Dodaj do ulubionych

bright_witch jesteś beznadziejną spamerką

21.10.08, 19:00
Też kupiłem Mio i jestem z niego zadowolony, ale twój spam jest beznadziejny i całkowicie nieprofesjonalny.
Najpierw reklamujesz stronę z promocją mio: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42479&w=85837020&wv.x=2&a=85976895
a potem podciągasz każdy wątek, zachwycając się mio, krytykując wszystkie inne i wspominając że "ktoś" podawał link do promocji Mio.
Czy naprawę firmy Mio nie stać na wydanie 30 złotych i wykupienie płatnego linka w nagłówku tego forum? Zrobiłaś tej firmie straszną antyreklamę i mam nadzieję że twój szef to przeczyta.
Wiem, wiem, jesteś przypadkowym niewinnym dziewczęciem które nieopatrznie wyraża nadmierny zachwyt i jednego dnia nie wie co napisało poprzedniego, a ja jestem sprzedawcą konkurencyjnego Garmina i złośliwie się czepiam ;-)
Obserwuj wątek
    • czesio1111 Re: bright_witch jesteś beznadziejną spamerką 22.10.08, 11:15
      Witam,
      W zupełności zgadzam się z przedmówcą i podpisuje się pod tym:)
      Szczerze jest to bardzo irytujące zachowanie i szkoda, że w Mio uciekacie się do
      takich metod reklamy (negatywnej)...
      Pozdrawiam:)
    • bright_witch Re: bright_witch jesteś beznadziejną spamerką 22.10.08, 13:46
      :-D ok, to sie dowiedzialam czegos o sobie nowego ;-) MIO culpa.

Janie-Wu

Od dłuższego już czasu czytam i udzielam się na forum gazety i zadziwia mnie liczba teorii spiskowych, jakie się pojawiają. Dotychczas śledziłam polowania na czarownice, obecnie stałam się sama obiektem wyznaczonym na stos. Nie mam ochoty się tłumaczyć, tym bardziej, że ludzie potrzebują chleba i igrzysk, a więc jedna porządna afera raz na jakiś czas zupełnie przyzwoicie im się należy. Tak, tak w godzinach kiedy nie karmię mojego czarnego kota i stada nietoperzy, pracuję dla marki MIO, bo na tarocie nie da się zarobić na gotyckie kiecki.

Nie jestem już dziewczęciem, ale naiwności się nie wyprę.

Przyjmij wytłumaczenie jakie Ci pasuje, nie będę bawić się w offtopic w obronie własnego dziewictwa.

Pozdrawiam

Wiedźma;)
      • jan-w Re: bright_witch jesteś beznadziejną spamerką 22.10.08, 20:02
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42479&w=86128849&wv.x=2&a=86282427
    • bright_witch Re: bright_witch jesteś beznadziejną spamerką 22.10.08, 22:23
      moj drogi, ja na gazecie na swoim nicku funkcjonuje od 2004 roku i polecam Ci sprawdzic IP osob piszacych posty zanim zaczniesz podpinac pode mnie kolejne byty z ktorymi nie mam nic wspolnego tylko dlatego ze napisalam ostatnio pare postow o Mio. wiec wstrzymaj sie z oskarzeniami prosze.
      • jan-w Re: bright_witch jesteś beznadziejną spamerką 23.10.08, 00:42
        Chesz ststystyk, proszę|:
        Bright_witchL
        2005 7 postów
        2006 17 postów
        2007 - agent uśpiony
        2008 - 99 postów z czego od 13/10/2008 (tu dostałaś tę pracę) wyłącznie ok 35 o GPS, a 28 wychwalających Mio.

Twoje alter-ego Hulahoop: Pisze wyłącznie o zaletach mio, tozpowszecniając tą samą co ty strinę reklamową. Działa od 15/10/2008 zamieszczając na kilku forach 33 reklamy mio. Ciekawa zbieżność dat i linkowanych stron przez oprzypadkowe panienki.

Twoje kolejne wcieleni emi.pla jest niewarte nawet wspominania. Utworzune dzisiaj po 20 kiedy zostałaś już zdemaskowana, powtarza w kółko ten sam adres do którego masz doprowadacząć kliebtów.

Skąd te agencje reklamowej biorą takich lamerów jak ty?
        Rzeczywiście dzięki tobie temat Mio stał się głośny. Jest kojarzony jako coś podejrzanego, wciskanego przez oszukańczą bandę, niewiarygodnego. Chyba napiszę o waszych działąniach do dyrekcji. Może w nagrodę poprawią swoją ostatnia błędną aktualizację mapy Polski. Trzeba przywracać R00 aby działał ;-)
        • jan-w Re: bright_witch jesteś beznadziejną spamerką 23.10.08, 00:59
          A jeżeli masz jeszcze coś na swoją obronę, jestem umówiony w Poznaniu za kilka
          dni z Grzesiem i Michałem na znanej ci ul.JO. Opowiem im jak tu
          nieprofesjonalnie dokazywałaś i może otrzymasz szansę na przedstawienie jakiegoś
          usprawiedliwienia. Lepiej przygotuj się na to spotkanie.
          • bright_witch Re: bright_witch jesteś beznadziejną spamerką 23.10.08, 12:18
            Wygrałeś;)

Spotkajmy się zatem wszyscy przy ul. JO. Niech Grzesio weźmie cyrkiel, a Michał niech pod kożuchem wdzieje fartuszek.

Na hasło: „Dzieci, wdowy, do mnie!” niech każdy z nas uczyni fikołka – to będzie znak rozpoznawczy.

I pamiętaj co obiecywaliśmy wszyscy:
            "Przysięgam w imię Najwyższego Architekta Wszystkich Światów nie ujawniać nigdy sekretów, znaków, sposobów dotykania, słów i nauk używanych przez wolnomularzy i zachowywać co do tego wieczne milczenie. Ślubuję i przysięgam na Boga nie wyjawiać nigdy żadnej rzeczy z tych, które mi powierzono do chwili obecnej i które powierzy mi się w przyszłości. Zobowiązuję się i poddaję się następującej karze, jeśli złamię swoje słowo: niech mi spalą wargi rozpalonym żelazem, niech mi utną rękę i przetną szyję, i wyrwą język, a mój trup niech wisi w loży w czasie przyjmowania nowego brata, aby służył za odrażający dowód mojej niewierności i był przestrogą dla innych. Niech zostanie potem spalony, a popioły rzucone na wiatr, aby nie został żaden ślad po mojej zdradzie. Tak mi dopomóż Bóg i jego święta Ewangelia. Niech się tak stanie."

AMENT.

;)))))))))

Jesli chciales sie umowic wystarczylo poprostu zapytac, niestety jestem juz mezatka.
            pozdrawiam serdecznie
            • jan-w Re: bright_witch jesteś beznadziejną spamerką 23.10.08, 18:16
              Biedaczka... Wyrzucili cię za niezdarność z pracy i z rozpaczy sfiksowałaś...
              Zapomniałaś nawet gdzie pracowałaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka