opocznik Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by do.. 12.04.08, 18:16 Jak zobaczyłem te paznokcie na pierwszym zdjęciu to czytać mi się odechciało. Link Zgłoś
smettka Bleeeeee Tekst uwlacza kobietom 12.04.08, 18:32 Tekst uwlacza kobietom, zwlaszcza jego ostatnia czesc, ktora pokazuje kobiety jako idiotki myslace glownie o zakupach i malowaniu paznokci. Link Zgłoś
priller babski tekst kubara popelnila 13.04.08, 05:38 ze niby idealny samochod ma byc maly? strasznie glupie babskie bazgroly. moze dobre na m jak milosc, ale nigdzie indziej. Link Zgłoś
kosmisia Re: babski tekst kubara popelnila 13.04.08, 17:33 priller napisał: > ze niby idealny samochod ma byc maly? strasznie glupie babskie > bazgroly. moze dobre na m jak milosc, ale nigdzie indziej. no wlasnie tez mnie ta opinia zadziwia, ze maly to niby kobiecy... najgorsze jest, ze to kobieta pisala ten tekst... drogie Panie czy my musimy same z siebie robic slodkie idiotki? a tak w ogole to widzac niektore samochody uznawane za kobiece wrazenie, ze jak jakiemus producentowi wyjdzie jakis niewypal to koniecznie chce kobietom ten kit wcisnac, bo niestety faceci sie na to nie daja nabrac... twingo, cienkocienko, ford ka itp. Link Zgłoś
chris62 Re: babski tekst kubara popelnila 14.04.08, 09:25 kosmisia napisała: > a tak w ogole to widzac niektore samochody uznawane za kobiece > wrazenie, ze jak jakiemus producentowi wyjdzie jakis niewypal to > koniecznie chce kobietom ten kit wcisnac, bo niestety faceci sie na > to nie daja nabrac... twingo, cienkocienko, ford ka itp. Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi wszystkie te modele bardzo dobrze się sprzedawały w Europie a pierwszymi dwoma nawet mężczyźni często jeżdżą. Link Zgłoś
jednorazowy3 to dobrze pokazuje 13.04.08, 10:13 nieliczne wyjatki wsrod kobiet tylko potwierdzaja ta regule Link Zgłoś
kosmisia Re: to dobrze pokazuje 13.04.08, 17:25 jak wyjatek moze cokolwiek potwierdzac? troche logiki prosze Pana.... Link Zgłoś
pm7303 Czemu niby? 13.04.08, 11:40 Sugerujesz, ze gros kobiet rozmysla nieustannie o filozofii i fizyce jadrowej? Ten wojujacy feminizm zaczyna przybierac skrajne formy, powoli wyglada to tak, jak by faceci obrazali sie za to, ze ktos pisze/mowi o nich jako o kibicach pilki i milosnikach piwa. Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by 12.04.08, 18:33 poniewaz kobiety same nie widza czego chca zaden koncern nie bedzie topil kupy kasy w taki projekt "Który koncern podejmie się stworzenia małego, ale obszernego, o oryginalnym kształcie, ale nie rzucającego się w oczy, o delikatnej, ale agresywnej linii nadwozia, idealnego samochodu" total debilizm w stylu malego ale duzego, szybkiego ale wolnego w jaskrawym kolorze ale nie rzucajacy sie w oczy normalnym chyba ze jak kupuje suv'a to moga sie pojawiac problemy przy parkowaniu w miescie i ze bedzie palil jak smok a jak male coupe to nie oczekuje ze bedzie to samochod na rodzinne wyjazdy Link Zgłoś
cape.horn Re: Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by 12.04.08, 19:05 A ja znam takie auto. Spełnia wszystkie te wymogi: mały ale duży, wolny ale szybki, wesoły kolor ale nie rzuca się w oczy. Panie i Panowie.... ..to stare dobre Twingo :) Link Zgłoś
bamboo Re: Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by 12.04.08, 18:39 faktycznie obgryzione, ale przeciez to nie artykul z dzialu moda i uroda ;-) Link Zgłoś
nessie-jp Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by do.. 12.04.08, 18:32 :)) Jeszcze jest kategoria kobiet-wygodnickich, które nade wszystko cenią sobie... wysokie siedzenia w samochodzie. Nigdy w życiu nie kupią samochodu, do którego trzeba wpełzać, a prowadzi się na półleżąco. Idealne są dla nich samochody wysokie, o posturze czołgu, a jednocześnie posłuszne i delikatne w prowadzeniu... :P Nie dla nas płaskie, niskopodłogowe autka przypominające rozdeptanego karalucha! Link Zgłoś
alikmix Re: Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by 12.04.08, 18:41 Ja nie mam takiego problemu, podoba mi sie ten i do tego wcale nie jest taki drogi ... w Stanach :-)) www.dodge.com/en/2008/ram_3500/index.html Link Zgłoś
fredoo Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by do.. 12.04.08, 18:59 Coś w tym jest bo słyszałem kiedyś od kobiety,że "Cienki" to fajny samochód tylko ma straszną wadę bo się paznokcie łamią jak się ciągnie za klamkę.A Ford Ka jest najpiękniejszy na świecie. Link Zgłoś
kosmisia Re: Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by 13.04.08, 17:36 fredoo napisał: > Coś w tym jest bo słyszałem kiedyś od kobiety,że "Cienki" to fajny > samochód tylko ma straszną wadę bo się paznokcie łamią jak się > ciągnie za klamkę.A Ford Ka jest najpiękniejszy na świecie. no i nie ma podswietlanych klamek :) Link Zgłoś
ebob Honda Civic 12.04.08, 19:59 Mój samochodzik. Jeździ super - jest dynamiczny, elastyczny, zrywny, wygodny, ALE wszystko co z tyłu ma do niczego - kiepską widoczność na boki i przez tylną szybę i bardzo niewygodny bagażnik. Kiedy go otwierasz w czasie deszczu, woda leje ci się na głowę, a przy zamykaniu zawsze wybrudzisz ręce. Tak więc nie jestem z niego szczęśliwa w 100%. A jak inne właścicielki tego autka? Link Zgłoś
rasklaat Re: Honda Civic 12.04.08, 22:04 Honda Civic V gen 4dr sedan made in Japan Niech znowu zaczną je robić, to były idealne pojazdy. Przede wszystkim - nie psują się. Wszystko inne co trzeba też mają ale przede wszystkim są niezawodne. Link Zgłoś
aniorek Re: Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by 12.04.08, 20:12 Peugeot 407 coupe. To jest moje wymarzone auto. Link Zgłoś
odwazna dla mnie ideał 12.04.08, 20:34 corsa, mała, zwinna, ekonomiczna i ładna :) wszystko co ma byc ma :) minusem w moim modelu (bo staruszka) brak wspomagania :) ale od czego jest aerobic :PPP Link Zgłoś
palya idealne auto dla kobiety? 12.04.08, 20:58 niezawodne, tak abym na środku drogi nie musiała znać sie na tym, co pod maską i nie martwic sie ze na środku skrzyzowania bede szukać miłych pomocników do pchania auta Link Zgłoś
karinakot Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by do.. 12.04.08, 21:42 A3 sportback, koniecznie w bezowym kolorze ;-)) Link Zgłoś
adkrawczyk Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by do.. 12.04.08, 21:44 Gdyby autor artykułu sie douczył to by wiedzial że najczęsciej kupowanym samochodem przez kobiety w przez ostatnie 5 lat był Peugeuot 206. To wszytsko w tym temacie Link Zgłoś
ania_ada Re: Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by 12.04.08, 22:52 z zaprezentowanych tylko audi. poza tym nuda, rutyna. Kochani kociety chą się bawić i cieszyć życiem wszytko poza tym jest bzdurom! brumm Link Zgłoś
ania_ada Re: Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by 12.04.08, 22:53 bzdurą! a teraz tańce:D Link Zgłoś
koala_tralalala Re: Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by 12.04.08, 23:29 A gdzie jest "kategoria" kobiet, ktore lubia szybka sportowa jazde? Nie miesci sie to w (ciasnej) wyobrazni autora? Po Warszawie smiga teraz pelno takich lasek. Taksowkarz zwrocil mi na to uwage, mowiac, ze kobiety sa teraz bardziej agresywnymi kierowcami i "bym sie zdziwila jak czesto lepszymi niz mezczyzni". Zwrocilam potem uwage jak duzo jest bardzo zadbanych kobiet w bardzo szybkich samochodach i jak pewnie oraz naprawde szybko prowadza. Link Zgłoś
