Dodaj do ulubionych

KOZAKI ZA KÓŁKIEM

IP: *.murator.com.pl 16.01.02, 12:59
Proponuję piętnowanie szaleńców na naszych drogach. Może zaczniemy podawać nr.
rej. takich kozaków.
Mój pierwszy typ:
Miasto: Warszawa. Samochód: Toyota Avensis, nr: WO BCC 2, Kolor: błękitny
metalik
Autko należy chyba do Business Centre Club a porusza się po ul Rosoła,
Sikorskiego. Nagminnie zajeżdża drogę, wciska się na pas do jazdy na wprost z
pasa do skrętu w prawo itp PO PROSTU ŁOŚ ZA FAJERĄ! (przepraszam miłe
zwierzątko). Pokazy jazdy widziałem w zełszłym tygodniu. Jakbym miał czas to
bym się podstawił kolesiowi- zawsze pare złotych by się zarobiło.
Obserwuj wątek
    • Gość: KR$ Re: KOZAKI ZA KÓŁKIEM IP: 162.70.83.* 16.01.02, 13:19
      Taki pomysl juz byl, w sumie dobry, ale malo skuteczny. Nie pamietam niestety
      tytulu posta... Ale mozesz znalezc w archiwum i sie dolaczyc. Wg. mnie pomysl
      mialby sens gdyby zainteresowala sie nim policja albo jakis podobny organ....
    • Gość: Darius Re: KOZAKI ZA KÓŁKIEM IP: 212.160.211.* 16.01.02, 13:22
      a nie pomyslałeś, o telefonie i zgłoszeniu niebezpiecznej jazdy drogówce, z
      regóły olewją, no ale jakby się upowszechniło to może zaczeliby reagować.
      • Gość: garf Re: KOZAKI ZA KÓŁKIEM IP: *.murator.com.pl 16.01.02, 13:28
        Gość portalu: Darius napisał(a):

> a nie pomyslałeś, o telefonie i zgłoszeniu niebezpiecznej jazdy drogówce, z
        > regóły olewją, no ale jakby się upowszechniło to może zaczeliby reagować.

Przemknęło mi to przez myśl, ale sam siebie wyśmiałem za ten pomysł. Miśki nic by
        nie zrobiły. A kolo tak będzie jeździł jak jeździ.
        • Gość: Enzo Re: Numer telefonu na tylnej klapie auta Okocimia IP: *.siemens.pl 16.01.02, 13:45
          Dziś widziałem na ul. Sikorskiego auto firmowe OKOCIMIA które na tylnej klapie
          (kombi) miało napisane coś w sensie:
          "Jeśli zauważysz, że jadę niezgodnie z przepisami zadzwoń tel......."

Numeru telefonu nie spisałem a szkoda bo ciekawe co bym usłyszał od osoby po
          drugiej stronie. facet jechał OK.

Pozdrawiam
          • Gość: KR$ Re: Numer telefonu na tylnej klapie auta Okocimia IP: 162.70.83.* 16.01.02, 13:55
            Moze to jest jakies rozwiazanie? Pracodawcy! Do roboty!
            • Gość: Jarek Re: Numer telefonu na tylnej klapie auta Okocimia IP: *.unregistered.formus.pl 16.01.02, 15:26
              Gość portalu: KR$ napisał(a):

> Moze to jest jakies rozwiazanie? Pracodawcy! Do roboty!

A co napisac na aucie "najwazniejszego boss'a" w firmie? "Jak zauwazysz, ze jade
              nie O.K., to zadzwon do mojej zony"??? "tesciowej"??? Do kogo?

Pozdr ;-)
              • Gość: KR$ Re: Numer telefonu na tylnej klapie auta Okocimia IP: 162.70.83.* 16.01.02, 15:40
                Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Gość portalu: KR$ napisał(a):
                >
                > > Moze to jest jakies rozwiazanie? Pracodawcy! Do roboty!
                >
                > A co napisac na aucie "najwazniejszego boss'a" w firmie? "Jak zauwazysz, ze jad
                > e
                > nie O.K., to zadzwon do mojej zony"??? "tesciowej"??? Do kogo?
                >
                > Pozdr ;-)

Na samochodzie cappo di tutti cappi nalezy napisac - 'Jak Ci sie nie podoba moja
                jazda to do mnie zadzwon - nr *******. Zajmiemy sie rozwiazaniem tego problemu.'

;-)

• Gość: Jarek Re: Numer telefonu na tylnej klapie auta Okocimia IP: *.unregistered.formus.pl 16.01.02, 15:46
                  Gość portalu: KR$ napisał(a):

> Na samochodzie cappo di tutti cappi nalezy napisac - 'Jak Ci sie nie podoba moj
                  > a jazda to do mnie zadzwon - nr *******. Zajmiemy sie rozwiazaniem tego
                  > problemu.'

A moze jednak:

"Jak Ci sie nie podoba moja jazda, to dzwon, ja i tak nieodbieram telefonu"

;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka