Gość: Thinker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 09:56 GTA jeszcze nie wyszło,a motodziennik już dziś ma pomyloną datę :P A z tym Astonem to niezła wpadka ;] Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: tymek Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: *.175.152.2.koba.pl 18.11.08, 10:29 premiera GTA zostala przesunieta na 2 grudnia;P taki wielki fan powinien to wiedziec;] Link Zgłoś
Gość: 944 Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: 81.210.91.* 18.11.08, 10:31 fajna niespodzianka z tym volvo ;] /astonem Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: 194.9.67.* 18.11.08, 12:18 tymek... bo to jest tak że niektórzy dostają GTA wcześniej :) Trzeba tylko wiedzieć kogo poprosić :)))))))) Link Zgłoś
Gość: mis Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: 194.242.148.* 18.11.08, 12:27 sprawa z astonem byla opisywana 2-3 tyg temu na jakims portalu. ale co sie dziwic w koncu to jeden koncern. Link Zgłoś
Gość: purify Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: *.chello.pl 18.11.08, 12:40 THEFT a nie thief. Link Zgłoś
Gość: Bielas Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: *.chello.pl 18.11.08, 13:44 hmmm.. silver shadow marzę o nim odkąd jako 5 latek miałem takiego matchboxa. Piękne auto. Może by tak p. Jacek kiedyś takiego dostał do testów?? No i niestety będzie i łyżka dziegciu . Jak już wspomniał purify theft a nie thief. Chyba musi Pan poprosić, żeby Agora przysponsorowała Panu jakiś kurs języka angielskiego :) Link Zgłoś
Gość: ja ja ja Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: *.chello.pl 18.11.08, 14:39 o jaka bedzie szkoda, no ale cóź my poczniemy... też zaczniemy grać :D a o wpadce z volvo juz słyszałam, morał z tego by delikatnie sie nim obsługiwać, by niedoskonałości nie wyszły hehe Link Zgłoś
Gość: ja ja ja Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: *.chello.pl 18.11.08, 14:42 sorry słyszałem :P Link Zgłoś
Gość: RRR Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 15:13 rozmontował mnie Pan tą wstawką o GTA :D to będzie chyba pierwszy + przesunięcia premiery, przynajmniej moto.dzienniki będą regularne jeszcze przez jakiś czas ;) Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 16:35 Co zrobić ? ale co do Astona to fajnie ? jako właściciel S40 mogę się poczuć jak bym miał DBS-a :) a tak serio ? to w grupie kapitałowej takie rzeczy się zdażają... Chociaż nie powinny. Ja mam nowe Volvo i jestem zadowolony :) Link Zgłoś
adriannnn Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce 18.11.08, 16:55 wszystko fajnie tylko co jest zaskakujacego w tym kadrze? a z GTA to dobre było Panie Jacku :) Link Zgłoś
Gość: TJ Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: *.chello.pl 18.11.08, 17:12 Się uśmiałem. Ale skoro chodzi o GTA, mogę przeboleć... Akcja przwoławcza Rollsa też mnie rozbawiła, choć z drugiej strony chwała za taką troskę. "Afera kluczykowa" Astona na jaw wyszła już jakiś czas temu, ale lepiej późno niż później lub wcale. Może to oburzyć właściciela, ale nie powinno dziwić. To przecież logiczne. Każdy woli zaoszczędzić; nawet Aston. Mnie osobiscie Peugeoty nigdy nie kręciły, ale wycofanie "czerwonego lucyfera" jest wręcz niewybaczalne. ;) Swoją dorgą, "facet w czerwonym wdzianku" mógłby mi podarować w tym roku coś ciekawego; i może niekoniecznie musi pływający Lotus, który nie pływa. Może i "theft" rzeczywiście nieco inaczej się wymawia, ale Panowie, bez przesady. I tak większość z Was doskonale wie, o czym mowa, a wpadki słowne zdarzają się każdemu, jednak brawa za czujność. A skoro już o tym mowa, to od kolejnej porażki z serii "GTA" wolę zagrać w nowe "Need for speed" i sprawdzić, czy nowy Nissan 370Z rzeczywiście jest taki super. Podobno ma wygladać, jeździć, prowadzić się identycznie jak w rzeczywistości, więc... może być zabawnie. Sprawdzę co potrafi na mojej kochanej G25. Ogólnie nie przepadam za NFS, ale TDU już mi się znudziło. ;p Link Zgłoś
plawski Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce 19.11.08, 11:16 No i rzeczywiście... Dziś (19sty) dziennika ani widu ani słychu, Jacek pewnie przy kompie siedzi i GTA męczy :P Link Zgłoś
Gość: z Gniezna Re: Obsługa klienta według Bentleya i Rolls Royce IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 01:32 @TJ - tak, oczywiście samochody w NFS zachowują się identycznie jak prawdziwe... in your dreams LOL. NFS to ZRĘCZNOŚCIÓWKA, a nie symulacja (zob. iracing, rfactor, gtr evo) - im szybciej to zrozumiesz (mam nadzieję że do 17. roku życia) tym dłużej pożyjesz :) A kluczyk z napisem Vulva pod skórką i tak jest lepszy niż wielki napis IVECO na silnikach niektórych SAABów :) Link Zgłoś