Dodaj do ulubionych

Do Marcelego

14.11.03, 14:18
Drogi Marceli, mam do Ciebie pytanie jako do człowieka obeznanego z
przemysłem reklamowym. Nie wiesz może od kogo pożyczyli podkład dźwiękowy do
reklamy Renault Scenic oraz do Opla Corsy?. Dzięki za info. Pozdrawiam Fredek
Obserwuj wątek
    • marceli.szpak Re: Do Marcelego 14.11.03, 14:22
      fredek8 napisał:

> Drogi Marceli, mam do Ciebie pytanie jako do człowieka obeznanego z
      > przemysłem reklamowym. Nie wiesz może od kogo pożyczyli podkład dźwiękowy do
      > reklamy Renault Scenic oraz do Opla Corsy?. Dzięki za info. Pozdrawiam Fredek

Do ktorej reklamy? Nie wiem czy widzialem ta, o ktora ci chodzi, bo reklamy
      ogladam tylko w poczekalni u dentysty.
      • fredek8 Re: Do Marcelego 14.11.03, 15:10
        Renault Scenic- ta z zamykającymi się garażami a w środku stare filmy czarno-
        białe.
        Opel Corsa- koleś co zamiast na stacje, jedzie na myjne a pod koniec
        dowiadujesz się, że .....jadł lody:)))). Pozdr Fredek
        • marceli.szpak Re: Do Marcelego 14.11.03, 15:19
          fredek8 napisał:

> Renault Scenic- ta z zamykającymi się garażami a w środku stare filmy czarno-
          > białe.
          > Opel Corsa- koleś co zamiast na stacje, jedzie na myjne a pod koniec
          > dowiadujesz się, że .....jadł lody:)))). Pozdr Fredek

A to nie widzialem.
          • fredek8 Re: Do Marcelego 14.11.03, 15:26
            Cholera Marceli namieszałeś mi we łbie tym "na pewno" lub napewno" sprawdzałem
            przed chwilą w słowniku i jest to prawidłowa pisownia:(((. Co gorsza uważają w
            nim, że "napewno" nie jest prawidłową pisownią acz dopuszczalną. To tak jak z
            dyskusją, czy w autobusach powinno być "proszę ustąp mi miejsca" czy "proszę
            ustąp mi miejsce"??. Pozdr Fredek
            • marceli.szpak Re: Do Marcelego 14.11.03, 15:44
              fredek8 napisał:

> Cholera Marceli namieszałeś mi we łbie tym "na pewno" lub napewno" sprawdzałem
              > przed chwilą w słowniku i jest to prawidłowa pisownia:(((. Co gorsza uważają w
              > nim, że "napewno" nie jest prawidłową pisownią acz dopuszczalną. To tak jak z
              > dyskusją, czy w autobusach powinno być "proszę ustąp mi miejsca" czy "proszę
              > ustąp mi miejsce"??. Pozdr Fredek

Wiec jesli cos jest nieprawidlowe, to jak moze byc dopuszczalne?
              Tylko "na pewno" jest poprane.

• fredek8 Re: Do Marcelego 14.11.03, 16:06
                :))) Misiu to tak jak mówisz "tera" zamiast "teraz" albo "zara" zamiast "zaraz"
                też jest niepoprawne ale dopuszczalne, no co ty?! zawodzisz mnie już sie
                zaczynasz czepiać:(((( szkoda a tak ładnie się zaczynało, no cóz trudno kiedyś
                musi być koniec:(((. Pozdr Fredek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka