maestro07 11.03.09, 18:23 Jakie mapy pasują do nawigacji Lark. Głównie chodzi mi o Eu a konkretnie o niemcy, czechy ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
misiuki Re: Jaka mapa do nawigacji... 31.03.09, 12:08 Najlepiej sprawdzic w opisie danej nawigacji np LArka www.avde.pl/nawigacja-gps-lark-353/produkt/38664.html Swoja droga bardzo dobra nawi,sprawdza sie wszedzie. Link Zgłoś
alamut Re: Jaka mapa do nawigacji... 02.06.09, 10:53 Zobacz te nawi www.avde.pl/nawigacja-gps-lark-353-mapamap-pl/produkt/38795.html z najnowsza mapa i jeszcze ta www.avde.pl/nawigacja-gps-lark-354/produkt/38674.html Link Zgłoś
mario244 Re: Jaka mapa do nawigacji... 04.04.09, 16:17 ja w larku mam automapę5.3 (Polska ) i chodzi bardzo dobrze. Kolega ma w larku cała Europę automapy Link Zgłoś
darek.biz Re: Jaka mapa do nawigacji... 15.04.09, 11:04 mam Larka a w nim mapamap niedawno zainstalowałem automape moje spostrzeżenia : mapamap jest łatwiejsza w obsłudze, czytelniejsza ale jest niestety stara krótko mówiąc ( denerwuję mnie jak jadę i widzę np: rondo które wiem że jest już 5 lat a nawigacja pokazuje mi skrzyżowanie ) automapa - jechałem z nią prawie 200 km i się zawiodłem Może dlatego że bardzo zaufałem nawigacji.Wybrałem drogę najkrótszą zaufałem jej i prowadziła mnie po jakiś 3 rzędnych drogach spaliłem więcej paliwa i jechałem dłużej. Lepiej automapa się spisywała w mieście. Link Zgłoś
sbi Re: Jaka mapa do nawigacji... 17.04.09, 08:34 > Może dlatego że bardzo zaufałem nawigacji.Wybrałem drogę najkrótszą > zaufałem jej i prowadziła mnie po jakiś 3 rzędnych drogach spaliłem > więcej paliwa i jechałem dłużej. Trasę krótką wybiera się jak chcesz startować w przełajach :) Normalnie należy korzystać z trasy szybkiej będzie nakrótsza czasowo :D Link Zgłoś
des4 Lark a płd-wsch. Europa 17.04.09, 10:05 latem wybieram się do Bułgarii i poszukuję dobrej mapy Rumunii/Bułgarii kompatybilnej z Larkiem FreeBird 43.0, podobno mapa IGo 8 ma dobre pokrycie tych krajów, bedę wdzięczny za podpowiedź... Link Zgłoś
xyxyxyx Re: Jaka mapa do nawigacji... 29.06.09, 19:48 Świetnie działa iGo (w przypadku wybrania innej trasy bardzo szybko, przelicza i wyznacza nową), TomTom po Automapę, słowem wszystko co się da zainstalować. Osobiście polecam TomTom Jeśli jeszcze nie kupiłeś to dołóż trochę i kup coś lepszego. Link Zgłoś