bisnesmen 01.10.03, 11:37 Policzyłem dla zabawy. 46 wątków na 59 widocznych na stronie ma w tytule słowa związane z jedną tylko marką. Czekam na powrót normalności na forum. Link Zgłoś Obserwuj wątek
x-darekk-x Re: Szokująca statystyka 01.10.03, 11:39 jakis fascynat podbil do gory wszystkie watki o fabii jakie udalo mu sie znalezc. to sie nazywa milosc do samochodu... Link Zgłoś
x-darekk-x Re: Szokująca statystyka 01.10.03, 11:40 a tak apropos wozka w twoim podpisie. czytales moze motor trend september 2003? w tescie porownawczym uznali rs6 za lepszy woz od nowego e55. osobiscie wolalbym rs4, ale chyba pozostane na razie przy swifcie i astrze. :) Link Zgłoś
bisnesmen Re: Szokująca statystyka 01.10.03, 11:53 Naprawdę nie rozumiem, czym ta Skoda tak ludzi rozpala. Auto, jak wiele innych, od kilku lepsze, od paru gorsze. Ale na ten temat już się naprodukowano. Artykułu, o który pytasz nie widziałem, skoro to nr wrześniowy, to jeszcze na pewno uda mi się kupić, ciekawi mnie takie porównanie, chociaż wątpię, czy kiedykolwiek żona (i inne "przeszkody") pozwolą mi na zakup RS4 lub RS6. Audi za małą literką R chowa poważne różnice, także finansowe. Pozdrawiam Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Szokująca statystyka 01.10.03, 12:12 Watki powyciagalo cos, co sie loguje jako ant777. Czemu Skoda wzbudza tyle emocji - bo w ptasich mozdzkach istnieje nierzmazywalny obraz Skody z lat 70 i 80-tych - samochodu wolnego, glosnego, z silnikiem z tylu i wiecznymi problemami z chlodzeniem. Pare lat temu rozmawialem z 70-letnim panem, emerytowanym instruktorem nauki jazdy. Wypowiedzial sie autorytatywnie, ze Skody sie zle prowadza. Swoje zdanie poparl przykladem Skody ...Spartak z wczesnych lat 60-tych. Model ten mial z tylu os "lamana" i kola ustawialy sie pod katem do jezdni w zaleznosci od obciazenia - cos jak w ciezarowych Tatrach. Drugi przyklad - moj wujek. Sam jezdzi Lanosem 1.5 wersja najtansza z mozliwych. Kiedy stwierdzielm, ze Fabia=Polo=Ibiza, a Octavia=Golf=Leon itd, malo nie dostal apopleksji. Z wielkim namaszczeniem powiedzial: "jak mozesz porownywac Skode do VW?". Przy slowach VW prawie ukleknal :-))) Gosc jest inzynierem mechanikiem i pracuje jako inzynier w branzy samochodowej. To sa wlasnie typowi "mysliciele" piszacy o Skodach... Link Zgłoś
Gość: Kec Re: Szokująca statystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 13:12 sherlock_holmes napisał: > Czemu Skoda wzbudza tyle emocji - bo w ptasich mozdzkach istnieje > nierzmazywalny obraz Skody z lat 70 i 80-tych - samochodu wolnego, glosnego, > z silnikiem z tylu i wiecznymi problemami z chlodzeniem. A ja myślę, że powód jest zupełnie inny otóż mnóstwo posiadaczy skód wydało na swoje cuda wszystkie, długoletnie oszczędności, albo wzięło kredyt i dlatego teraz muszą się codziennie upewniać co do słuszności swojego wyboru Co do Twoich przykładów - to są tendencyjne dla odmiany - znam człowieka, który twierdzi, że jego fabia to właściwie golf, bo ma takie same fotele, a na moją uwagę, że za 50 tys. można mieć np. corollę stwierdził, że jego wóz i tak jest lepszy Osobiście nie mam nic do skody (wkurza mnie tylko przedstawianie octavii jako klasy średniej) ale po takich słowach nawet ja miałem ochotę rzucić mu w twarz parę słów typu burak pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Szokująca statystyka IP: *.lukowa7.waw.pl 01.10.03, 11:58 Też miałam ochotę to policzyć, dzięki Biznesmen:) Link Zgłoś
bisnesmen Re: Szokująca statystyka 01.10.03, 12:01 Gość portalu: martynka napisała: > Też miałam ochotę to policzyć, dzięki Biznesmen:) Jeśli ten ambitny szaleniec bardziej się postara, liczenie straci sens... No, chyba, że ostanie się jakiś jeden "mądry" wątek (anty-GB?) Link Zgłoś
Gość: XP Re: Szokująca statystyka IP: 213.77.31.* 01.10.03, 12:37 Może zacznijmy kasowanie, każdy niech wybierze jeden i do kosza.... Link Zgłoś