an1005 stylowe kobiety 12.04.08, 23:48 Co za bzdura baski czy meski samochod. Dlugo jezdzilam malymi samochodami bo wiekszy nie byl potrzebny. Teraz mam Leosia i wybralam go glownie dla jego zalet jezdnych (jak wielu facetow wie ze zawieszenie ma cztery niezalezne??) A jak sie trzyma autostrady. No i ta seksi linia. Link Zgłoś
franki8 Re: stylowe kobiety 12.04.08, 23:51 tekst niestety żenująco bzdurny... zapytam wprost: dlaczego w zestawieniu nie ma Mini ani Fiata 500? w 9 na 10 tych samochodów nie widzi się za kierownicą faceta Link Zgłoś
v-6 Re: stylowe kobiety 13.04.08, 00:17 an1005 napisał: > Co za bzdura baski czy meski samochod. Dlugo jezdzilam malymi > samochodami bo wiekszy nie byl potrzebny. Teraz mam Leosia i > wybralam go glownie dla jego zalet jezdnych (jak wielu facetow wie > ze zawieszenie ma cztery niezalezne??) A jak sie trzyma autostrady. > No i ta seksi linia. Zawieszenie ma cztery niezależne co? Koła? Fakt, wiedza to porażająca (mówiąc językiem polityków) i rozumiem, że niełatwo było ją posiąść. Seks z Leonem (nawet Zawodowcem) mnie nie pociąga, ale rozumiem preferencje: niemiecka precyzja i hiszpański temperament. Tylko żeby się nie okazało odwrotnie ... Miłego dokazywania v-6 Link Zgłoś
zbyfauch Re: stylowe kobiety 13.04.08, 03:38 Cztery niezależne koła podobają mi się. Precz z zależnością! Uwolnić koło! :) Link Zgłoś
bryzolin Pytanie o "kobiecy" samochód jest tak samo mądre 13.04.08, 13:29 /głupie/ jak pytanie o samochód "męski". Ilu kierowców, tyle preferencji. Powstanie powyższego tekstu da się jednak uzasadnić tym, że coraz więcej kobiet (procentowo) zostaje kierowcami, zarabiają coraz więcej i liczą się na rynku, bo nawet jeśli nie wydają własnych pieniędzy, to mają olbrzymi wpływ na decyzję mężczyzn, z którymi posiadają wspólne gospodarstwo domowe. Bez względu na płeć, przy wyborze samochodu decydują kryteria typu: wygoda, ergonomia, rozmiar, uroda, prestiż, ekonomia, ekologia, moda, osiągi, zaawansowanie techniczne, bezpieczeństwo. I w zależności od priorytetów, od kolejności tych kryteriów, dokonuje się wyboru. Proste jak świński ogon. Uprasza się o niekarmienie durnych stereotypów o rzekomo specyficznych potrzebach kobiet-kierowców, bo świat idzie naprzód, kobieta za kierownicą nie jest egzotycznym kwiatem w polu męskiego rzepaku. Link Zgłoś
kosmisia Re: Pytanie o "kobiecy" samochód jest tak samo mą 13.04.08, 17:44 zgadzam sie, potrzeby nie sa plcia determinowane moj kolega jezdzi seicento i jest zadowolony ja niestety nie wyobrazam sobie jazdy takim malym samochodem Link Zgłoś
krecik78 e tam... 13.04.08, 15:07 Tekst do d...y. Czemu w zestawieniu zabrakło ślicznej, urzekającej "500"? Link Zgłoś
kosmisia Re: e tam... 13.04.08, 17:45 i jeszcze rozowego yarisa zabraklo i blekitnego nissana micry Link Zgłoś
pan666 .. i znowu strata,zalosc ogromna 16.04.08, 08:25 .. moja piata zona zajechala sie na smierc,na tej samej drodze co jej cztery poprzedniczki niemoge sobie wyobrazic zycia bez kobiety - szukam nastepnej zony powinna byc rownie dobrze sytuowana jak ja - podpiszemy wspolny testament o wzajemnym dziedziczeniu-chce zadbac o zone nawet gdyby i mnie sie cos stalo propozycje na moje priva prosze Pzdr. Link Zgłoś
neiden Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by do.. 16.04.08, 18:01 kobiety chca -pieniedzy ,pieniedzy i jeszcze raz pieniedzy. Link Zgłoś
pan666 Re: Jeszcze się taki nie urodził, co kobiecie by 16.04.08, 18:34 Autor: neiden 16.04.08, 18:01 kobiety chca -pieniedzy ,pieniedzy i jeszcze raz pieniedzy. taak,sa drogie w utrzymaniu i dlatego trzeba je ubezpieczac na zycie kup sobie Psa,przytul go do serca-bedzie wierniejszym przyjacielem niz Kobieta,i tanszym w utrzymaniu. Pzdr. Link Zgłoś