Dodaj do ulubionych

BMW w pigułce

• von_rosen Re: BMW w pigułce 27.02.09, 01:28
      do krzysiek_vel_kriss

Naprawdę??? e39 ??? SUPER!!!

a czego ma 3 razy więcej??? napisz, proszę, bo nie mogę wytrzymać z ciekawości???

może ESP? może 9 poduszek - hmm? może hydro-pneumatyczne zawieszenie?
      HBA? skrętne biksenony?

I ma tego jeszcze 3 razy więcej - pomyślmy - 27 poduszek (prawie jak luksusowa sypialnia)
      3 x ESP z ASR - nic na drodze Ci nie straszne
      3 x zawieszenie aktywne(tak dobre, że się na nim zawiesisz)
      HBA x 3 - jak zahamujesz, zbierasz zęby z kierownicy
      3 x biksenony - to już praktycznie latarnia na kołach
      3 x fotochromatyczne lusterko - wystarczy lekkie światełko, a już się robi czarno

Tak. Po namyśle zdecydowanie wybiorę e39 (byle nowe z salonu) - nic nie jest tak dobrze wyposażone!
    • Gość: hmm Re: BMW w pigułce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:57
      "15-letniego BMW, z wyposażeniem i właściwościami trakcyjnymi, przy których wasze wozidełka przypominają taczki. "

i sami się do tego przyznają...
    • Gość: BMW FAN Re: BMW w pigułce IP: 194.117.241.* 27.02.09, 12:11
      do von_rosen

Ma 3 razy więcej charakteru
      Jest 3 razy albo 33 ładniejsze
      Prowadzi sie 3 razy lepiej
      Jest 3 razy bardziej komfortowe
      daje 33 razy większą radość z jazdy
      Ma 33 razy piękniejszy dźwięk silnika

i...nie jest przednionapędowym wozidupskiem bez charakteru!
      Jak dla mnie to są auta dal buraków, którzy się szczycą że mają najnowszego citroena w turbodieselku i ich 1000 systemów ogarnia tego potwora...żal!

pozdro dla fanów marki FREUDE AM FAHREN
    • krzysiek_vel_kriss Re: BMW w pigułce 27.02.09, 12:59
      myślę, że lepiej będzie jednak jak zostaniesz przy swoim c1(z salonu oczywiście - bo to podstawa!), w którym francuska myśl motoryzacyjna zapomniała o zakryciu gołych blach we wnętrzu auta... czemu nie napisałeś że ma 12 kół i 3 kierownice? czyżby twój tok rozumowania nie szedł tą drogą? przecież skoro wszystko ma 3 razy więcej to powinien też mieć 12 kół i 3 kierownice... Jeśli masz jeszcze jakieś inne błyskotliwe interpretacje, to podziel się tutaj nimi z nami wszystkimi...
    • Gość: bob Re: BMW w pigułce IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.09, 16:09
      nowa 7 lepiej wyglada,niz ten poprzedni klocek E65, ale nie dorównuje E38!
      Swoją drogą, PILNIE poszukuje napisów(angielskie,polskie) do der baader meinhof komplex...
    • Gość: Mis Re: BMW w pigułce IP: 83.125.48.* 03.03.09, 07:25
      Jako szczesliwy posiadacz E39 z ESP musze przyznac ze jazda tym autkiem, nawet - jak moje - 11 letnim - daje kupe radosci :)
      Nastepne bedzie BMW serii 7 ;)
      PS. dresy nosze tylko na rower i do silowni :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka