Gość: leman IP: *.man.poznan.pl 01.08.01, 10:50 Stalo sie. Rozwalilem samochod. Ubezpieczenie mam w PZU. Pytanie do innych klientow tej szacownej firmy. Jakie macie doswiadczenia (pozytywne, negatywne) ? pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grogreg Re: Doswiadczenia z PZU IP: 212.160.165.* 01.08.01, 11:11 Mam pozytywne. Na parkingu zadrapano mi tylni lewy blotnik. Szkode usunalem w serwisie w innym niz z mojego rodzimego miasta (najblizszy serwis nie budzi mojego zaufania). Wycena roboty wyniosla 2 000 z groszami, a wycena szkody dokonana przez likwidatora z PZU 900 zl. Jednak Serwis sam zalatwil sprawe z likwidatorem i zwrocono mi calosc. Wszystko w ciagu dwóch tygodni od przxedstawienia faktury i zezwolenia banku na wyplate odszkodowania. Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Doswiadczenia z PZU IP: *.pg.com 01.08.01, 14:51 A znajomi mieli doświadczenia bardzo negatywne. Zwłaszcza z Inspektoratem na Conrada w Warszawie. Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: Daras Re: Doswiadczenia z PZU IP: *.gda.computerland.pl 01.08.01, 14:58 Wszystko u nich trwa trochę czasu (giną im różne papiery itd.), ale jeżeli mam już mieć do czynienia z jakimiś TU (tutaj stukam w niemalowane drzewo) to wolę zdecydowanie z nimi. (trochę też pewnie zależy od szczęścia i likwidatora na jakiego się trafi) PS Trochę jeszcze czasu upłynie zanim będziemy mieli normalne i uczciwe ubezpieczalnie. Link Zgłoś