Dodaj do ulubionych

Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ?

24.10.03, 18:49
Bo wg mnie i opinii znajomych tzw. "straszne Cześki" to niedomyte buraki z
klasycznym wąsikiem a'la stoczniowiec-strajkowiec; w wytartym swetrze,
głodzące dzieciaki i nie dbający o żony gbury.

Ulubione marki samochodów to:

Daewoo Lanos (wszystkie wersje)
Daewoo Nexia
Seat Cordoba
Stare VW Passaty Diesle
Stare VW Golfy (wszystkie wersje)
Tavria
Fiaty Seicento, Uno

I inne mega burakowozy a'la Ferdynand Kiepski, z tym że dla mnie nr 1 jest
Dełu Lanos w wersji sedan z wyposażeniem S.
Jak widzę takiego mega Cześka, uciekam gdzir się da.
Obserwuj wątek
    • Gość: loko Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 18:52
      Ja pierdolę, co za bełkot. A czym jeżdżą największe pojeby? Oczywiście
      Octaviami z ciemnymi szybami i pedalską beżową tapicerką.
      • Gość: verte Re: Czym jeżdżą tzw. 'STRASZNE CZEŚKI' ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:02
        Gość portalu: loko napisał(a):

> Ja pierdolę, co za bełkot. A czym jeżdżą największe pojeby? Oczywiście
        > Octaviami z ciemnymi szybami i pedalską beżową tapicerką.

Kalu Uche takim jeździ.
      • Gość: fan Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 21:07
        ale gościu się nastroszył.Może jeszcze nie zdążył zmienić opon a już pierdolnął
        stłuczkę i mu na mózg siadło.
    • Gość: Conveyor Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.sieci.bianet.com.pl / 195.117.135.* 24.10.03, 19:50
      Kurde, Barkas wydawales sie naprawde sensownym kolesiem, a tu nagle taki
      glupawy tekst. Mam nadzieje ze to tylko chwilowe zwarcie, moze byles pod
      wplywem alkoholu albo innego podobnie dzialajacego srodka jak to plodziles...
    • Gość: olo Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:54
      Nie wiem co w ludziach siedzi takiego, że muszą zaistnieć za wszelką cenę.
      Zeszmacić się, zrobić z siebie głupa ale zaistnieć. Rozumiem palnąć pierdołę w
      dyskusji, i mnie się to zdarzyło, ale wiedząc jaka będzie reakcja, wstrzelić
      taki bełkot to jest samobójstwo.
      Ja jeżdże seicento i nawet nie mam wąsa, kmiocie.
      • Gość: ron Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 20:59
        głównie skodami, barkas
        • Gość: Polonus Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.dyn.optonline.net 24.10.03, 22:01
          A ja jezdze "terenowcem"V8 ,nie mam wasikow ani brzucha na pasku i kim jestem
          wg Ciebie????
          • barkas Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? 24.10.03, 22:35
            Ok, przepraszam jeśli kogoś obraziłem, ale wiecie, czasem trzeba strzelić
            jakiś ciekawy wątek, bo by nudno było.
            Tak to jest, jeździ człowiek dużo to mu do głowy różne opcje przychodzą...

Wasz BARKAS 1.8T L&K.
            • Gość: Conveyor Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.sieci.bianet.com.pl / 195.117.135.* 24.10.03, 23:52
              Ok, na szczescie sie pokajales:)) Ale jak to byl ciekawy watek to ja jestem
              swiety turecki... prowokacja w druidowskim stylu tez Ci nie wyszla, Dr_uidowi
              to, bez obrazy, do piet nie dorastasz :D (jesli chodzi o prowokacje)...
          • Gość: Radek Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: 209.194.207.* 24.10.03, 22:41
            > A ja jezdze "terenowcem"V8 ,nie mam wasikow ani brzucha na pasku i kim jestem
            > wg Ciebie????

Wywrotowcem finansujacym arabski terrozym. Boj sie Boga, Jezus jakby zyl to by
            takim autem nie jezdzil.

• Gość: Kayo Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: 195.117.241.* 25.10.03, 08:46
              moim zdaniem to był wątek w stulu coś na wesoło bo ja się uśmiałem
              • Gość: Odin Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.telia.com 25.10.03, 09:26
                Barkas & Co. , pisze na trzyjezycznych forach Auto-Mobil ,na zadnym z tych
                forow nie natknolem sie na okreslenie "burak" albo cos podobnego,z powodu
                marki/midelu samochodu inni ludzie jezdza.
                Czym wytlumaczyc ta Polska "Grzecznosc" ?? ,-faktem ze jeszcze tak niedawno
                konskimi zaprzegami jezdzili ?, ze tylko Ci b.bogaci mieli auta typ Syrena albo
                Fiat-cos tam ??.
                Madry i rozsadny czlowiek nie kupuje butow rozm. 45 o ile nosi rozm. 43,
                podpbnie jest z samochodami,-nawet Ci co ponizej 70 IQ w ostatnim tescie
                otrzymali powinni to zrozumiec.
                Osobiscie stac mnie jezdzic Maybach´em z Murzynem za kierownica ,ale rozsadek
                mowi mi ze powinien mi wystarczyc moj Xedos 2.5 V6 , i wystarcza . Pzdr.
                ________________________________________________________________________________
                • Gość: xxx Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.10.03, 10:01
                  heheheheheheheheheh
                  hihihihihihihi
                  uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu
                  hahahahahahahahahh

kurwa bo sie zesram ze śmiechu
                  • Gość: Odin Re: Czym jeżdżą tzw. "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.telia.com 25.10.03, 10:03
                    XXX ,no to sraj, powiedz jeno mamusi by Ci pampersy zmienila ,w przeciwnym
                    wypadku zasmrodzisz cale Auto-Moto Forum .
                    ________________________________________________________________________________
    • alap2 Re: Czym jeżdżą tzw. 'STRASZNE CZEŚKI' ? 25.10.03, 10:24
      ja jezdze rowerem za 5 tys.i tyle
      • Gość: robert pewnie składak:-))) IP: *.acn.pl 25.10.03, 10:28
        • alap2 Re: pewnie składak:-))) 25.10.03, 10:32
          oryginalny;tuningowany .samochody mam w d...
          • Gość: Odin Re: pewnie składak > alap2 IP: *.telia.com 25.10.03, 11:55
            Alap2 , musisz byc b.bogata osoba zeby rowerem za 5tys. jezdzic ,
            u nas tak sie mowi,-jezdzi rowerem?? -to musi byc b.bogaty ,,
            rower swojemu wlascicielowi sluzy ok. 2-a tygodnie,puzniej sluzy innemu
            "wlascicielowi".Zbawieni rowerzysci,statystycznie potrzebowali by 26-u rowerow
            rocznie, i masa nerwow . Taniej jest jezdzic autem,narazie nie kradna (na
            wieksza skale)a wywiezdz auto za granice nie latwo,-tylko promem wzgl. mostem
            do Kopenhagi (scisla kontrola,antyterror.),zawsze zdaza policaje policje
            graniczna powiadomic. Pzdr.
            • alap2 Re: pewnie składak > alap2 25.10.03, 12:08
              stac mnie na dobry samochód-ale go nie mam.
              tak-nie ma to jak w szwecji :-)
    • Gość: ŻYWIEC CZARNE BMW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 08:40
      NAJWIĘKSZE BURAKI JEŻDŻĄ TERAZ BMW.ZWŁASZCZA CZARNY KOLOR.OBCIACH JAK
      CHOLERA.TY PEWNIE BEMKĄ BURACZKU ŚMIGASZ CO>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka