Gość: PMPT IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 19.11.03, 20:44 Ktos moze wie kto wykonuja ta muzyke ktora jest w reklamie musza ja miec!! prosze :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kanciak Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 21:40 Liroy Link Zgłoś
Gość: PMPT Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 19.11.03, 22:53 bardzo inteligentna odpowiedz widac jaki poziom soba prezentujesz ale moze ktos zna na to odp? Link Zgłoś
barkas Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a 19.11.03, 23:42 Fakt, muzyczka jest zaje..sta. Też jestem ciekaw kto jest jej wykonawcą. Może na stronie www.skoda.pl będzie do ściągnięcia. BARKAS 1.8 T L&K. Link Zgłoś
marceli.szpak Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a 20.11.03, 08:03 barkas napisał: > Fakt, muzyczka jest zaje..sta. Też jestem ciekaw kto jest jej wykonawcą. > Może na stronie www.skoda.pl będzie do ściągnięcia. > > BARKAS 1.8 T L&K. Tak, na pewno bedzie. Bedzie tez do sciagniecia mp3 z nagranym rykiem silnika Skody L&K. A moze i znajdzie sie jpg ze zdjeciem unikalnej tapicerki. Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 08:50 Fajowa ta piosenka i reklama też. Z chęcią wymieniłbym moją Fabkę na Superba pokazywanego w reklamie (koniecznie z FootBoard - dla żony !). Pozdr. Link Zgłoś
marceli.szpak Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a 20.11.03, 09:30 Gość portalu: Miki napisał(a): > Fajowa ta piosenka i reklama też. Z chęcią wymieniłbym moją Fabkę na Superba > pokazywanego w reklamie (koniecznie z FootBoard - dla żony !). Pozdr. Ten futbord to najglupszy wynalazek w dziejach motoryzacji. A poza tym powinien byc zakazny. Przeciez jak twoja zona nie myje nog, to mozesz zaczadziec i spowodowac wypadek. Link Zgłoś
von-koza Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a 20.11.03, 09:40 marceli.szpak napisał: > Gość portalu: Miki napisał(a): > > > Fajowa ta piosenka i reklama też. Z chęcią wymieniłbym moją Fabkę na Super > ba > > pokazywanego w reklamie (koniecznie z FootBoard - dla żony !). Pozdr. > > Ten futbord to najglupszy wynalazek w dziejach motoryzacji. A poza tym powinien > byc zakazny. Przeciez jak twoja zona nie myje nog, to mozesz zaczadziec i > spowodowac wypadek. > Marcel, pytam poważnie: Czemu za każdym razem jak coś mówisz czuć taki dziwny zapach? Coś jakby... padlina. To z ust? Przepraszam, że musiałem Ci zwrócić uwagę, ale to ze szczerej troski o forum. Link Zgłoś
marceli.szpak Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a 20.11.03, 09:59 von-koza napisał: > marceli.szpak napisał: > > > Gość portalu: Miki napisał(a): > > > > > Fajowa ta piosenka i reklama też. Z chęcią wymieniłbym moją Fabkę na > Super > > ba > > > pokazywanego w reklamie (koniecznie z FootBoard - dla żony !). Pozdr. > > > > Ten futbord to najglupszy wynalazek w dziejach motoryzacji. A poza tym > powinien > > byc zakazny. Przeciez jak twoja zona nie myje nog, to mozesz zaczadziec i > > spowodowac wypadek. > > > > Marcel, pytam poważnie: > Czemu za każdym razem jak coś mówisz czuć taki dziwny zapach? Coś jakby... > padlina. > To z ust? > Przepraszam, że musiałem Ci zwrócić uwagę, ale to ze szczerej troski o forum. > Calowalem sie z twoja zonka. Link Zgłoś
von-koza Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a 20.11.03, 10:31 marceli.szpak napisał: > von-koza napisał: > > > marceli.szpak napisał: > > > > > Gość portalu: Miki napisał(a): > > > > > > > Fajowa ta piosenka i reklama też. Z chęcią wymieniłbym moją Fabk > ę na > > Super > > > ba > > > > pokazywanego w reklamie (koniecznie z FootBoard - dla żony !). P > ozdr. > > > > > > Ten futbord to najglupszy wynalazek w dziejach motoryzacji. A poza ty > m > > powinien > > > byc zakazny. Przeciez jak twoja zona nie myje nog, to mozesz zaczadzi > ec i > > > spowodowac wypadek. > > > > > > > Marcel, pytam poważnie: > > Czemu za każdym razem jak coś mówisz czuć taki dziwny zapach? Coś jakby... > > > padlina. > > To z ust? > > Przepraszam, że musiałem Ci zwrócić uwagę, ale to ze szczerej troski o for > um. > > > > Calowalem sie z twoja zonka. Ach ten internet... Gdy się nie ma można przynajmniej pomarzyć, co? Smieszny jesteś smarkaczu. Tym bardziej, ze to bzdura, bo widać że wolisz chłopców. Link Zgłoś
marceli.szpak Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a 20.11.03, 10:42 > Ach ten internet... Gdy się nie ma można przynajmniej pomarzyć, co? > Smieszny jesteś smarkaczu. > Tym bardziej, ze to bzdura, bo widać że wolisz chłopców. O, koza sie zezloscila. A ja mysle, ze ty wolisz zwierzeta. Jestes ukrytym ... (nie powiem kim, bo znow sie obrazisz). Link Zgłoś
von-koza Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a 20.11.03, 11:02 marceli.szpak napisał: > > Ach ten internet... Gdy się nie ma można przynajmniej pomarzyć, co? > > Smieszny jesteś smarkaczu. > > Tym bardziej, ze to bzdura, bo widać że wolisz chłopców. > > O, koza sie zezloscila. > A ja mysle, ze ty wolisz zwierzeta. Jestes ukrytym ... (nie powiem kim, bo znow > sie obrazisz). > :)))))) Znów sie mylisz. I w pierwszym, i w drugim i w trzecim. Jesteś za krótki. Jak zjadliwa osa. Najwyżej ugryzie, ale to tylko osa. Widać jaki jeseś - złośliwy. Sprawia ci przyjemność, gdy kogoś oplujesz. Frustracja, złość, że inni zbudowali coś trwałego - ty nie... I nie mówie tu o samochodach. Może i masz tego p406 - i co z tego. Wiesz po czym widać, ze jesteś krótki - Dorosły mężczyzna nie obraża żony innego. To taka niepisana zasada - jeśli tego nie wiedziałeś znaczy jesteś smarkacz. Wiedz o tym. Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 10:33 A ty myj zadek, bo jak jesteś "bierny" to łatwo o zakażenie ciebie i twojego partneta. "Peugeot autem dla gejów" Link Zgłoś
marceli.szpak Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a 20.11.03, 10:49 Gość portalu: Miki napisał(a): > A ty myj zadek, bo jak jesteś "bierny" to łatwo o zakażenie ciebie i twojego > partneta. > Lepiej obcym dawac zadek nizli pociag miec do fabek. Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 11:01 Widać, że z ciebie stary gej, tylko szkoda, że 'bierny' ! No a teraz zadek w troki marcelu i migiem po wazelinkę, bo twój partner już na ciebie czeka ! "Peugeot autem dla gejów" Link Zgłoś
von-koza Re: Muzyka w reklamie SUPERB'a 20.11.03, 11:05 Daj spokój Miki. To jakiś szczyl. Dorosły mężczyzna nie obraża żony drugiego. Odpuść temu smarkaczowi. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Miki Ja marcelemu tylko doradzam, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 11:07 żeby chłopczyna zbyt mocno zadka nie obtarł ! "Peugeot autem dla geja" Link Zgłoś
Gość: Miki Marcel IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 11:05 nie zapomnij wpaść do apteki po maść na hemoroidy, bo jak popękają 'w trakcie' to będzie stosunek 'na indiańca' (no chyba, że twoj partner lubi widok krwi). PS Peugeoty mają zbyt miękkie fotele, co przyczynia się do powstawania heoroidów. "Peugeot autem dla geja" Link Zgłoś
Gość: PMPT Re: Marcel IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 20.11.03, 15:05 no zajeb...sta odpowiedz na pytanie w topicu dzieki wielkie widac ze mozna na was polegac :P:P Link Zgłoś
von-koza Re: Marcel 20.11.03, 15:18 Nie unoś się :) Jakbym wiedział, bym Ci napisał. Podobnie zresztą jak inni pewnie. A za totalną chamówę podziękuj temu całemu Marcelemu. Typek obraża wszystkich dookoła, łącznie z nic nie winnymi żonami dyskutantów. To jego jakaś chora obsesja. To on tu wprowadził takie, a nie inne obyczaje. Szkoda, ja też żałuję. Pozdrawiam von Koza Link Zgłoś
Gość: Miki Ciekawe gdzie jest gej marceli ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 08:28 Pewnie skończyły się żele poślizgowe i poszedł do piwnicy po tawot. Ale musi uważać na swoje heomroidy, które po zetknięciu z tawotem mogą się powiększyć. Także lepszym rozwiązaniem będzie wycieczka do apteki ! Link Zgłoś