Gość: Master_Zabrze IP: *.kernel.pl / 192.168.0.* 04.10.03, 14:00 Fajne autko ,czy aby napewno to jest Łada??? O kurde czemu w Polsce takich aut nie produkują??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grot Re: Łada Revolution IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 14:59 ładne cacko, tylko nazwa źle się kojarzy - rewolucja Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Łada Revolution IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.03, 17:26 Gość portalu: Master_Zabrze napisał(a): > Fajne autko ,czy aby napewno to jest Łada??? Na pewno, widzialam ja na IAA > O kurde czemu w Polsce takich aut nie produkują??? A kto mialby produkowac? to jest przeciez wiecej gag promocyjny niz samochod wyscigowy patrzac na osiagi Link Zgłoś
Gość: jarek z Łodzi warunek konieczny - ze zapali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 21:00 a później, ze przejedzie 100 metrow Link Zgłoś
Gość: ACHA Łada Revolution IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 12:48 JESTEM OPTYMISTKĄ, ALE PORSCHE I TAK WYCIĄGA WIĘKSZĄ PREDKOŚC.... CAŁKIEM ŁADNY IMAGE TEJ ŁADY, MOŻE BĘDZIE Z TEGO "COŚ"..... KTO WIE... Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Łada Revolution IP: *.2015.com 12.01.04, 16:47 Taaa, a na torze bys ie kierowca Porsche mogl bardzo zdzwici jak by go o polowe lzejsza lada "lyknela" w zakrecie. Link Zgłoś
Gość: carlos wy sie smiejecie a ja wam cos powiem.... IP: *.tg.akk.net.pl 06.10.03, 23:36 lada jest bardziej zaawansowana technicznie niz polskie fiaty... dlatego ich nie produkuja ze to bylo rdzewiejace badziewie! a polonezy jeszcze wieksze! poco robic poloneza skoro podstawa jest zla?? to tak samo jak reformowanie reformy (przyklad oczywiscie w polsce) polaczki nic same nie potrafia wymyslic! tylko powielac stare, wadliwe rzeczy.... i co? lada ma postep techniczny a my dalej stoimy w miejscu! czy widzieliscie moze jak zbudowane jest zawieszenie duzego fiata i poloneza z tylu?? nic tylnego mostu nie trzyma przed ruchami na boki... ach.... moznaby tu mnozyc przykladami... Link Zgłoś
Gość: Z^2 Re: wy sie smiejecie a ja wam cos powiem.... IP: 2.4.STABLE* / *.iung.pulawy.pl 07.10.03, 07:56 > czy widzieliscie moze jak zbudowane jest zawieszenie duzego > fiata i poloneza z tylu?? nic tylnego mostu nie trzyma przed > ruchami na boki... ach.... moznaby tu mnozyc przykladami... resory spełniają to zadanie :) Link Zgłoś
Gość: Wafel#473 Re: wy sie smiejecie a ja wam cos powiem.... IP: *.acn.waw.pl 26.12.03, 12:28 Gość portalu: carlos napisał(a): > lada jest bardziej zaawansowana technicznie niz polskie fiaty... > dlatego ich nie produkuja ze to bylo rdzewiejace badziewie! a > polonezy jeszcze wieksze! poco robic poloneza skoro podstawa > jest zla?? to tak samo jak reformowanie reformy (przyklad > oczywiscie w polsce) polaczki nic same nie potrafia wymyslic! > tylko powielac stare, wadliwe rzeczy.... i co? lada ma postep > techniczny a my dalej stoimy w miejscu! > > czy widzieliscie moze jak zbudowane jest zawieszenie duzego > fiata i poloneza z tylu?? nic tylnego mostu nie trzyma przed > ruchami na boki... ach.... moznaby tu mnozyc przykladami... Boże co za tępak. Technologia Podwozia i nadwoazia Poloneza i Fiata 125 jest to myśl techniczna włoska - to sie tyczy zawiesznia. Łada jest tak samo zaawasnowana technicznie jak FSO (nawet mniej bo u nas tłuką samochody z ABSem i był projekt FSO POLONEZ ATU ze spręzynami z tyłu, ABS i poduszką powietrzną) A DF'a przesali produjkowac bo był za mały popyt na te auta. Co do projektów - to proponuje troche pogoólować i poszukać inforamcji o FSO WARS OGAR ANALOG itp. a późnej wypowiadać sie o zacofaniu polskeigo przemysłu motoryzacyjnego. Link Zgłoś
Gość: LadaUser Re: wy sie smiejecie a ja wam cos powiem.... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 16:02 Wyluzuj trochę z tymi wyzwiskami. Skoro nie znasz gościa to potraktuj go trochę lżej, a nie od razu pijesz do niego. Skoro jesteś pasjonatem d.fiata i poldka to oświeć kolesia i skieruj do źródła gdzie se może poczytać o polonezach z ABS- em itd. itp. ...sam chętnie poczytam Link Zgłoś
Gość: Manio Re: Łada Revolution IP: *.psi / 192.168.0.* 04.11.03, 13:59 Autko całkiem, całkiem. Z foty wygląda na większego gokarda. Osiągi jak na niewielka pojemność, bardzo dobre. Ale uważam, że taka konstrukcja samochodu zasługuje na na lepszą jednostkę napędową o większej pojemności. POzdrawiam Manio. Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Łada Revolution IP: *.team.com.pl 04.12.03, 22:24 mysle ze ta fura jest do bani Link Zgłoś
Gość: Lukash ! Kozak fura !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 01:46 Czymś takim mógłbym jeździć, przód ma fjny kształciki też. Troszkę rzuca się w oczy. Link Zgłoś