisali. vide: "fachowcy
        mam problem z silnikiem diesla!!!"
        • Gość: Jarek Re: Peugeot IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 18.07.01, 11:09
          Idac tropem myslenia Marcina... najpierw zaopatrz sie w czesci, a dopiero potem
          szukaj autka do kupienia.
          • Gość: Tomek Re: Peugeot IP: *.lunar.com.pl 17.08.01, 09:56
            Mam starego Peugeota 205 1.8 D. Wczesniej mialem VW Golfa II 1,6. Oba te same
            roczniki. Golf sie strasznie sypal, korodowal i bez przerwy mialem z nim
            problemy. 205 jest super zadnych problemow ma 645.000 km przebiegu. Naprawde.
            Czesci do 205 jest pelno i sa tanie jak barszcz. Peugeot to bardzo dobra marka
            (jak super jakosc wykonania), duzo lepsza od VW.
            • Gość: Andre Re: Peugeot IP: *.pcplus.com.pl 22.08.01, 23:17
              Szukam info. o 309 1,9D
              Jaką ma moc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka