Gość: bocian aleś sie władował! IP: 213.76.133.* 15.09.03, 15:19 ... po co ześ sie w takie autko waldował? Chyba ze to jest clio - jedyny samochód z ich gamy który ma przyzwoita jakosć - reszta to chłam. MAmykilkanaście renówek w firmie - kilka nowych meganek, lagun, i clio. - bezprzerwy pękaja szyby, - wymiany i naprawy skrzyń biegów w 2.2 dci i megankach po 20 i 40 tys km. - wymiany silniczków do wycieraczek, - uszczelnianie lub wymiany przewodów paliwowych, - wymiany łożysk, - wymiana sprężarki klimy, - zepsute klaksony, - zepsute czujniki ciśnienia w oponach, - wymiana komputerów w lagunach, itd, itp. Link Zgłoś
Gość: stado Re: aleś sie władował? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 17:58 Witam, A ja jeżdżę absolutnie bezawaryjnie od pół roku drugim Megane, aktualnie 24 kkm, w tym 5 tysięcy ostatnio podczas wakacyjnej wyprawy na południe Europy. Koledzy, z których jeden kupił Mondeo a drugi VW Golfa (na początku roku) mieli już parę wizyt w ASO (różne duperele w Golfie i kilka poważnych awarii w Mondeo 2.0 TdCi 130 KM). Zaznaczę, że ja mam najwyższy przebieg jak do tej pory. Generalnie jestem zadowolony z auta. Bardzo żałuje tylko jednego - że okazałem się beznadziejnym kutwą i wziąłem silnik 1.5 dCi zamiast 1.9 dCi (różnica ca 7000 zł). Po prostu nie mogę tego przeżyć. Co do ASO to potwierdzam obiegową opinię o tym że Dyszkiewicz jest najlepszy w W-wie i okolicach. Kierując się tą opinią własnie tam kupiłem swoją Megi. pozdr. Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: DOBRY SERWIS RENAULT WARSZAWA IP: 217.153.142.* 15.09.03, 15:27 Namber łan - Dyszkiewicz -> Konstancin Jeziorna k/Warszawy Namber tu - Sepczyński Mory na wylotówce na Poznań (ewentualnie na Bema) Odradzam Stawki i mieszane uczucia u Kiljańczyka w Jerozolimskich i na Krakowskiej. Pozdr Link Zgłoś