na.vi 16.03.08, 19:30 Cześć, mam problem co wybrać- Navigo czy Mio.Chodzi mi o coś w przedziale 1000-1200 zł.Słyszałem że obie te nawigacje są nie najgorsze,co o tym myślicie,a może coś innego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
hulahoop Re: Navigo czy Mio? 20.10.08, 23:24 Z tego co się ostatnio orientowałam na stronkach producentów-Mio ma na wybrane modele promocje-to może info okaże się komuś przydatne. Link Zgłoś
budyns Re: Navigo czy Mio? 21.10.08, 11:50 mio jesli chodzi o jakosc calkiem niezle jest (zasadniczo powiedzmy sobie szczerze - wszystkie produkty w tym samym przedziale cenowym to z grubsza to samo, tylko z inna plakietka na opakowaniu ;). plusem mio jest to, ze maja jeszcze przez kilka dni promocje (zreszta juz ktos o niej pisal wczesniej, ale nie podal linku). sam tez tego pewien czas temu szukalem, wiec sie podziele - www.wepayforyourmio.com/pl Link Zgłoś
bright_witch Re: Navigo czy Mio? 21.10.08, 16:38 rowniez polecam Mio - polowa zmotoryzowanych znajomych u mnie w pracy ma wlasnie Mio i uleglam ich persfazji :-) promocja fajna - super wstrzelic sie ze swoja potrzeba akurat w moment kiedy takie cos organizuja. Jesli wiec myslisz na powaznie radze popatrzec w kalendarz ;-) Link Zgłoś
andrzej_lach4 Re: Navigo czy Mio? 11.11.08, 16:16 Ja z własnego doswiadczenia moge polecic Mio ,ale kazdemu oczywiscie odpowiada co innego.Dla mnie Mio jest najlepszy poniewaz juz tyle z niego korzytsam a jesczze nidgy nie zapodał mi złej trasy ,a to niewątpliwie plus patrzac na nasze rozkopane drogi. Link Zgłoś