fredek8 14.11.03, 14:18 Drogi Marceli, mam do Ciebie pytanie jako do człowieka obeznanego z przemysłem reklamowym. Nie wiesz może od kogo pożyczyli podkład dźwiękowy do reklamy Renault Scenic oraz do Opla Corsy?. Dzięki za info. Pozdrawiam Fredek Link Zgłoś Obserwuj wątek
marceli.szpak Re: Do Marcelego 14.11.03, 14:22 fredek8 napisał: > Drogi Marceli, mam do Ciebie pytanie jako do człowieka obeznanego z > przemysłem reklamowym. Nie wiesz może od kogo pożyczyli podkład dźwiękowy do > reklamy Renault Scenic oraz do Opla Corsy?. Dzięki za info. Pozdrawiam Fredek Do ktorej reklamy? Nie wiem czy widzialem ta, o ktora ci chodzi, bo reklamy ogladam tylko w poczekalni u dentysty. Link Zgłoś
fredek8 Re: Do Marcelego 14.11.03, 15:10 Renault Scenic- ta z zamykającymi się garażami a w środku stare filmy czarno- białe. Opel Corsa- koleś co zamiast na stacje, jedzie na myjne a pod koniec dowiadujesz się, że .....jadł lody:)))). Pozdr Fredek Link Zgłoś
marceli.szpak Re: Do Marcelego 14.11.03, 15:19 fredek8 napisał: > Renault Scenic- ta z zamykającymi się garażami a w środku stare filmy czarno- > białe. > Opel Corsa- koleś co zamiast na stacje, jedzie na myjne a pod koniec > dowiadujesz się, że .....jadł lody:)))). Pozdr Fredek A to nie widzialem. Link Zgłoś
fredek8 Re: Do Marcelego 14.11.03, 15:26 Cholera Marceli namieszałeś mi we łbie tym "na pewno" lub napewno" sprawdzałem przed chwilą w słowniku i jest to prawidłowa pisownia:(((. Co gorsza uważają w nim, że "napewno" nie jest prawidłową pisownią acz dopuszczalną. To tak jak z dyskusją, czy w autobusach powinno być "proszę ustąp mi miejsca" czy "proszę ustąp mi miejsce"??. Pozdr Fredek Link Zgłoś
marceli.szpak Re: Do Marcelego 14.11.03, 15:44 fredek8 napisał: > Cholera Marceli namieszałeś mi we łbie tym "na pewno" lub napewno" sprawdzałem > przed chwilą w słowniku i jest to prawidłowa pisownia:(((. Co gorsza uważają w > nim, że "napewno" nie jest prawidłową pisownią acz dopuszczalną. To tak jak z > dyskusją, czy w autobusach powinno być "proszę ustąp mi miejsca" czy "proszę > ustąp mi miejsce"??. Pozdr Fredek Wiec jesli cos jest nieprawidlowe, to jak moze byc dopuszczalne? Tylko "na pewno" jest poprane. Link Zgłoś
fredek8 Re: Do Marcelego 14.11.03, 16:06 :))) Misiu to tak jak mówisz "tera" zamiast "teraz" albo "zara" zamiast "zaraz" też jest niepoprawne ale dopuszczalne, no co ty?! zawodzisz mnie już sie zaczynasz czepiać:(((( szkoda a tak ładnie się zaczynało, no cóz trudno kiedyś musi być koniec:(((. Pozdr Fredek Link Zgłoś