obywatel_piszczyk 25.01.08, 16:42 To jest dopiero bryka www.gtrnissan.com/gallery.en.us.html?img=GT-R_03 a nie tam jakieś śmieszne Audi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
hristoforos 126 p. 25.01.08, 22:16 Niezła Fura!!! "Malczanem" śmignąłem kiedyś 140 km/h(był po tuningu) i do dziś pamiętam tego diabła w oczach. Jak to jest pędzić 300??? Może kiedyś sprawdzę. Na dziś , obalam teorię zasłyszaną dawno, dawno temu,że przy 200 km/h droga robi się wąska i nic nie widać Pozdrawiam wszystkich "piratów" Link Zgłoś
chavez6 Re: hristoforos 25.01.08, 22:55 dla ciebie fragment piosenki: "Brylował wśród swoich A gdy był sam to taki cichy, spokojny A na ulicach wypowiadał wojny słabszym Śmieciom, brudasom śmierdzącym I innym pedałom Ja mówię: "Popukaj synu w główkę dokładnie" Lecz puściutka główka jeszcze Od szyjki odpadnie A ja czekam na deszcz co oczyści Moje wielkie miasto Z głupoty i nienawiści Lecz to musi być porządna ulewa Bo czyścić troszeczkę potrzeba" Link Zgłoś
blue911 Re: Audi CR-8 02.02.08, 02:37 obywatel_piszczyk napisał: > To jest dopiero bryka www.gtrnissan.com/gallery.en.us.html?img=GT-R_03 > a nie tam jakieś śmieszne Audi. Z Twojej wypowiedzi wnioskuje,ze oprocz malucha 126 p to w zadnym innym samochodzie nie siedziales - no,moze poza targami samochodowymi. Ale kluczyka Ci nie dali? Strasznie mnie rozsmieszyles swoja wypowiedza. X-diler audi Link Zgłoś