Dodaj do ulubionych

NONSTOP 21 GODZ. jazdy

IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 02.09.03, 22:26
Czesc!!!
W tym czasie przejechalem 2078km,mialem 4-y przystanki na stacjach
benzynowych i raz zeby cos zjesc.
O,naprawde nie polecam,(ja ze wzgledow osobistych MUSIALEM).
Pierwsze 18 godzin to czulem sie normalnie-tylko tylek bolal,pozniej
kregoslup dawal o sobie znac,a ostatnia godzine to padal deszcz i to chyba
mnie pomoglo,bo zmusilo mnie do wiekszej koncentracji,bo wtedy to tylko jedno
oko mialem "otwarte".Przezylem-ale nie polecam.
Bylo to na trasie Ft.Myers Beach Florida USA do Windsor Ontario Canada.
PZDR. Darek
Obserwuj wątek
    • przemo_c Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy 02.09.03, 22:27
      Stary... Mam nadzieję, że jużnigdy więcej nie będziesz musiał, ja tak sunąłem
      raz wzdł€ż Pacyfiku... I pomimo wygodnego samochodu i dość spokojnej trasy...
      Nigdy więcej... Ale cieszę się, że dotarłeś na miejsce cały... :D
    • Gość: KOLEGA Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 23:06
      Jesteście super gościami naprawde musialo to byc fajne wszyscy czekaja na
      szczegóły....
    • Gość: toni Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy IP: *.tvgawex.pl 02.09.03, 23:16
      ....to wasz aniol stroz mial rece pelne roboty przez te godziny takiej jazdy.Na
      marginesie dodam, ze sam bym sie jedank nie odwazyl.Zbyt szyko zasypiam.pozdr.
      8)
    • Gość: greg Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 00:03
      Phi. Na tempomacie to by każdy przejechał po 5 red bullach. Poza tym u nas w
      Polsze mamy samoloty...
      • Gość: DAREK R. Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 03.09.03, 02:52
        Gość portalu: greg napisał(a):

> Phi. Na tempomacie to by każdy przejechał po 5 red bullach. Poza tym u nas w
        > Polsze mamy samoloty...

Czesc greg!!!
        Decyzja o jazdzie zapadla w 5min po telefonie na lotnisko ,gdy okazalo sie ze
        nie ma zadnych wolnych miejsc do Detroit.Wiec "Szerokiej Drogi" uslyszalem.
        Nie wiem co masz na mysli-tempomat-czy to automat,czy to cruise control?,wiec
        oczywiscie moj samochod jest ze skrzynia automatyczna (95% aut polnocno-
        amerykanskich ma),a cruise control nie mam,wiec caly czas musialem trzymac noge
        na gazie,ktora mi nawet scierpla,bo na miejscu docelowym mialem problemy z
        wejsciem po schodach.
        PZDR.Darek
        • Gość: volica Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy IP: *.bna.bellsouth.net 04.09.03, 03:28
          hmmm, a skad auto wziales?
          • Gość: DAREK R. Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 05.09.03, 02:14
            Gość portalu: volica napisał(a):

> hmmm, a skad auto wziales?

Moj wlasny-2001 FORD Escape.Nigdy na 100% nie bylem przekonany do produktow
            FORD'a,ale teraz moja opinia sie wielce zienila-w kazdym badzrazie co do mojego
            Escape-przestane teraz mowic;
            F-found
            O-on
            R-road
            D-death.
            PZDR,Szerokiej Drogi.Darek.
            • Gość: volica Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy IP: *.bna.bellsouth.net 05.09.03, 02:22
              hmmm, a gdybys kupil ten bilet to co bys z autem zrobil?

myslalem ze z wypozyczalni, chcialem kiedys wypozyczyc auto tylko w jedna
              strone, jedynie alamo pozwalal, ale kasowal ekstra 300$
    • Gość: Robert Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy IP: *.grontmij.net 03.09.03, 13:41
      Bardzo fajnie, naprawdę fajnie
    • Gość: Lennon Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 03.09.03, 14:05
      jestes super - przeslij mi swoj autograf
    • sondra Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy 05.09.03, 02:51
      Podziwiam, chociaz to wyczyn juz na granicy niebezpiecznej brawury.

Moj skromny rekord to 14 godzin bez przerwy z D.C. do Bostonu. To tylko jakas
      1/3 Twojej trasy i normalnie do przebycia w 8 godzin, ale to bylo prawie caly
      czas w ulewnym deszczu typu sciana wody ktorej wycieraczki nie moga podolac,
      widocznosc prawie zadna i samochody wlokace sie 30 mil/godz. Oczywiscie cruise
      control malo przydatne w tej sytuacji :-). Do tego obok mnie siedziala moja
      mama (nie umiejaca prowadzic i przekonana ze ja wiem co robie), wiec nie moglam
      pokazac jak sie boje. Pod koniec bylam sztywna od napiecia. Nigdy wiecej.

A wracasz ta sama trasa?
    • Gość: blast2 Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy IP: *.client.attbi.com 05.09.03, 08:14
      hmmm ja nie mam takich jaj
      droga z connecticut na floryde zajmuje mi okolo 1,5 dnia bo musze sie przespac
      przynajmniej 6 godzin
      a swoja droga to zazdroszcze ludziom ktorzy ta trase pokonali na raz :)
      kto zna to wie ze za washington D.C. te poludniowe highway'e to proste jak
      strzala i monotonne
      caly czas tylko prosto i prosto umrzec z nudow mozna :)))
    • yooyo Re: NONSTOP 21 GODZ. jazdy 05.09.03, 10:56
      Ja z Biłgoraja do Ustrzyk bez zatrzymania jechałem 6 godzn ale ile atrakcji
      podrodze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka