Gość: krzysb IP: 195.79.29.* 17.07.01, 15:34 czy mozecie mi pomoc przy wyborze samochodu; dostałem propozycje zakupu octavii tdi rok99 za 39tys pln czy to dobry samochod i cena dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Jarek Re: octavia TDI IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 17.07.01, 15:52 Krzychu, na tych stronach jest kalkulator do wyceny uzywanych aut. Skorzystaj to bedziesz mial jakis punkt odniesienia. Pozdr od zwolennika diesli Link Zgłoś
Gość: Bryku Re: octavia TDI IP: 212.160.138.* 19.07.01, 12:14 Co do ceny to patrz porada Jarka. Co do samochodu: dd pół roku jeżdżę Octavią TDI i jestem badzo zadowolony (przesiadłem się z Polo 1.4). Motor (110 KM) jest bardzo elastyczny i oszczedny, czywiście do pewnych granic. Jak dotąd średnie spalanie to 6,2 l/100 km. Zawieszenie takie jak potrzeba czyli twarde, wnętrze też OK. Jak dotąd nie pojawiły się żadne problemy z tym samochodem. Podsmowując zdecydowanie polecam. Pozdrowienia. Bryku. Link Zgłoś
Gość: POOL Re: octavia TDI IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 03:16 Gość portalu: Bryku napisał(a): > Co do ceny to patrz porada Jarka. Co do samochodu: dd pół roku jeżdżę Octavią > TDI i jestem badzo zadowolony (przesiadłem się z Polo 1.4). Motor (110 KM) jest > Mam TDI 90KM potwierdzam elstyczny > bardzo elastyczny i oszczedny, czywiście do pewnych granic. Jak dotąd średnie > spalanie to 6,2 l/100 km. spalanie 5,1 i/100 km, ale jestem łagodny Zawieszenie takie jak potrzeba czyli twarde, wnętrze > też OK. Jak dotąd nie pojawiły się żadne problemy z tym samochodem. Podsmowując > Po ponad 100 tys.km mogę powiedzieć też, polecam, > zdecydowanie polecam. Pozdrowienia. Bryku. Link Zgłoś